McWeekend!~

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאווו וקראו את זה ../images/Emo6.gif

The huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!

../images/Emo204.gifלול, מוכר ../images/Emo6.gif

קיבלנו את זה בערך כל שנה, לאחרונה.
(והאנ? ספלינג חשוב מאד. לא לשכוח!
)

סופ"ש!!! :)

מצעד הלהיטים של מקפליי:
The guy who turnd you down You should know by now Cover- the winner takes it all Ignorance Good night XD Easy way out
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Michael Jackson- Earth Song You make me wanna die Nick Jonas- Introducing me Son of dork- boyband
הלהקה המגניבה של השבוע:
McFly הישנים!
קליפ שעשה לכן את זה:
חחח חרישות מטורפות על יוטיוב אבל זה הכי: http://www.youtube.com/watch?v=74nyKaQ0LBY
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
פאנפיקים מהבלוג של נוגה אלנבי אשתו של הנוסע בזמן
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
להתווכח עם מורה על שיטה אחרת במ"ת!!
משהו ששימח:
נסיעה לת"א
משהו שהעציב:
הלוויה
ציטוטיה:
וואו, יש מלא! ביום ראשון היה אמור להיות שיעור אבל לא היה, אז אני ועוד שתי חברות שלי יושבות בכיתה והמורה בא לשבת איתנו. והתחלנו לדבר על זה שהפלאפון היום הוא הכל. ארז [המורה]:" כלומר, מי מאבד מצלמה?!" אני:"רזג... נגעת בנקודה רגישה!" ארז:" אנסטסיה, אני מדבר על בני אדם ולא על יצורים!" שיעור אזרחות מצומצם. אותו מורה. "אז נגיד שדנה מדברת עם חבר שלה, טוב לא דנה, אביב" [הבעיה היא שאביב הוא גבר, הוא הוציא אותו הומו] XDD המורה למ"ת לא היה ביום רביעי אז הביאו מחליף, אדם גאון כזה צעיר שאין לו כוח ללמד, אז במקום ללמוד דיבנרו על קרינה ועוד דברים בפיזיקה שלא ממש הבנתי אלעד [מורה] :" תמיד שואלים אותי מה קורה אם מכניסים חתול למיקרו" יובל [מישהו מהכיתה]:" הוא מתפוצץ!" אלעד:" לא, פשוט נהיה לו חם" אותו שיעור מורה:" חיות לא באמת מקשיבות למה שאתם אומרים להם" דנה [חברה שלי]:"עכשיו הרסת לי את החברות עם הכלבה שלי!" שיעור אנגלית, ילדה אחת מוציאה תפוח ירוק ומתחילה לאכול. "וואו, יש לזה טעם של מיץ תפוחים!" שיעור ביולוגיה, מישהו מהכיתה יוצא מטומטם "איפה מגדלים מלפפון חמוץ?" מצלמים סרטון לחנוכה ואחרי הסרטון שתי בנות מדברים, אחת מהן נעל. עדיה:" וואו, נעם, ממש נכנסת לזה" נעם [הנעל]:" כן, אני תמיד נכנסת לדברים" איפה המוח?! אני מדברת עם חברה שלי בטלפון והחתול שלה השתין על התיק והיא מוציאה משם דברים היא:" אופ, אבל הדואר שלי משתין!!!" אני מנסה ללמד את אחותי מילים באנגלית אני:"קטי, מה את חושבת שזה לאפינג? Laughing" קטי:"להכין לאפות?!" אני ואמא שלי יושבות בסוכנות הרוסית [איכס!] ועוברת איזה כוסית. אימא:" רואים שאנחנו מהיישוב, אנחנו לובשים כפכפים, מכנסיים" אני:"נכון, כי בדרך כלל אנחנו לא לובשים מכנסיים!" ראיתי האנה מונטנה[ זה ממש מצחיק!!!] והאבא אומר כזה: I like our relationship, you pretend you don’t kiss boys and I pretend I believe you הוא הרג אותי XDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
ושוב, שירי בת הים הקטנה ><"
המלצת השבוע:
אם אפשר לדחות הכל לרגע האחרון, אז למה לא?!
התמונה הכי חמה:
לא רוצה!!! תפוזבל תמיד מוחק לי הכל!!!

dairy milk

New member
המוזיקה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בויבאנד של סאן אוף דורק זה אחד השירים האהובים עליי בכל הזמנים!
כנ'ל לגבי הקאבר של מקפליי לדה ווינר טייקס איט אול
אבל הרבה מהשירים של מקפליי שכתבת אני לא מכירה
זה שירים מאלבומים? והשיר של ניק ג'ונאס - אחותי חולה עליו
(היא לא אוהבת את ניק ג'ונאס, אבל היא חופרת על השיר הזה)

חחחחח אין השיר של ניק!

יש לו מילים פשוט גאונות XD והשירים של מקפליי הם שירים ממש ישנים!!! כי חרשתי על יוטיוב וסתם מצאתי את השירים... למשל הגוד נייט הוא השיר ההתחלתי של סטאר גירל... אחד הטובים! זה בעיקרון שירים מתקופת רום...

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifגוד נייט הוא פשוט הגרסא הישנה יותר

של סטאר גירל
יו שוד נואו ביי נאו זה רק של דני, אינלי מושג אם מקורי או לא
ובוי בנד, אכן סגידדדדד

אבל גוד נייט זה אדיר!

ממש אהבתי את זה ככה.. יש שם שורה של פזמון ממש מגניבה.. "like the boy meets the girl afther saving the world" גאד!

../images/Emo204.gifיו מייק מי וואנה דיי ../images/Emo23.gif

ולמה >< לשירי בת-הים-הקטנה? זה כלכך יפה.
גאד, הנוסטלגיה. הציטוטים.

חחחח כי זה כבר נדבק לי יותר

מחודש!! וכמה אפשר לזמזם את "אתה רוצה דרמבלבוש? יש בשפע! אך אני ארצה עוד ועוד!!!" והקטע הוא שאני בכלל לא רואה את זה, אחותי בת 4 שרה את זה ומשם זה נדבק לי XD

KA Israel

New member
../images/Emo207.gifהיי לכולם ../images/Emo13.gif

רציתי להציע לכם להכנס לקומונה של זמר בשם קריס אלן. למי שלא מכיר קריס זכה בעונה ה 8 של אמריקן איידול מאז הוא הוציא סינגל אחד שמכר למעלה ממיליון וחצי עותקים בארה"ב ועכשיו יוצא לו סינגל חדש שכדאי לכם לשמוע בשם Alright With Me http://www.youtube.com/watch?v=v6D3ICLriBo כרגע הוא נמצא בסיבוב הופעות עם להקת לייפהאוס. קריס הוא גם בן אדם מאוד מצחיק ואם תיכנסו לקומונה תראו עד כמה מי שמעוניין להצטרף אלינו יתקבל בברכה
http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=35507

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד. ../images/Emo23.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: I Need a Woman
I'll Be Your Man End of the World Party Girl iF U C Kate Shine a Light Nowhere Left To Run That's the Truth Take Me There This Song Foolish נראלי היה יותר קל להגיד האלבום החדש.XD התאהבתי בשירים, ברמות על כאילו@!#!@#!@# אהבתי את כולם!
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלללללי !@#@#!@#
קליפ שעשה לכן את זה: shine a light
~ הוא סוףסוף באמטיוי! D: ~
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי
ספר / פיק השבוע:
התעצלתי כל השבוע הזה לקרוא.XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע: האמ. O:
משהו ששימח: שבוע מוששלם !@#!@# -
סופר סיטי סוףסוף יצא
והוא מ-מ-כ-ר-
האלבום החדש של מקפליי יצא, אני מאוהבת
פעולה לד' שלא הסתיימה באסון. D:
פעולה מאגניבה שהייתה לסבבה .
יומולדת מדהיייימה ! :) -- - חברות שלי קנו לי בלונים בצבעים של בארסה (אדום-כחול-צהוב)
- היינו אמורות ללכת לבית קפה ובמקום זה חברות שלי קשרו לי ולחברה שלי את העיניים וחטפו אותנו לאיזה מסעדה.
והיה מאוד מאוד מאוד מאגניב. D: - הארי אמר לי happy birthday - תוווווודה שובפעם לעדי ואיילת
- - דבי ומייק כפרעלייהם אמרו לי גם הפי בדיי. D:
- חברה שלי קנתה לי שרשרת חמווודה מאוד מאוד מאוד של פיס. D: - ההורים שלי ואחותי קנו לי פוסטר של מסי (
) וגם כוס שמצד אחד יש את הסימן של בארסה ומצד שני כתוב "10" ויש כאילו חתימה של מסי.
- המשפחה קנתה לי פאקינג מצעים של בארסה @#!@##@$!@
*ריר*
קיבלתי 100 בהיסטוריה. אני אפעם לא מקבלת 100. ועוד בהיסטוריה?! O: חיחיחיח
וזהו נראלי.XDD
משהו שהעציב: מבחן במתמטיקה ביומולדת. למרות שלא הלך כזה נורא.
ציטוטיה: ~הבנות סוחבות אותי ממקום למקום שאני עם צעיף על העיניים~ *אני הולכת עוד שנייה נופלת* "באמת קרן... תראי לאן את הולכת!" *שני ערבים עוצרים לידנו* "מיאאאאאאאאו ! " חחחחחח איזה לא קשורים כאילו.XD *בדרכינו למיניבוס* חברה: "נו איפה אתן!?" אני: "אנחנו בדרך- איפה אתן?" היא: "איפה שירדנו!" אני:
לקח לה זמן לקלוט שלא ראיתי איפה ירדנו.XD בלונדינית שכמותה
בהפסקות אני וחברות שלי אוהבות להתנחל אצל החדר של הרכז שכבה שלי, והכיתה שלנו למעלה.XD אני: "בואו נרד לארי!" --- "אופס" XD והן כמובן אמרו נפסלתי באותו הרגע.XD אוף היה המון. זה לא אשמתי שאני סנילית. >:
מתנגן בראש / בפלייליסט: כל השירים של מקפליי, כי הם חתיכים וסקסיים כמו מקפליי? D:
המלצת השבוע: *תפתחו טוויטר לכל מי שאין. *תצטרפו לסופר סיטי, כי זה ממכר
*תשמעו את האלבום החדש של מקפליי 3> * לכו לשמו"צ.XD
התמונה הכי חמה: אני וחברה שלי ב"תחנת הרכבת" חחחחח

רגע, אמטיוי כאילו הרגיל?!

כאילו כזה של יס- 75 או 77? כי אם כן, אני מתחילה לראות טלוויזיה שוב! הציטוט אם התראי לאן את הולכת הרג אותי XDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהתכוונתי לאמטיוי היטס |:

ערוץ 92 בהוט כאילו . |: אבל לכי תדעי, אולי הקליפ הזה יהיה מספיק מצליח בשביל להגיע למצעדים גם באמטיוי הרגיל D: או לאמטיוי הזה שתמיד שמו בו פולינג אין לאב ביס...
שאני לא ממש יודעת באיזה ערוץ זה כי ישלי הוט.XD

למעלה