../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifעונה, כי אני באמת הזנחתי מלא../images/Emo9.gif
אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? James Morrison - This Boy איך תתארו את עצמכם? מה אתם אוהבים בבנות/בנים? James Morrison - Undiscovered גאדדדד ג'יימסי
איך אתם מרגישים היום? James Morrison - Wonderful World חחחח בול יצא לי
ושוב גאדדדד ג'יימסי
מה מטרת חייכם? James Morrison - You Give Me Something מה המוטו שלכם? Mcfly - Bubble Wrap מה חבריכם חושבים עליכם? McFly - friday night חחחחחחחח יוצא לי בול LOL
מה אתם חושבים על הוריכם? McFly - I'll be ok על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? McFly - Ive got you כמה זה 2+2? Mcfly - Lonely מספר בודד מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? McFlY - memory lane מהו סיפור חייכם? Mcfly - Please, Please מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? Mcfly - Sorry's Not Good Enough מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Paramore - My Hero על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? McFly - The Heart Never Lies לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? McFly - The Heart Never Lies איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? Paramore - For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic חיחי אהבתי
מה התחביב שלכם? Paramore - Let The Flames Begin מה הפחד הכי גדול שלכם? Paramore - Rewind מה הסוד הכי גדול שלכם? Paramore - we are broken איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? Paramore - we are broken על מה אתם חושבים כרגע? Tokio Hotel - an deiner seiteגאדד אני מתה עליו, הוא מרגיע אותי ברמות
איך תקראו להודעה הזאת? מיTokio hotel - break away לייק
טוב הלכתי לראות אשתו של הנוסע בזמן סוף כל סוף
וויש ממי לאק
אני אמשיך אחר כך