פינת התרבות השבועית!

קרניjack

New member
לדעתי כן

נשמות לא יכולות פשוט להתנדף, אף אחד לא יכול להגיד מה הלך שם, כי אף אחד לא חזר לספר.

EnchantedS

New member
וזה הרעיון של השיר!

שלמה באמת חושבים שזה לא נכון?.. כי נמאס לי לשמוע בכל מקום: "שום דבר לא בטוח, חוץ מהמוות.", מה?! מה בטוח במוות?! זה מצחיק מאוד לנסות לשכנע אנשים שבטוחים שאין כלום, שהם בעצם לא יכולים לדעת....

קרניjack

New member
הכוונה כשאומרים

"שום דבר לא בטוח חוץ מהמוות" הכוונה היא לא שאין שום דבר מאחורי המוות, אלא שהמוות זה הדבר שבטוח יקרה לך בחיים, תמיד אנשים אומרים "אולי זה יקרה.ואולי.לא יודע " וכו', אבל הדבר היחיד שבטוח בחיים הללו זה המוות, זאת הכוונה. לא נעים לדבר ככה על המוות:p

EnchantedS

New member
כן, אני יודעת....

אבל אנשים שאומרים את זה בד"כ מתכוונים לזה שאין כלום. כי לא היו אומרים את זה אם היו מתכוונים ל"אין שום דבר בטוח חוץ מסיום החיים האלו והמשך לאנשהו לא ידוע", כי זה היה טיפשי:)

love mcr

New member
חח..אני מעדיפה לא לחשוב ככה

פשוט שמתים יש סוף סוף שקט.. בלי בעיות..פשוט לא מרגישים כלום..

ואאו

איזה יפה די זה כל כך יפה וזה בסיגנון של מיי כמיקל רומנס יאמי איזה מוכשררררר

הינה שלי

משו שכתבתי אתמול לא משו אבל זה מה יש ( יש לי עוד הרבה פשוט אליה הם , אותם אני הכי אוהבת). כמה זמן יוכל לסבול לקחת כל יום אקמול כמה שנים יוכל לקוות ובבת אחת הוא מנפץ את כל החלומות כל הבכי, כל הרחמים אליו והוא במעשיו כמה סימנים, חתכים בגופי הקר והוא עדיין מאושר הכאב הולך ומתפתל הצעקות כבר לא צעקות הצעקות עכשיו צרחות והוא רק משתיק עם אצבע על הפה וכל האור בעיניי כבה אחרי כמה חבטות באות המכות ואחרי הצרחות באות הדמעות ואני בשתיקה פשוט מחכה שהוא יסתובב ויצא מהחדר ואז מאד מהר אני הולכת לקחת אמבטיה קרה ומנסה לשכוח את מה שקרה הינה עוד אחד שכתבתי היום דמעות של דם דמעות של בן אדם זעקות של ילדה זעקות לא תודה אומרת דרך בכי שנאת את מה שבתוכי למה נהפכתי מי אני עכשיו? הכאב כה חזק והוא בהתחלה רק שתק הוא אמר שיש מקום יותר טוב עולם חדש ואז הוא עשה זאת בלי כל חשש עכשיו אני כמוהו עכשיו אני אתו עכשיו אני צורחת!!!! שונאת את זהותו כל יום כדי לשרוד אני צריכה לפני המוות לעמוד כל יום כדי להישאר אני צריכה צוור חדש לחורר וכדי על גופו לשמור אני צריכה אותו ליקבור כל יום אותו דבר כל יום הזמן למישהו הזמן נגמר כל פעם מחדש מרגישה כמו נחש

EnchantedS

New member
אני בהלם../images/Emo2.gif

צריך להתקשר למשטרה בשבילך?.. המממ..

תקראו תקראו בבקשה...

שיר שכתבתי....קצת צולע..... נחשו על מה זה?!?!?!! הלילה יורד והם יוצאים, החשכה חונקת והם צמאים. נסיכי הלילה המתים. סמטה אפלה, נוזל שמכתים. בובות אלמוות עם מבט חודר, אישיות מפורקת ופרצוף קודר. קורבן תמים, נשמה אבודה. פנים של מלאך, שהמוות לקח. הגופה של היום, הסיוטים של מחר. ממהרים לאכול לפני שהלילה נגמר. נשיקה קטלנית, צווחה קולנית. הדם שנשפך, הכוח שנלקח. את אשיותם שחכו, את עברם הם מחכו. אור השמש שאבד, פנים קפואות שנשארו לבד. רצח אחר רצח, ככה זה ישאר לנצח. מקווה שאהבתם...... והבנתם.

קרניjack

New member
איזה יפה זה!!!

ועוד בחרוזים! ברור שמבינים על מה מדובר! ממש אהבתי, כל התיאורים המדהימים האלה! מגיפת הערפדים תקפה את הפורום?

love mcr

New member
אמ..יש לי שאלה

למי אני שולחת שיר שכתבתי לשבוע הבא?

EnchantedS

New member
כן, אהבתי והבנתי:)

פעם ראשונה ששמעתי (או קראתי) שיר ערפדים בעברית

קרניjack

New member
גם אניט כתבתי אחד

ממש ממש זמן.....אני צריכה לחפש אותו באחת המחברות שלי, ד"א מתי את מתגייסת?

למעלה