פינת התרבות השבועית!

Shir FGS

New member
../images/Emo143.gifפינת התרבות השבועית!../images/Emo143.gif

אז חזרתי מהטיול. [מי שמעודכן] והיה מגנהיב. :) הפינה: אם אתם רוצים להעלות משהו לפינה בשבוע הבא תשלחו לעומר אימייל. כי מהפעם הבאה הוא מעדכן. השיר התקבל מsappy song[שי] כפיים: Verse 1: This life make sense from the day I saw your face Everyday gets better when I hear your name I would give you everything that I have Just to see your smile all over again Chorus: Now all alone Sit in my room With my guitar Playing for you Thinking of you Should I call? Should I even care at all? Is it your voice? Inside my head The look in your eyes I just can’t forget What went wrong? I sit here alone I thought you the one But I meat be worng Verse 2: I never thought that I will see another you So perfect in everything you do Just don’t give a fuck about what they say to you That I’m not the one for you when you know that I do תגיבו. ותכלו יצירות שלכם לפה!

danduuu

New member
וואי ממש ממש יפהה

איך הייתי רוצה שמישו יכתוב לי משו כזה..! אבל יש כמה שגיאות כתיב וכאלו אבל זה פסדר גמלי יש לפעמים

kati666

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo146.gif../images/Emo12.gif

יפה
אתה כותב המון

sappy song

New member
חח תודה לכולן ../images/Emo3.gif

וכן,כותב די הרבה... אבל זה השיר ה2 רק שאני מעלה לפורום

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gif נראה לי שהיא התכוונה לעומר.

האא לא הגבתי לך.... שיר יפה שיוש! :)

sappy song

New member
אהה חחח

הלוואי שהייתי כותב כמו עומר
ותודה שיר(גם על התיקונים) כפרונשוילי שכמותך

EnchantedS

New member
../images/Emo79.gifטוב, נו, משו שלי:

אבל אני לא רוצה שתגיבו את התגובות הרגילות, אני רוצה ביקורת בונה! בבקשה:) ושתגידו אם הבנתם על מה השם מדבר גם... Dead End. You're crying in your bed: I don't want to leave, what will happen when I'm gone? nothing is certain and nothing's for sure but the dead end will come- that you've always known.. Do you have a proof? What makes you so sure? No mortal has came back yet But tales were invented Tales about the dead end or the spiritual and enchanted They know nothing and the nothing is easier to understand They know nothing Forget the dead end! You have so many unreasonable fears and even the dark cause you to panic you're so young and your room's like your coffin it's the only place that doesn't make you claustrophobic. Do you have a proof? What makes you so sure? No mortal..... The shaking gets stronger at night the time when the nothingness takes over but it's all just in your head. The repeated thoughts overpower the others and you scream so hard you will wake the dead! (Is that what she's trying to do?) No mortal.....

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gif וואי...זה ממש חזק!

אהבתי הכי את: you're so young and your room's like your coffin it's the only place that doesn't make you claustrophobic ממש אהבתי! כשרונית. תעלי עוד דברים בפעם הבאה. :)

EnchantedS

New member
הסבר:

DEAD END זו האמונה הזו שמתי שאנשים מתים, אז הכל ניגמר ואין כלום אחרי זה... אז זה דבר ממש עצוב, ויש אנשים שזה משפיע עליהם קשה... אני מכירה מישהי שיש לה מלא פחדים לא הגיונים (דווקא בלי קשר למוות), ומישהי שלפעמים היא חושבת על זה ואז היא בדיכאון וזה נורא מצמרר אותה.. אז לקחתי את שתי אלה והגזמתי אותם בתור ילדה, שנורא פוחדת מזה עד כדי כך שהכל מפחיד אותה והיא לא פוחדת מאף אחד... השיר הזה הוא אופטימי למרות שזה לא ממש ניראה ככה למי שלא שם לב, כי אני בעצם אומרת לה שאף אחד לא הוכיח את זה כי אף אחד לא חזר מהמתים, ואין טעם לפחד ממשו שהיא בעצם לא יודעת שנכון... כי זה דבר שאנשים המציאו, בדיוק כמו שאנשים המציאו את גן עדן, גיהנום וגילגול נשמות...

קרניjack

New member
אה ככה קוראים לזה

יש רגעים שגם אותי זה ממש מפחיד. כאילו עכשיו, רואים הכל, עושים הכל, ומה בעוד מאה שנה? כאילו להיות כלום? משהוא שהוא מעבר לתודעה? לא לדעת מה קורה, שהכל ריק מסביב ואפילו אין מחשבות על הריק, אין כלום. זה באמת מצמרר...... אני טוענת שההרגשה במוות היא כמו ההרגשה שלפני שנולדנו. לא הייתה בעצם שום הרגשה, את מבינה למה אני מתכוונת:)

EnchantedS

New member
חח ככה קוראים לזה מאז שאני קבעתי:)

כן, זו בדיוק ההרגשה שתיארתי. אבל... אני לא חושבת ככה יותר. רק שאי אפשר לדעת מה יקרה. כמו שאמרתי בשיר.... זה הכי טוב...D:

קרניjack

New member
dead end זה לא מושג?

חח.....זאת תחושה נוראה ומי שמרגיש מרגיש כמה אנחנו קטנים ושוליים בעולם, ושהחיים קצרים מדיי,שאנחנו אפסיים. ושצריך לעשות הכל מהר................ זה נורא, כאילו אף אחד לא יכול לעשות משהוא נגד זה. צרת רבים, נחמת טיפשים, כולנו נמות

EnchantedS

New member
דד אנד זה אומר

מבוא סתום, ואולי זה מושג, אבל זה לא קשור לדבר הזה... ואת יודעת מה עוד מפחיד?.. נגיד לא היינו מתים... אז היינו חיים עד אין סוף?... פשוט ממשיכים וממשיכים וממשיכים?... אבל אבל... גם גילגול נשמות זה נורא הגיוני! כי איך את מרגישה וחושבת וכל זה? ואז הנשמה יוצאת ועוברת ליצור אחר והיא שוכחת את מה שהיא עברה בגילגול הקודם.:) נכון נשמע הגיוני?...

למעלה