Wake up people!!!~~

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifWake up people!!!~~

בגלל שיבש פה לאחרונה
אני מביאה לכם כמה שאלון מבית היוצר של הפייסבוק

Simple Girl 175

New member
שאלון 1

שימו את המדיה פלייר/ווינאמפ/משהו על נגן אקראי (מנגן שירים בסדר אקראי) 2. על כל שאלה, לחצו על הכפתור שמעביר שיר כדי לקבל את התשובה 3. חייבים לרשום את שם השיר, לא משנה כמה טיפשי זה נשמע! אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? איך תתארו את עצמכם? מה אתם אוהבים בבנות/בנים? איך אתם מרגישים היום? מה מטרת חייכם? מה המוטו שלכם? מה חבריכם חושבים עליכם? מה אתם חושבים על הוריכם? על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? כמה זה 2+2? מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? מהו סיפור חייכם? מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? מה תרצו להיות שתהיו גדולים? על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? מה התחביב שלכם? מה הפחד הכי גדול שלכם? מה הסוד הכי גדול שלכם? איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? על מה אתם חושבים כרגע? איך תקראו להודעה הזאת?

McLife135

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחח אהבתי ביותר D: ! עונה ^^

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? simple plan - When I'm gone איך תתארו את עצמכם? 30STM - attack XD מה אתם אוהבים בבנות/בנים? mcfly - the way you make me feel איך אתם מרגישים היום? simple plan - god must hate me למרות שהכי לאא XD מה מטרת חייכם? simple plan - me against the world מה המוטו שלכם? מוניקה סקס - שנים חסומות מה חבריכם חושבים עליכם? all time low - weightless חחחחחחחחחח יוא כ"כ נכון XD מה אתם חושבים על הוריכם? simple plan - perfect טוב נו XD על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? mcfly - the end נהה אני חושבת על ידיד שלי *-* כמה זה 2+2? simple plan - generation חחחח נגיד ש..
מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? mcfly - unsaid things
מהו סיפור חייכם? james morrison - broken strings מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? mcfly - noy alone
מה תרצו להיות שתהיו גדולים? מוניקה סקס - מכה אפורה על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? simple plan - addicted יואאאאאאאאאא נכון !
לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? simple plan - happy together חחחח איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? avril lavigne - runaway XDDDD מה התחביב שלכם? all time low - break out break out oO מה הפחד הכי גדול שלכם? good charlote - the river XD מה הסוד הכי גדול שלכם? bowling for soup - high school never ends חחחח קשור XD איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? simple plan - crash and burn
על מה אתם חושבים כרגע? simple plan - no love חחחחח לא נראלי XD
איך תקראו להודעה הזאת? mcfly - no worries

../images/Emo73.gif עונה ../images/Emo3.gif

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? mcfly - we are the young איך תתארו את עצמכם? linkin park- what iv'e done מה אתם אוהבים בבנות/בנים? mcfly -broccoli איך אתם מרגישים היום? mcfly - hypnotised מה מטרת חייכם? nirvana- smells like teen spirit מה המוטו שלכם? simple plan - addicted מה חבריכם חושבים עליכם? simple plan - crazy חחחחחחחחחח אשכרה XD
מה אתם חושבים על הוריכם? son of dork - boyband על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? simple plan - jump כמה זה 2+2? mcfly -not alone מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? 30STM - the kill מהו סיפור חייכם? how to save a life מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? mcfly - fight for your right מה תרצו להיות שתהיו גדולים? simple plan - the end על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? blink 182 - all the small things לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? secoundhand serenadw - fall for you חחחחח איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? foo fightes - best of you מה התחביב שלכם? the beatles - let it be מה הפחד הכי גדול שלכם? simple plan - save you מה הסוד הכי גדול שלכם? justin bieber - one time איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? sum 41 - wont let go על מה אתם חושבים כרגע? jason wade - toy belong to me איך תקראו להודעה הזאת? מוניקה סקס - שנים חסומות חחחחחחחחח יצא מזה עילג XDD

polly88

New member
../images/Emo182.gifשאלון:)

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? сrazy little thing collde love-mcfly איך תתארו את עצמכם? POV-mcfly מה אתם אוהבים בבנות/בנים? smile-mcfly!!!!!!(ענק!!!!!!!) איך אתם מרגישים היום? please,please-mcfly מה מטרת חייכם? room on the3 flor-mcfly מה המוטו שלכם? i'll be OK-mcfly מה חבריכם חושבים עליכם? dont stop me know-mcflt cover מה אתם חושבים על הוריכם? falling in love-mcfly על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? i wanna hold-mcfly כמה זה 2+2? ive got you-mcfly מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? just my luck-mcfly מהו סיפור חייכם? lies-mcfly מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? obviously-mcfly מה תרצו להיות שתהיו גדולים? one for the radio-mcfly על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? stargirl-mcfly לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? transylvania-mcfly(אין שלא כותבים ><") איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? 5CIHH-mcfly מה התחביב שלכם? baby's coming back-mcfly מה הפחד הכי גדול שלכם? ultraviolet-mcfly מה הסוד הכי גדול שלכם? she falls a sleep-mcfly איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? you'vw got a freind-mcfly על מה אתם חושבים כרגע? every body knows-mcfly איך תקראו להודעה הזאת? corrupted-mcfly אחת השיחות הטובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!קבלי ח"ח

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifעונה, כי אני באמת הזנחתי מלא../images/Emo9.gif

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? James Morrison - This Boy איך תתארו את עצמכם? מה אתם אוהבים בבנות/בנים? James Morrison - Undiscovered גאדדדד ג'יימסי
איך אתם מרגישים היום? James Morrison - Wonderful World חחחח בול יצא לי
ושוב גאדדדד ג'יימסי
מה מטרת חייכם? James Morrison - You Give Me Something מה המוטו שלכם? Mcfly - Bubble Wrap מה חבריכם חושבים עליכם? McFly - friday night חחחחחחחח יוצא לי בול LOL
מה אתם חושבים על הוריכם? McFly - I'll be ok על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? McFly - Ive got you כמה זה 2+2? Mcfly - Lonely מספר בודד מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? McFlY - memory lane מהו סיפור חייכם? Mcfly - Please, Please מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? Mcfly - Sorry's Not Good Enough מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Paramore - My Hero על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? McFly - The Heart Never Lies לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? McFly - The Heart Never Lies איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? Paramore - For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic חיחי אהבתי:p
מה התחביב שלכם? Paramore - Let The Flames Begin מה הפחד הכי גדול שלכם? Paramore - Rewind מה הסוד הכי גדול שלכם? Paramore - we are broken איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? Paramore - we are broken על מה אתם חושבים כרגע? Tokio Hotel - an deiner seiteגאדד אני מתה עליו, הוא מרגיע אותי ברמות
איך תקראו להודעה הזאת? מיTokio hotel - break away לייק
טוב הלכתי לראות אשתו של הנוסע בזמן סוף כל סוף
וויש ממי לאק
אני אמשיך אחר כך

LovE BuSTeD

New member
וואי באת לי בזמן משעמם לי תחת!

רוב השירים במחשב הזה הם של באסטד ומקפליי אבל לא נורא... אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים?Crash- matt willis איך תתארו את עצמכם?Corrupted- mcfly חחח מה אתם אוהבים בבנות/בנים?About a girl- sugababes איך אתם מרגישים היום? Time of your life- green day מה מטרת חייכם?Bad romance- gaga לא פיירררר לא נכוןן מה המוטו שלכם?POV -mcfly מה חבריכם חושבים עליכם?3am busted מה אתם חושבים על הוריכם?SWTLO- busted על מה אתם חושבים לעיתים קרובות?lies- mcfly כמה זה 2+2?take me home מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם?you said no- busted מהו סיפור חייכם?love story-taylor swift חח מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים?want me like that -james burne חח מה תרצו להיות שתהיו גדולים?all the way -busted על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים?the spell-alphabeat חחחחחחחחחחחח יו.. לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם?tik tok- kesha חח המ זה לא איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? smile- mcfly מה התחביב שלכם?last christmas חח מה הפחד הכי גדול שלכם?briken dreams- green day חחחח מה הסוד הכי גדול שלכם?star girl- mcfly איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם?the last song mcfly על מה אתם חושבים כרגע?dont stop me know-mcfly איך תקראו להודעה הזאת?jay sean- down

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif~My Chemical Romance - Mama

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? Sugababes - Hey There Delilah איך תתארו את עצמכם? Boys Like Girls - Hero-heroine מה אתם אוהבים בבנות/בנים? Elliot Minor - Time After Time איך אתם מרגישים היום? Razorlight - Back To The Start מה מטרת חייכם? McFly - The Heart Never Lies (Acoustic) מה המוטו שלכם? Plain White T's - Our Time Now מה חבריכם חושבים עליכם? McFly - One For The Radio מה אתם חושבים על הוריכם? James Morrison - Save Yourself [הוו גאד OO] על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? Jonas Brothers - Take a Breath כמה זה 2+2? Adam Lambert - Feeling Good [WTF?!?] מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? Take That - Rule the World מהו סיפור חייכם? Jonas Brothers - love is on its way מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? Scouting For Girls - Elvis Ain't Dead מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Good Charlotte - Beautiful Place על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? Busted - Meet You There לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? Yael Naim - New Soul איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? The Veronicas - Mother Mother מה התחביב שלכם? Red Hot Chili Peppers - Californication מה הפחד הכי גדול שלכם? McFly - Don't Stop Me Now מה הסוד הכי גדול שלכם? McFly - The End איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? Simple Plan - welcome to my life על מה אתם חושבים כרגע? Good Charlotte - I Just Wanna Live איך תקראו להודעה הזאת? My Chemical Romance - Mama הזוי מהתחת.. אבל ככה זה שיש 3418 שירים בפלייליסט

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמשעמם לי נורא אז נזרום D:

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? The River - Good Charlotte איך תתארו את עצמכם? She Is - The Fray חהחה שווה D: מה אתם אוהבים בבנות/בנים? Everything - Micheal Buble חחחחחחחחחחחחחחח איך אתם מרגישים היום? Falling In Love - McFly בואנה יוצא קורע
מה מטרת חייכם? Welcome To The 60's - Hairspray OST חחחח לא הייתי מתנגדת לחזור לסיקסטיז מה המוטו שלכם? Never Say Never - The Fray בהחלט אחד המוטואים מה חבריכם חושבים עליכם? Goodbye - SR 71 אאוצ' מה אתם חושבים על הוריכם? Your Love Is A Lie - Simple Plan לפעמים על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? Who Am I - Casting Crowns אואה, כל הזמן, באמת כמה זה 2+2? Naked - Avril Lavigne חחחחחחחחחחחחח כל שיר שהיה יוצא פה היה מצחיק אותי מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? Fix You - Coldplay. את חלקם מהו סיפור חייכם? Nothing - McFly. אחלהההההההה
מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? Your Song - Elton John מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Far Away - Nickelback. נהה, לא כלכך על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? What If - SaftySuit לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? Still Loving You - Scorpions איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? Let It Die - Three Days Grace. מה שנקרא, בכיף. מה התחביב שלכם? Pick U Up - Adam Lambert מה הפחד הכי גדול שלכם? All Black - Good Charlotte בהחלט מפחיד מה הסוד הכי גדול שלכם? Somebody To Love - Queen איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? Whats My Age Again - Blink 182 על מה אתם חושבים כרגע? Shadows And Regrets - Yellowcard איך תקראו להודעה הזאת? Wear Me Dowm - Son Of Dork

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח טוב יצא מצחיק במיוחד

אהבתי ביותר את איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? Whats My Age Again - Blink 182 לא יודעת זה הכי התחבר לי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכה חחחחחחחחחח זה בהחלט יצא

משעשע

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נעשה הפסקה מללמוד לאלקטרוניקה..

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? meet you there איך תתארו את עצמכם? dirty Diana חחח אוקיי מה אתם אוהבים בבנים? אמש איך אתם מרגישים היום? signal fire אני מרגישה כמו עמוד אש? מה מטרת חייכם? angels on the moon. אוי. מה המוטו שלכם? Trouble חחחח מה חבריכם חושבים עליכם? הר של בייגלך.. אוקיי מה אתם חושבים על הוריכם? Smile :) על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? The drugs don't work חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמה זה 2+2? I'll take everything מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? chills in the evening תכל'ס זה כל מה שאנחנו עושות.. מהו סיפור חייכם? what if i do אני באמת חושבת כל פעם מה יקרה אם.. מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? deck the halls מסר סמוי? מה תרצו להיות שתהיו גדולים? זיגוטה.
לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? dumpweed בטחחח איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? saturday חחח בסדר.. מה התחביב שלכם? feeling this
מה הפחד הכי גדול שלכם? cruz מה הסוד הכי גדול שלכם? met this girl
איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? למרות שאני כבר שנה שנייה במכללה ועוד מעט מסיימת... blah blah blah חח מה זה אומר בכלל? על מה אתם חושבים כרגע? helpless when she smiles מממ בסדר איך תקראו להודעה הזאת? a favor house atlantic

../images/Emo204.gif*מגיחה לרגע*

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? The All American Rejects - Move Along איך תתארו את עצמכם? Taylor Swift - Our Song מה אתם אוהבים בבנות/בנים? Sara Bareillas - Comes Round Soon איך אתם מרגישים היום? Armor For Sleep - The Truth About Heaven מה מטרת חייכם? Westlife - The Rose מה המוטו שלכם? Daughtery - Breakdown מה חבריכם חושבים עליכם? Atreyu - Lead Sails Paper Anchor מה אתם חושבים על הוריכם? James Morisson - Wonderful World על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? Taylor Swift - Love Story (אוקי, זה מפחיד, כי - כן. OO'') כמה זה 2+2? Green Day - St. Jimmy מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? Simple Plan - Shut Up מהו סיפור חייכם? Parachute - The New Year מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? Jack's Mannaequin - Orphans מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Maroon 5 - Sunday Morning על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? Theory of a Deadman - Sacrifice לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? Billy Gillman - There's a Hero איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? Radiohead - Creep מה התחביב שלכם? Paramore - Hallelujah מה הפחד הכי גדול שלכם? Jimmy Wayne - Do You Believe Me Now מה הסוד הכי גדול שלכם? David Archuleta - Touch My Hand איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? Sara Bareillas - Many The Miles על מה אתם חושבים כרגע? Counting Crows - Big Yellow Taxi איך תקראו להודעה הזאת? Lion King Score - This Land *נעלמת שוב*

sweet shir

New member
עונה D:

חח יצא כושל. אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? Wannabe איך תתארו את עצמכם? Apology מה אתם אוהבים בבנות/בנים? Smile אווו חמוד חח איך אתם מרגישים היום? The Rock Show מה מטרת חייכם? Get Out The Car חח מטרה נעלה. מה המוטו שלכם? Not Coming Home מה חבריכם חושבים עליכם? סאן חוזה. מה אתם חושבים על הוריכם? Tribute על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? Cryin' כמה זה 2+2? Untitled מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? Nasty Habits מהו סיפור חייכם? Lonely for Her מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? Paranoid מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Fabulous חחחחח ברור <: על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? Floorfiller לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? Interlude - +44 או שלא חח איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? I Will Remember You אומיגד חחחחח מה התחביב שלכם? One Year Six Months די, הכל יוצא לא קשור בשיט חח מה הפחד הכי גדול שלכם? Gangster's Paradise מה הסוד הכי גדול שלכם? Standing In The Way Of Control איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? Something על מה אתם חושבים כרגע? מרלין מונרו. איך תקראו להודעה הזאת? Last Night אויש אין לי כוח לשנות חח

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים?Breaking Benjamin - Breath איך תתארו את עצמכם?Sweet And Low-Augustana מה אתם אוהבים בבנות/בנים?Oasis - Stop Crying Your Heart Out איך אתם מרגישים היום? Nickelback - This Is How You Remind Me מה מטרת חייכם?How To Save A Life-The Fray (חח טואוב!) מה המוטו שלכם?Take That - Patience מה חבריכם חושבים עליכם?Hoobastank - The Reason מה אתם חושבים על הוריכם?Three Doors Down - Here Without You על מה אתם חושבים לעיתים קרובות?Love Drunk-Boys Like Girls כמה זה 2+2?מכה אפורה-מוניקה סקס מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם?Creep - Radiohead [חחחחחחחחחחחח] מהו סיפור חייכם?This Love - Maroon 5 מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים?Gives You Hell-The All-American Rejects מה תרצו להיות שתהיו גדולים?With Me-Sum 41 על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים?My Immortal - Evanescence לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם?Iris-Goo Goo Dolls איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם?I Gotta Feeling-Black Eyed Peas חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי. מה התחביב שלכם?Hey Jude - The Beatles מה הפחד הכי גדול שלכם?Transylvania-mcfly מה הסוד הכי גדול שלכם?All About You-mcfly איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם?Together For The Kids - Blink182 על מה אתם חושבים כרגע?First Date-blink182 איך תקראו להודעה הזאת? green day - american idiot

Charley XD

New member
What If God Was One of Us...

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? The All-American Rejects - Top Of The World נייס
איך תתארו את עצמכם? ?Robby Williams- Have You Met Miss Jones ברור ! שלא. מה אתם אוהבים בבנות/בנים? Phoenix - Long Distance Call איך אתם מרגישים היום? Amy Winhouse- Addicted מה מטרת חייכם? Foo Fighters - Breakout אכן מטרה נעלה .. מה המוטו שלכם? Mcfly - Just My Luck מה חבריכם חושבים עליכם? The Who - My Generation מקרה אבוד .. מה אתם חושבים על הוריכם? simple plan - i'm just a kid
על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? MGMT - Time to pretend זה כואב כמה שזה נכון .. כמה זה 2+2? Sum 41 - Motivation מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? aint no sunshine אוץץץץ' מהו סיפור חייכם? לבד - עברי לידר מה זה האכזריות הזאת ?! מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? Air Supply - All Out Of Love ><" מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Amy Winhouse - Mr Magic אני יכולה להבטיח לכם שלא
על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? Born to Be Wild
לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? ABBA - Take A Chance On Me XDD מקסים איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? U2 - One מה התחביב שלכם? B.B. King - Rock Me Baby אוקי ! מה הפחד הכי גדול שלכם? Franz Ferdinand - Take Me Out אוי מגניב
נקח את זה במשמעות השנייה כמובן.. מה הסוד הכי גדול שלכם? The Last Shadow Puppets - Only The Truth איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? Angels And Airwaves - Everything's Magic אממ זה גורם לי מחדש לשקול דברים .. על מה אתם חושבים כרגע? John Mayer-Stop This Train אני חושבת שהרכבות בשבת בארץ לא פעלות.. אבל בכיף. איך תקראו להודעה הזאת? What If God Was One of Us

Simple Girl 175

New member
שאלון 2

ככה זה הולך : עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי (1). חשבתי על זה (2) ואני באמת חושב\ת שאין טעם (3) יותר, החיים שלי נהיו (4) וזה גורם לי להרגיש (5). אני מוריש\ה את ה(6) ל(7) כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי (8) בתקופה בה חייתי. (9), שמך. -------------------------------------------------------------------------------- השלימו את המספרים החסרים לפי הדברים הבאים: 1)מה צבע הגרביים שלך? שחור- שבירת גיטרה באס על הראש לבן- דפיקת הראש במקרר אפור- שתיית יתר XL אדום- חתיכת ורידים בסכין חד פעמית כתום- אכילת מזון לאוגר רדיו אקטיבי צהוב- שריפת הקרקפת ירוק- צניחה ללא מצנח כחול- הסנפת כפות רגליו של השכן ורוד- תליה עצמית סגול- בליעת כדורי גומי אחר- דחיפת מקלות צ'ופסטיקס לגרון 2)איזה סגנון מוזיקה הוא הכי אהוב עליך? היפ הופ- במשך שבועות פופ- כשגיליתי שהאנה מונטנה מתכננת לקפוץ מהחלון אלטרנטיב- בעודי מרקד להנאתי רוק- כשנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס מטאל- כשהתגלה אלי מלאך המוות גראנג' – כשקורטני לאב איימה לאנוס את בן דודה שלי ג'אז - כשראיתי הומלס מנגן על חצוצרה 3)מה המאכל האהוב עליך? ספגטי - להתפלל למפלצת הספגטי חומוס- לשיר במקהלת הקשישים פיצה- לרקוד סטפס עם החתול שלי לזניה- לבשל חתולים בסיר סטייקים- לדרוס אנשים תמימים בשטחים סושי- לחפש את נמו סלטים- לעשות ביד המבורגר – לספר את הכבשה שלי אחר- לחשמל את ביבי נתניהו 4) מה צבע החולצה שלך? ירוק- מעוררי רחמים ופאתטיים צהוב-משמימים כמו התחת של הדוד אהרון כתום-מגוכחים ברמות אדום-מלאי רגש ואהבה שחור-שטניים יתר הצורך סגול-עצובים עד כדי רחיצה באמבטיה עם כלב רחוב לבן-חסרי תשוקה עד כדי צרפות עם ברווז גומי ורוד-כה עליזים שאין יותר טעם לשמוח אחר- איומים ואני זקוקה לסכין שלי 5)מה צבע השיער שלך? בלונדיני- כמו הומו\לסבית שטני- מנוצל\ת מינית חום- כאילו תיכף יאכל אותי קוף ים ג'ינג'י- מרוקן\ת מאנרגיות חיוביות שחור- אנוכי\ת יתר על המידה צבוע- מנודה מהחברה הגבוהה קרחת- חשוף\ה לפגעי הטבע האיומים 6)איפה היית רוצה להיות עכשיו? בבית- סדוויץ' טיול שנתי של כיתה ד' שלי בחו"ל- חומר ניקוי לאסלה בהופעה- גרביים המפוספסים שלי מחשש בפארק- פחית שימורים החצי גמורה בחוג- טוסטר המשומש אצל חבר\ה- ספר שלא הספקתי להחזיר לספריה לפני 4 שנים במיטה- תחתוני ההלו קיטי שלי בים\ברכה- קלטת לרקדן הסמבה המתחיל שלי אחר- קופסאת עוגיות השוקולד-צ'יפ שלי 7)דמות מסדרת ילדים אהובה? יובל המבולבל דורה החוקרת טינקי ווינקי ציקי דודידו נימי ג'ים בוטן בוב הבנאי פו הדוב 8)איך אתמרגישה כרגע? עליזה לחוצה חרמנית עצובה משועממת עייפה מטומטמת שמח\ה מתרגשת 9)האות הראשונה של שם משפחתך: א- הלוואי שתתפוצץ עליכם פצצה אטומית ב\ג- הלוואי שיאכל אתכם גרביל ו\ז- נהיניתי נורא לעשן עמכם ח\ט- אני אזכור לנצח את הטדי בר שלי ד\י\כ- תהרגו את גימל יפית בבקשה ל\מ- ד"ש לחזרזיר הורוד של סבתא נ\ס- אף פעם לא אהבתי את מקדונלדס ע\פ- LEAVE BRITNEY ALONE! ה\צ\ק- אח שלך דומה לפרת משה רבינו ר\ש- תמיד נהגתי לשיר עם צביקה פיק במקלחת ת- החיים הם כל כך גיי

למעלה