ההופעה בהאנגר

../images/Emo148.gifההופעה בהאנגר../images/Emo148.gif

חחחח 10 בבוקר ואני פותח שירשור הופעה אחרי שאני בערך הבן אדם האחרון שהגיע הבייתה. איזה תענוג
הופעה גדולה. היהודים שיחקו אותה בענק. ציפיתי ל15 שירים גג והיהודים נלחמו עם ההפקה והצליחו בסוף לעשות 18 כולל הדרן. אפילו לסקאזי כנראה כבר לא היה זמן
פלייליסט משובח ביותר. הפגישה איתם אחר כך למרות שמעבד לברזלים הייתה ממש טובה ותום היה ממש חמוד. ממה שהבנתי ממנו הם מתכננים עוד כמה הופעות לפני השלבים הבאמת סופיים של ההריון. הוא לא אמר מתי הדיסק יצא. אבל הוא אמר שהסיבוב השקה ככל הנראה יהיה בקיץ קצת אחרי הלידה. סביר להניח שגם הדיסק יצא פחות או יותר ביוני-יולי. בקיצור היה לילה מצוין. חבל שההופעות חימום היו די מעאפנות אבל לא נורא בילא באתי בשביל היהודים. אגב למי שהספיק לצאת אחרי שייגעצ היה יופי של ליקוי ירח
ולסיום פלייליסט(לא בדיוק לפי הסדר כי צחר החמדן רצה אותו מאוד
1)קיל מי 2)מחפש תשובה 3)תעזור לי 4)ליפול 5)מלחמה שקטה 6)גניבה 7)יוב גוטה 8)סוף העולם 9)אם כבר 10)עידן האלוהים 11)אינטרמת 12)יכול להיות 13)אלה 14)שחק אותה 15)ג'קי 16)טיפה בים הדרן: 17)דונט לייק 18)עוד ארון

חוויותיק../images/Emo70.gif

אפשר לנסח את ההופעה הזאת ב 2 מילים קצר ולעניין הופעה של 18 שירים עם שירים כמו קיל מי מלחמה שקטה
סוף עולם יכול ליהיות
וכמו שרן אמר הלהקה הייתה שנונה מהרגיל.
מס' תודות למשה על החיבוק הכי מנחם שהיה לי בחיי.
ולמאור וליזי על הטרמפ חזור באמת שרק שקמתי בבוקר גיליתי שלא ההיתי מצליחה להגיע הבייתה לעדיכם

S h A b i T

New member
באמת שלחת אסאמס לדבר הזה?../images/Emo3.gif

תמצא ווקשה תתמונה של אשבל ושלי.. :)

ella42

New member
מפגש פורום

הגעתי לאזראלי ובכלל סגרו את הגג.... את איפה הייתם?? טוב בקיצור זה היה ממש מוזר להיות שם! ודבר שני, חחחח... ראתי את סקזי באיזה חנות גטרות בתל אביב ושאלתי אותו למה הוא לא היה בהופעה (לא הייתי בהופעה אבל שמעתי מאנשים שהוא לא היה בסוף) אז הוא אמר לי שהוא בכלל לא ידע מזה שהוא צריך להיות בהופעה הוא בכלל היה באיזה מסיבה.... מדהים איך עובדים עלינו!!! ואנחנו מאמנים בתמימות (לפחות אני)

TiShLeR Michal

New member
אפחד לא עובד עליך!

סקאזי הגיע למקום, אני לא יודעת למה הוא זיין לך את השכל <אם זה כן קרה> ולא היה שום טעם שהוא יופיע כי אפחד מהקהל לא היה נשאר ולא היו די אנשים בשביל להחזיק את המקום. והוא עזב את המקום. מה עוד, שאם יורשה לי להוסיף, התכנון היה של "הדרן" אז אין סיבה לבוא בשום תלונה להפקה של "היהודים".

AvtipuS

New member
היה ענק.

היה חרא של קהל. ["קהל", אפילו חצי מהאולם לא היה מלא] הלהקות הראשונות היו נחמדות [בעיקר צ'וקה.] יוסלס ממש לא התאימו לאירוע הזה. שייגעצ היו סבירים שזה ממש ביאס אותי כי חיכיתי להופעות שלהם ושל היהודים, מנדלסון מתעלה על עצמו בכיעור שלו. הצלם שהתמקם מולי בכלל לא היה במקום. ההופעה עצמה הייתה ענקית,הפלייליסט מ-ע-ו-ל-ה. כל כך חיכיתי לדונט לייק ושמחתי שלא שכחו אותו בהדרן. טיטי מדהימה והיא הייתה לבושה מדהים. יש לטיטי בן בבטן
תום אמר שבקרוב הדיסק יצא, הוא מוכן והם כבר מצלמים קליפ שני. הגעתי להופעה עם שי [אינדיסקיקטקט מוד\סבסטיאן נאבד] ואחרי ההופעה הלכנו ליציאה מאחורה לחכות ללהקה שיצאו,היה קרררר. בסוף הם יצאו,והיה נחמד ללחוץ לתום תיד. [לא אני לא מאלה ש"יווו נגעתי בתום!11111" אבל בכל זאת] משה,תעשה ל-שי 2 ילדים וחתול. כל השאר-מונית של ערבים? >.< אחרי שהלהקה נסעה זרמנו לאגאדיר [פעם ראשונה שלי שם] והיה טעים ובמקום. בתחנת רכבת פגשנו את גל [יודה] ונעמה וזהו בערך. אל תצפו יותר לתמונות ממני כי המצלמה שלי נהרסה.לגמרי.בדיוק לפני שהתחילו ההופעות,נפלה על הרצפה וזהו,הלכה סופית.

hagitos1

New member
יואווווו לא ברצינות...

היו שם מלא אנשים מכונית כזאתי לבנה? זה היה שלהם אני וחברה שלי(דנה מהרשמי..) עצרנו וחשבנו שזה סתם שזה לא יכול להיות הם פאקק זה היה הם!

../images/Emo202.gifדווקא הפתיע ../images/Emo13.gif

למרות שהמחירים היו מטורפיםםם!!! אפילו רן קנה לעצמו שתייה מבחוץ....חח

Dug E

New member
יחסית להמבורגר שהם נותנים זה בכלל

אבל בכלל לא יקר. קח לדוג' את מווזס (יש להם המבורגר שיכול להתחרה בכיף באגאדיר). ההמבורגר של ה220 גר' נמכר ב59 ש"ח ובלי תוספות..ובאגאדיר הוא נמכר ב37. זה הבדל רציני.. הם ממש לא יקרים ביחס למסעדות אחרות.

מעולים!

מה זה התלהבתי (חחח יש לי מדבקת שלהם על הגב). ולמען האמת, הם ממש מזכירים את היהודים

למעלה