McWeekend!~

dairy milk

New member
אני יודעת שהם מספר 1 באמטיוי פורטוגל../images/Emo2.gif

עם פארטי גירל

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifפארטי גירל? O:

הייתי בטוחה שיין אה לייט.

ה"חברה שלך" ששאלה איפה את

זאת הייתה אני! ואני לא בלונדיניתXDD וזה ידוע לך שהמצאתי במקום את התחנת רכבת נכון? ושמעיין הסתכלה עליי בצורה מוזרה ואז זרמה איתי נכון? וואי היה כל כך הרבה ציטוטים! למה לא רשמת אותם?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלא הייתי בטוחה אם זה את,

או מעיין.XD נו אבל אמרתי "החברה הבלונדינית". את אומנם לא בלונדינית כלפי חוץ אבל מבפנים?
חחחחחחחח אני יודעת שהמצאת את תחנת הרכבת.XD וקאי כזה "כן... עכשיו אנחנו הולכות להסתובב בין רכבות... כבר קנינו הכל וזה..." ואני אשכרה האמנתי לה "אבל אין לי כסף לרכבות עכשיו!!!"XD כי אני לא זוכרת אותם , תרשמי את.

LioritaGirl

New member
מקוויקנד באיחור קל ../images/Emo9.gif כי יש ציטוטים חוחו ../images/Emo98.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: THAT'S THE TRUTH אומגאומגאומג אני כל השבועעעעעעעעעעעע חורשת עליו ! ותודה למאיה הניייייייישמה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: DJ GOT US FALLING IN LOVE דאמט מדבק הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלייייייייייייייייייייייייייייייייייי מקפליייי מממקקקפפלללייי
קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=VBKl7prd0wk נוניייייייייייייי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שקרניות קטנות ויפות - וואי סידרה אדיררהההה יומני הערפד עונה שנייה 3> אבודים עונה שנייה ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שוב נכשל במתמטיקה
נימאס ליייייייייייי מורה שטן !#@$%#%#$ משהו ששימח: לא עשיתי מבחן בפיסיקה עאעאעאעא
92 במבחן באנגלית עאעאעאעאעאע אני כזאת מלכהההההההההההההה משהו שהעציב: מאיה טסההההההההההההה
נוטשת אותי לבדי
ציטוטיה: *הולכים ברגל הביתה* דויד: "מי שלא מוחא כפיים בן זונה !" ~מוחאת כפיים~ דויד: "אמרתי בן זונה לא בת זונה, את בן ?!?!" "לא
" "
" "באמת !!!!!" "תוכיחי !" ~גבגבות~ "איהההההההההה נישברה לי ציפורן"
אני: "ישלי פיפייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ! אתה יודע מה זה פיפייייי ?!?" דויד: "לא" "אז אני יסביר לך מזה פיפי ! זה פיפי נוזל בתוך בועה שרק מתתתתתתתתתתת להתפוצץ החוצה" "ואיפה זה נמצא ?" "למטה" "תראי !" -.-"
אני: "מוריק אתה סטרילי ?" מוריק: "כן" דויד: "כן את רואה אותו עושה סקס דרך סדין"
~שבת בבוקר~ אייל: "ירדן ישלך ישראל בכיתה ?" ירדן: "לא" אייל: "חבל היית יכולה לעשות איתו שלום"
"יאאא. איזה מרגש זה שיחת נפש עם סבא .. במקרה שלי זה לא ילך למה הוא לא שומע"
מאיה: "סבא שלי חקלאי עם פטיש לריקודי עם" "שלי רוקד עם תנ"ך בבית כנסת, נחשב ?"
"דייייייי אני כזאת חוכם" "חוכם מחוכם וחכום ביותר"
מתנגן בראש / בפלייליסט: איף יו ליסן טו דה טינגס דאט יור פרנדס סיייי , יור גוננא בי לונליייייייייייייייייייייייי
המלצת השבוע: מילקי זה אחלה
התמונה הכי חמה:
אין מספיק אייקוני אהבה !$#@#@
חוחו חפירה

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifזה רק אני או שלהארי יש מנהג מוזר

להסתכל לצדדים בתמונות?

למעלה