Wake up people!!!~~

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifעמיתים יקרים../images/Emo3.gif

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי דחיפת מקלות צ'ופסטיקס לגרון. חשבתי על זה כשנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס ואני באמת חושבת שאין טעם לחפש את נמו יותר, החיים שלי נהיו מלאי רגש ואהבה וזה גורם לי להרגיש כאילו תיכף יאכל אותי קוף ים. אני מורישה את הספר שלא הספקתי להחזיר לספריה לפני 4 שנים לפו הדב כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי מתרגשת בתקופה בה חייתי. ד"ש לחזרזיר הורוד של סבתא, רייבן.

McLife135

New member
../images/Emo15.gifלייק ../images/Emo3.gif

אני הולכת לענות פה על הכל XD ממש משעמם לי !
עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי דפיקת הראש במקרר . חשבתי על זה כשנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס ואני באמת חושבת שאין טעם לספר את הכבשה שלי יותר, החיים שלי נהיו שטניים יתר הצורך וזה גורם לי להרגיש כאילו תיכף יאכל אותי קוף ים . אני מורישה את הספר שלא הספקתי להחזיר לספריה לפני 4 שנים לפו הדוב כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי שמחה בתקופה בה חייתי. נהיניתי נורא לעשן עמכם , לילך .
נהניתי מאוד

../images/Emo73.gifחחחח אהבתי ../images/Emo3.gif

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי בליעת כדורי גומי. חשבתי על זה כשנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס ואני באמת חושב\ת שאין טעם לחפש את נמו יותר, החיים שלי נהיו איומים ואני זקוקה לסכין שלי וזה גורם לי להרגיש כאילו תיכף יאכל אותי קוף ים . אני מוריש\ה את הגרביים המפוספסים שלי מחשש לפו הדוב כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי משועממת בתקופה בה חייתי. הלוואי שיאכל אתכם גרביל , סתיו . חחחחח גדול XDDDD

sweet shir

New member
D:

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי תליה עצמית. חשבתי על זה כשנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס ואני באמת חושבת שאין טעם לחפש את נמו יותר, החיים שלי נהיו שטניים יתר הצורך וזה גורם לי להרגיש כאילו תיכף יאכל אותי קוף ים. אני מוריש\ה את הספר שלא הספקתי להחזיר לספריה לפני 4 שנים לפו הדוב כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי לחוצה בתקופה בה חייתי. הלוואי שיאכל אתכם גרביל, שיר.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif חחחח ../images/Emo6.gif

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי דפיקת הראש במקרר. חשבתי על זה כשנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס ואני באמת חושב\ת שאין טעם לעשות ביד יותר, החיים שלי נהיו איומים ואני זקוקה לסכין שלי וזה גורם לי להרגיש מנוצל\ת מינית. אני מוריש\ה את הספר שלא הספקתי להחזיר לספריה לפני 4 שנים לטינקי ווינקי כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי עייפה בתקופה בה חייתי. הלוואי שתתפוצץ עליכם פצצה אטומית, רות. חחחח יצא הזויייי

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח אהבתי../images/Emo45.gif עונה../images/Emo3.gif

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי שתיית יתר XL . חשבתי על זה כשנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס ואני באמת חושב\ת שאין טעם לחשמל את ביבי נתניהו יותר, החיים שלי נהיו שטניים יתר הצורך ומלאי רגש ואהבה וזה גורם לי להרגיש כאילו תיכף יאכל אותי קוף ים. אני מוריש\ה את הגרביים המפוספסים שלי מחשש לדודידו [למרות שחברה שלי פגשה אותו ואמרה שהוא ממש שחצן |סנוב3|] כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי עליזה בתקופה בה חייתי. אף פעם לא אהבתי את מקדונלדס, ניצן:)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifLOL. ../images/Emo6.gif

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי דפיקת הראש במקרר. חשבתי על זה כשנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס ואני באמת חושב\ת שאין טעם להתפלל למפלצת הספגטי יותר, החיים שלי נהיו חסרי תשוקה עד כדי צרפות עם ברווז גומי וזה גורם לי להרגיש מנוצלת מינית. אני מורישה את החומר ניקוי לאסלה לבוב הבנאי כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי משועממת בתקופה בה חייתי. הלוואי שתתפוצץ עליכם פצצה אטומית , קרן.

rox love BSM

New member
:)

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי דחיפת מקלות צ'ופסטיקס לגרון. חשבתי על זה שנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס, ואני באמת חושב\ת שאין טעם להתפלל למפלצת הספגטי יותר, החיים שלי נהיו מלאי רגש ואהבה וזה גורם לי להרגיש מנוצל\ת מינית. אני מוריש\ה את התחתוני ההלו קיטי שלי לפו הדוב כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי משועממת בתקופה בה חייתי. אח שלך דומה לפרת משה רבינו.

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי חתיכת ורידים בסכין חד פעמית. חשבתי על זה כשגיליתי שהאנה מונטנה מתכננת לקפוץ מהחלון, ואני באמת חושבת שאין טעם לספר את הכבשה שלי יותר. החיים שלי נהיו עצובים עד כדי רחיצה באמבטיה עם כלב רחוב וזה גורם לי להרגיש כאילו תיכף יאכל אותי קוף ים. אני מורישה את הסנדוויץ' טיול שנתי של כיתה ד' שלי לטינקי ווינקי, כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי עייפה בתקופה שבה חייתי. נהניתי נורא לעשן עמכם, מור

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אוקיי את זה אני לא מכירה

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי הסנפת כפות רגליו של השכן. חשבתי על זה בעודי מרקדת להנאתי ואני באמת חושבת שאין טעם לדרוס אנשים תמימים בשטחים יותר, החיים שלי נהיו כה עליזים שאין יותר טעם לשמוח וזה גורם לי להרגיש מנוצל\ת מינית. אני מורישה את הסדוויץ' טיול שנתי של כיתה ד' שלי לפו הדוב כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי מטומטמת בתקופה בה חייתי. נהניתי נורא לעשן עמכם, אלכס.

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gifעונה../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי שתיית יתר XL . חשבתי על זה כשגיליתי שהאנה מונטנה מתכננת לקפוץ מהחלון ואני באמת חושבת שאין טעם להתפלל למפלצת הספגטי יותר. החיים שלי נהיו כה עליזים שאין יותר טעם לשמוח וזה גורם לי להרגיש כאילו תיכף יאכל אותי קוף ים. אני מורישה את החומר ניקוי לאסלה לבוב הבנאי כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי שמחה בתקופה בה חייתי. תהרגו את גימל יפית בבקשה, סתיו. XDDDDDDD וואי גדול
למרות שאני מכירה את זה אבל עדיין^^

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

עמיתי היקרים, ברגע זה החלטתי להתאבד על ידי הסנפת כפות רגליו של השכן. חשבתי על זה כשנשבר לי המפרט שקיבלתי מסטיב מורס ואני באמת חושב\ת שאין טעם לחשמל את ביבי נתניהו יותר, החיים שלי נהיו כה עליזים שאין יותר טעם לשמוח וזה גורם לי להרגיש כאילו תיכף יאכל אותי קוף ים . אני מוריש\ה את הגרביים המפוספסים שלי מחשש לטינקי ווינקי כי הוא האדם שגרם לי להיות הכי עייפה בתקופה בה חייתי. תמיד נהגתי לשיר עם צביקה פיק במקלחת שני. חחחחחחחח גדול!D:

Simple Girl 175

New member
שאלון 3

1. בהתאם לנדרש, בחרו שיר של מקפליי [קאברים נכללים] 2. לכל שיר, בחרו את השורה המועדפת ביותר ותכתבו אותה כמובן 3. תייגו את כל חולי מקפליי! 4. לסיום, שימו איזו תמונה נחמדה [= 5. ותהנו! כי מקפליי זה טוב! :DDD השיר שבכל מצב יעלה חיוך על פניכם: השיר שקרוב לוודאי העלה/יעלה בעיניכם דמעה בואו נודה, כולנו פינטזנו על זה בשלב מסוים---- השיר שחלמנו שהפייבוריט שלנו ישיר לנו ורק לנו השיר שהוא פשוט אידיוטי לחלוטין, אבל אלה מקפליי, אז אי אפשר שלא לאהוב אותו השיר שאפשר לשמוע אותו בלופים ופשוט לא יימאס שיר שעזר לכם בתקופה/משבר בחייכם שיר שעושה לכם צמרמורת השיר שמבטא את התחושות והרגשות שלכם למושא אהבתם הנוכחי/שעבר שיר שהוא פשוט גאוני בלי קשר לכלום הקאבר הכי מוצלח – והיו הרבה השיר שמסמל אותכם! השיר שהוא... מקפליי השיר שבשבילכם מסמל את ההערצה החולנית ללהקת הקופים הזאת

Simple Girl 175

New member
שאלון 4

שום 10 אנשים שאתה מכיר מפורום מקפליי: ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? 4 ו-6 מתאימים? היית רוצה לפגוש את 7? את מי 2 מזכיר לך? את מי 1 הכי מעריץ? כתוב שלושה דברים על 5? מה 9 הכי רוצה? מתי 6 נולד? ל-3 יש חיה בבית? מה היית רוצה לומר ל2? האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? האם כדאי ל5 ול1 להפגש? כתוב שני תחביבים של 8? איך ניתן לעצבן את 4? מי יותר מצחיק 7 או 9? מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? מי יותר דומה לך 8 או 1? איזו מתנה היית קונה ל6? האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? מה התכונה הכי טובה של 1? האם 8 אוהב את החורף או לא? כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? מה 3 לא יעשה אף פעם? איזו מחמאה היית נותן ל10? ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? האם היית מצביע ל9 SMS אם הוא היה בכוכב נולד? האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב?

עונה ../images/Emo3.gif בשיעמום רב >>

עשר בנות (מי שעלתה לי לראש ראשונה
) : לילך, מאי, יובל, קרן, ספיר , שני , רייבן, רות , עמית, רותם. היית עושה ל-10 טובה? אני חושבת שכן :) 4 ו-6 מתאימים? חחחחחחחחח יאפ , איזה שילוב מוצלח
היית רוצה לפגוש את 7? כבר פגשתי, ואני מתגעגעת
את מי 2 מזכיר לך? אממ.. הדבר הראשון שעלה לי לראש >> התינוק של במבה
את מי 1 הכי מעריץ? את דנילה :) כתוב שלושה דברים על 5? ספיר.. - חמודה מאוד מאוד מאוד -אני מתגעגעת אליה מלא מלא מלא - יפה מה 9 הכי רוצה? אני מניחה שלהיות בהופעה של מקפליי.. מתי 6 נולד? ב 1995 , אין לי מושג את התאריך > < ל-3 יש חיה בבית? אמממ.. נראלי שלא , אף פעם לא שאלתי
מה היית רוצה לומר ל2? שהוא חרא של בנאדם ! סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מאיולי אני אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםםםם
האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? יאפ ^.^ האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? נופ האם כדאי ל5 ול1 להפגש? הם כבר נפגשו , אבל כדאי להם שוב.. ואז אני ידחף :) כתוב שני תחביבים של 8? אממ : להקשיב למקפליי
להיות עם חבר שלה
ואייי אני גרועה בשטויות האלו
איך ניתן לעצבן את 4? חחחחחחחחח לקבוע איתו ליום שישי בכפר סבא ובסוף לבטל > < מי יותר מצחיק 7 או 9? אמממ אני לא הכי מכירה את עמית אז אני ילך על רייבן.. מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? שכחתי איפה רותם גרה > < אז אני ילך על ספיר כי בת ים זה דיי רחוק מכפר סבא.. מי יותר דומה לך 8 או 1? 1 :] איזו מתנה היית קונה ל6? כרטיס להופעה של מק :) גם 5 היה רוצה לקבל אותה? אני בטוחה שכן D: ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? אני בטוחה שאתם יודעים את זה כבר אבל היא מאוהבת בהומואים סקסים כאלה
וגם בי , נכון קרנוש? מה התכונה הכי טובה של 1? אממ, היא יודעת להכין שליפים טובים במתמטיקה
האם 8 אוהב את החורף או לא? לא יודעת OO כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? משהו כמו 200 נראלי.. מה 3 לא יעשה אף פעם? ירצח מישהו
איזו מחמאה היית נותן ל10? שעד כמה שאני מכירה אותה , היא ממש חמודה.. ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שכל מה שהיא רק רוצה יהיה לה
ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? אמממ שיהיה לה את היום הכי מושלם שיש חחחחח כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? אוהבות מקפליי אוהבות לקרוא - טוב אני בערך.. אני קוראת רק את הספרים של דמדומים.. כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? כנ"ל , רק שלילך קוראת לא רק את דמדומים. ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? אמממ ואיי אני ממש גרועה בדברים האלו > < יואו ניא לא יודעת מה לכתוב
האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? אני לא בטוחה בזה
האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? אולי םO האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? חחחחח בשמחה :] באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? צלמת D: האם היית מצביע ל9 SMS אם הוא היה בכוכב נולד? גם אם היה לה את הקול הכי מכוער
האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? כה, היה לי מצחיק איתה :) האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? הייתי מתה מהחפירות של מאי לפני שהייתי מספיקה לכתוב מכתב
סתם מאיולי
האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? רות את מבטיחה שלא תספרי? אם כן אז סבבה
ואיייייייי זה היה גרוע ברמות מטורפות!!!!!! XDDDD אין אין אני מזה גרועה בדברים האלו

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gifסתיו! את חושבת שנולדתי ב95? Oם

אם אני נולדתי ב95, איך יכול להיות שבוע הבא יהיה לי 18?! ~נעלבתי~

למעלה