McWeekend!~

ריהותם

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo203.gif../images/Emo118.gif../images/Emo233.gif../images/Emo105.gif../images/Emo267.gifMcWeekend!~

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
שיהיה סוף שבוע נפלא!

../images/Emo204.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל ABOVE THE NOISE. ALL ABOUT YOU MEMORY LANE
כל האלבום של TELL THEM WE'RE LIKE MAGNET
הלהקה המגניבה של השבוע:
מאט נתנסון.
קליפ שעשה לכן את זה:
הפרוויו לפרק החדש של עלטבעי.
עלטבעי.
מיסטריוס סקין. לא לבעלי לב חלש. זה GAY THEME MOVIE בדירוג ממש גבוה. אבל הוא נותן חבטה, והוא טוב. חוץ מזה כלום, כי אין לי זמן לראות דברים אחרים.
ספר / פיק השבוע:
TELL THEM WE'RE LIKE MAGNETS THE SINISTER NATURE OF CUL-DE-SACS
THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
התלמידים שלי.
שלרכזת של פר"ח לא אכפת שאני מורה, היא רוצה שאני אביא מורה מ"מ לעצמי כדי שאני אוכל להגיע לסדנה. אבל אני מלמדת!
וללכת לישון מאוחר כי אין עוזרת. המפף.
משהו ששימח:
מתוך 5 שיעורים בתיכון לעבודה מעשית אני צריכה לעשות רק 3 (ו-2 כבר עשיתי!)
חזרתי הבייתה אחרי שבוע וחצי בחוץ.
משהו שהעציב:
התלמידים שלי. *מגלגלת עיניים*
ציטוטיה:
תלמידה: "תראי, אני קולעת." *מכוונת פיסת נייר, מנסה לקלוע, לא מצליחה* אני: "אופס. לא."
נתתי להם לפני שבוע לכתוב לי משפטים עם ביטויי זמן של פרזנט סימפל. ודים: "המורה, זה בסדר?" אני: *מסתכלת* "Bob's getting drunk every night" אני: "לול, זה לא בדיוק מה שהתכוונתי אליו..." מה המורים לאנגלית באמת חושבים על הספרים שלכם: "הומייגאד, הספרים האלו פשוט נוראיים."
מתנגן בראש / בפלייליסט:
MCFLY - THE END OF THE WORLD. הזכרתי כמה אני אוהבת את החלק בו הם מנגנים את WAR OF THE WORLDS?
המלצת השבוע:
תשנו מוקדם, בחייאת דינק. ותהיו נחמדים למורים שלכם לאנגלית. פליז. *אנחה*
התמונה הכי חמה:
אין לי כוח לשים אחת.

../images/Emo204.gifאופס, לול

נזכרתי שיש לי תמונה אוסום לגמרי שאני חייבת לחלוק. אז אני טורחת להעלות. ג'נסן, עלטבעי, בבלופר.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif MCWEEKEND! ../images/Emo124.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
The End The Heart never Lies
Star Girl Down Goes Another One
Red Hot Chili Peppers - Around The World Maroon 5 - Goodnight Goodnight Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes 30 Seconds to Mars - Alibi (תחי המשימה הראשונה של הלהקה של 1238 שבזכותה אני מאוהבת בעוד מלא שירים!) When I'm Gone - Simple Plan
הלהקה המגניבה של השבוע:
המקהלה הזאת מהסרט השלישי של הארי פוטר!
קליפ שעשה לכן את זה:
Maroon 5 - Goodnight Goodnight
דרקולה 2000, אין כמו בבית
ספר / פיק השבוע:
אשתו של הנוסע בזמן
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה למתמטיקה
חברה שלי השאילה לי שרשרת ממש יקרה (שהיא קנתה כשהיא הייתה בלונדון!) וילדה אחד הרסה אותה
משהו ששימח:
המועדונית התחילה סופסוף! וקיבלתי שני זוגות עגילים (ילדותיים אבל חמודים) וחבילה של הצמידים העגולים האלה! כמה התלהבתי מזה
שהארי אמר לקרן מזל טוב (אחרי שאני ואיילת עבדנו קשה כדי לבקש ממנו את זה!!)
דרך אגב קרן - אני לא מוצאת בפרופיל שלו את מה שהוא אמר :/ תעשי לזה ריטוויט!
משהו שהעציב:
פיספסתי עם חברה שלי אוטובוס בדקה!! לחברה שלי יש כתבות על מקפליי וכמה תמונות שלהם והיא לא רוצה להביא לי עד שיימאס לה מהעיתונים שזה נמצא בהם
ציטוטיה:
יש לי רק דף אחד מהארי פוטר וגביע האש וזה הדף שיש עליו את השיר של מצנפת המיון... אז חברה שלי קוראת אותו. אחרי חמש דקות אני רואה שהיא עדיין קוראת אותו. אני: מה כבר יש שם לקרוא? מיכל: אני מסתכלת על המילים מצנפת המיון. איזה מילים מוזרות. אור: מה היו השיעורים בתנ"ך? מיה: אין לי פה מחברת. תשאלי את עדי. אור: עדי מה היו השיעורי בית בתנ"ך? אני: נכון שקלמנטינה זאת מילה מצחיקה? שיעור במגמת מוזיקה: גל (המורה): אני עומד להסביר לכם משהו, ואני לא רוצה שאף אחד יכתוב! לא הבנים ולא הפולניות הגליציאניות (או משהו כזה) שחייבות לכתוב הכול! באותו שיעור במגמת מוזיקה: גל למירה (המנהלת של המגמה): תראי, יש לנו פה כמה זמרות. שבוע הבא אני ארצה לשמוע את הפקאצה הזאת, הפקאצה הזאת וגם את הפקאצה הזאת (ומצביעה על הבנות). הוא לא מפסיק לרדת עלינו!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Spiderpig, Spiderpig,. Does whatever Spiderpig can...
המלצת השבוע:
תבריזו משיעורי ספורט! תעשו את זה בשבילי! לי אין את האומץ אז אתם תבריזו בשבילי!
התמונה הכי חמה:
מצאתי את זה בטומבלר שלי כי חיפשתי תמונות חמודות לחברה שלי

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif עוד תמונה!

אחרי חפירות ארוכות שלי ושל איילת בטוויטר - הארי אמר לקרן יומולדת שמח!!! הצלחנו לעשות את זה!! ובגלל המאמצים הקשים שהשקעתי בזה אני חושבת שראוי לפרסם את התמונה שבה הוא אמר לה יומולדת שמח!

LioritaGirl

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה ריגושששש !! אומג קרןקרןקרן איזה כיף לךךך ! :D חח ניראלי אני מתרגשת יותר ממך
כל הכבוד בנות !! :) יאאא ועוד בהודעה פרטית, כמה קנאה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני רציתי לשים את התמונה הזאת!XD

באמת שהמון המון המון המון תודה ! D: הייתי לי יומולדת מדהימה, ואתן עשיתן אותה למושלמת. D:

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אין בעד מה!

אני שמחה (ואני די בטוחה שגם איילת אבל אני לא אדבר בשמה) שהצלחנו לגרום לו לאחל לך יום הולדת שמח! ואני שמחה שהיום הולדת שלך היה מושלם (לפי מה שאת אומרת) D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכן, D:

בזכותכן היא הייתה מושלמת!
ביומולדת שלך ושל איילת גם נפתח במבצע הפי ב-דיי של הפייב שלכן
~מה שמזכיר לי, מי הפייב שלך באמת? :O~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח,

את מודעת לעניין שזה הולך להיות הדבר הכי קשה בעולם לנסות להשיג ממנו טוויט ?XD צריך כבר להתחיל בחפירות שבוע לפני. :) אבל אל דאגה, אנחנו ניהיה שם לעזור לך

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif כן... ../images/Emo4.gif

אבל אני אתפשר על יומולדת שמח מטום או מהארי! לנסות להשיג יומולדת שמח מדאגי זה ניסיון שייועד לכישלון

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifרציתי להגיד את זה,

אבל תיהי אופטימית - הוא ענה למעריצות כבר בעבר. :) גם לכאלה מישראל !XD ולכי תדעי אולי מתי שלך יהיה יומולדת הוא יהיה כל היום בטוויטר.XD

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif הלוואי! ../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif|הלווא

dairy milk

New member
~מתפרצת~

היומולדת שלי אוטוטוטו!! הוא בתחילת דצמבר! והפייב שלי זה הארי

../images/Emo204.gifלול, אוקי. *משועשעת*

4.12, י"ד כסלו. (בדיוק ארבעה ימים אחרי דאגי! אני אהיה בת 23 ארבעה ימים אחריו!!! אההההה!!!!)

למעלה