Wake up people!!!~~

../images/Emo73.gif חחחח אבל זאת הייתה שאלה על שני!!

לא?םO חחחחחחחח אני יודעת שאת עוד מעט בת 18, פשוט חשבתי שהשאלה הייתה על שני

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif סתיייייייייייו!

לא רשמת אותי
נעלבתי. סתאאם, לא
אוהבת אותך

../images/Emo73.gif אוויי נכון ++

סורי זה מה שעלה לי לראש =\ אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותךךךךךךךךך

McLife135

New member
../images/Emo15.gifעונההההההההה ../images/Emo13.gif

1. סתיו 2. מאי 3. קרן 4. שני 5. ספיר 6. רייבן 7. יובל 8. צור 9. רות 10. לידור היית עושה ל-10 טובה? תלוי איזה טובה |גבות| חחחחחח סתם כן
4 ו-6 מתאימים? אהאה
היית רוצה לפגוש את 7? יכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !
את מי 2 מזכיר לך? אמממ חחחח
לאדעת XD את מי 1 הכי מעריץ? דאגי / דייויד כתוב שלושה דברים על 5? יפההה D: , חמודה , באה לכל מפגש XD , בגדים מהממים
, זה נראה שיש לה חיים מושלמים XD מה 9 הכי רוצה? אמממ , לאדעת םO חחחח מתי 6 נולד? 30.1
ל-3 יש חיה בבית? אכן D: מה היית רוצה לומר ל2? שתודה על כל מה שהיא עשתה בשבילי
האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? בארור XD האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? נופ , צריך לקבוע >< האם כדאי ל5 ול1 להפגש? נהה
כתוב שני תחביבים של 8? אממממ חחח לנגן על גיטרה ?
ואממ מה עוד .. ? לק? חחחחחחחחחחחחח אינלי מושגג XD איך ניתן לעצבן את 4? אממ לקרוא לדאגי גיי
מי יותר מצחיק 7 או 9? לפי מי שאני מכירה יותר טוב , יובל
מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? ספיר נראלי מי יותר דומה לך 8 או 1? סתיו XD איזו מתנה היית קונה ל6? כרטיס להופעה של ג'יימס מוריסון XD האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? לא נראלי |חושב| ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? אמממ חחחח לאדעת XD מה התכונה הכי טובה של 1? אין . חחחחחחחחחחחחחחחחח סתיו XD מהממת
האם 8 אוהב את החורף או לא? יש מצב חחחח כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? הרבה חחח מה 3 לא יעשה אף פעם? תלך להופעה של ג'סטין ביבר
איזו מחמאה היית נותן ל10? מצחיקקההההה XD ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שהיא תתאהב בבנאדם שיאהב אותה כמו שמגיע לה
חחחחח או שפשוט ברכה רגילה XD עד 120 וכאלה
ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? שתהנה עם יובל עוד חודשים רבים [: כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? אממ מקפליי וג'סטין יש מצב? Oס כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? אממ
גם כמוני נראלי XD ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? ג'סטין ביבר , צבע שיער [?!] חחחחח האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? אממממ יכול להיות
האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? חחחחחחחחחחחחחחחחחח כן ! XD האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? נהה
באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? משו בתקשורת
האם היית מצביע ל9 SMS אם הוא היה בכוכב נולד? ברור XD האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? אהאה
האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? טחח לא , סתם חחח כן אם היה יוצא לי
האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? אממ נראלי .. חחחחחחחח אויאוי השאלונים האלה XDD

../images/Emo73.gif כאילו שאני שואלת אותך באמת! חצופה !

בטח שכדאי לי ולספיר להיפגש ! ט'חחח חצופה! אהה ותודה טוני
גם את מהממת (יא רייט ) סתםסתם מאוהבתתתתתתתתת בך!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifחיחי.. חפשו את עצמכן פה../images/Emo3.gif

1. ניצן 2. שני 3. קרן 4. רוני 5. יובל 6. לילך 7. סתיו 8. מאי 9. ספיר 10. רות היית עושה ל-10 טובה? חיחי. תמיד 4 ו-6 מתאימים? אמ- כן [?!] היית רוצה לפגוש את 7? כןןןןןןןןן!! ואני מאמינה שבחמישי הבא אנחנו גם ניפגש ^^ את מי 2 מזכיר לך? אמממ, לא יודעת OO את מי 1 הכי מעריץ? אני לא שמחה שאני אומרת את זה אבל.. טוקיו הוטל
כתוב שלושה דברים על 5? היא בכיתה י' היא גרה במודיעין ועברה לנחשונים והיא עדיין מכחישה את העובדה הזאת מה 9 הכי רוצה? מה שכל אחד היה רוצה.. להשתלט על העולם!@#$% מוחאעהעאהעא!!! מתי 6 נולד? 11 במאי ל-3 יש חיה בבית? לפי מה שאני זוכרת.. כן מה היית רוצה לומר ל2? שאני אוהבת אותה 8DD האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? בוודאי שבוודאי האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? ושוב.. בוודאי שבוודאי האם כדאי ל5 ול1 להפגש? ברור כתוב שני תחביבים של 8? לראות כמעט מלאכים ולעשות סרטונים חסרי פואנטה על מקפליי
איך ניתן לעצבן את 4? במילה אחד: עומר מי יותר מצחיק 7 או 9? אמממ- 7 [?!] מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? 10 מי יותר דומה לך 8 או 1? המממ- לאור השבועות האחרונים.. הייתי אומרת ש1 איזו מתנה היית קונה ל6? את מקפליי האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? אני משערת שכן XD ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? אמ- לא יודעת.. אולי היא תספר לנו משו שאנחנו לא יודעות עלייה... מה התכונה הכי טובה של 1? שהיא חופרת האם 8 אוהב את החורף או לא? אמ אמ אממ- לא יודעת כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? סליחה שלא ספרתי
מה 3 לא יעשה אף פעם? תתביע דג איזו מחמאה היית נותן ל10? שהיא נושיתתתת ^^ ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? אממ- מזל טוב [?!] ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? החיים יפים!! כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? אמ- אוהבות מקפליי[?1] כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? גרות בצפון
ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? 1 אוהבת טוקיו 2. אוהבת הומואים האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? אמ- כן [?!] האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? XDDDDDDDDDDDD כןןןן האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? חחח האמת מתאים לה
באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? מפיקה סדרות ילדים האם היית מצביע ל9 SMS אם הוא היה בכוכב נולד? חחחחחחח כן
האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? ברור האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? חיחי.. ברור שברור האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? אני חושבת שהיא הייתה מתחילה לזמר.. Literally

../images/Emo73.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ישלי עתיד בערוץ הילדים XDDDDDDDD אני מצחיקה?
רייבןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני חייבת להיפגש איתך :(

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifחחחח. מה? את לא רואה אותך לצידו של טל

מוסרי? או וואטאוור מי שמנחה שם עכשיו... אמ- את תבואי בחמישי הבא לG? |פאפי|

../images/Emo73.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"ועכשיוווווווו.................." "ארתורררררררררררררררר , שיהיה לכם המשך יום מוצלח אנחנו ניהיה כאן בחזרה ב 15:30 ,ביי ביי " איך הייתי ? *גבות4* בטחחחחחחחחח שאני יבוא, אני מקווה OO

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifרואה! מתאים לך בול!

וכולם בייחד!!!!!!!!!! בכל יום אתה פוגש חבר דומה לך וקצת אחר כל אחד הוא מיוחד אז שים לב היי היי איזה יום נפלא הים לשחק וגם לחלום יום נפלא לצחוק ביחד אז תהיה קשוב ללב כי הלב פועם כי הדם זורם אסור להירדם פקח את העיניים זקוף את האוזניים תתחבר ולא תרצה ללכת צה ללכת ועוד עצה לדרך תבטח בללבך כי זה הוא הסוד תאהב את עצמך אז שים לב היי היי איזה יום נפלא הים לשחק וגם לחלום יום נפלא לצחוק ביחד אז שים לב היי היי היי גילי! הא?! ~ארתור נופל מהדבר העגול הזה בטלוויזיה שלו~

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifמאמי, ארתור זה בן..

אלא אם כן הוא עשה ניתוח לשינוי מין בפרקים האחרונים ואני לא יודעת על זה..

../images/Emo73.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוייש יצא לי בטעות

אהובתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif ~נדחפת~

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתן עם ארתור!^^ מתאים לכן להיות מנחות בערוץ הילדים

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif אהוויי ../images/Emo6.gif

אני נושית והיית שולחת לי מכתבים מאי בודד XD חומד חח

למעלה