ההופעה בהאנגר

../images/Emo6.gif

אפילו לא קראתי מה רשום על המדבקות שההדבקתי על עצמי
. הם מעולים. הם לא מגיעים לקרסוליים של היהודים אומנם, אבל יש דימיון

נשמת

New member
פאדיחה.

אני הייתי בטוחה שהם בבלאנס או שהם פשוט כבר עלו להופיע.... איזה עצוב כמה שהיא [והם] נשמעים כמו היהודים אחד לאחד. לא יודעת עד כמה זה שווה.

Z A M i

New member
../images/Emo45.gif

גם אני הייתי בטוחה שאלו היהודים שמופיעים בפנים..

זה לא רק אתה...ההאנגר היה ריק אתמול

או לפחות ריק ביחס לשאר ההופעות שבדרך כלל יש בו. בשלושת ההופעות של אביב שהייתי בו היו 7-8 והיה 90% מלא. הפעם היו בערך 1,000-1,500 שזה בערך כמו הופעה מלאה בתיאטרון. האמת שאני ממש לא מתלונן. כל כך כיף האנגר כמעט ריק. יש מקום לזוז אפשר לשבת במרחק סביר מהבמה. אין בעיה לשים תיקים בשורה הראשונה(אין גם ממש בעיה להגיע לשורה הראשונה) הדבר היחיד שטיפה הרס זה שכשיש כל כך מעט אנשים במקום כל כך גדול זה טיפה יוצר אווירה דיכאונית,כאילו אנחנו הדפוקים היחידים שבאמת באו לדבר הזה. מזכיר טיפה את הקונגרסים 2006 בלי הכיסאות למי שזוכר...

LightbuIb sun

New member
דווקא בקונגרסים 2006

מקדימה לא הרגישו שכל-כך ריק, אבל אלו שהיו שורה 4,5 משהו כזה- כבר ממש שמו לב שהכל מאחוריהם ממש ריק. (הייתי ממש מקדימה ובגלל זה לא שמתי לב אבל אחרכך שנגמרה ההופעה שמתי לב לזה)

mooshki

New member
הקונגרסים 2006 הייתה כל כך מעולה

ואני חושבת שזה דווקא בגלל שלא היה מפוצץ. היה מקום להתפרע, זה הכי כיף בעולם.. וככה גם בהופעה הזאת. חבל שאחרי כל ההופעות הגגגגגגגגרררררררררוועוות האלה בהתחלה, כבר הייתי מותשת מדי.

nils11

New member
אני האוכל אפות היחיד כאן?

לא יודע מה איתכם, אבל בהופעה שאני הייתי בה בתיאטרון זה היה נראה כאילו הוא יכול להכיל מקסימום 400 איש, וככה גם הקהל היה נראה. (אולי כי הייתי שורה שנייה, אבל באמצע ההופעה הייתי עוד שנייה מת אז יצאתי לשתות ואז הצלחתי לחזור למקום שלי.. (ואז התחיל כאילו
)) או שפשוט ההופעה ההיא הייתה ריקה?

Z A M i

New member
היה בנ"ז..../images/Emo13.gif

נהניתי מכל רגע בכל הלילה הזה.. ההופעה הייתה טובה.. האנשים היו טובים.. הכל היה טוב.
אפילו אהבתי את העובדה ששלושתרבעי הנגאר היה ריק..

Tom 7

New member
בא לי למות..

קיל מי?!?!? אוףףףףףף קיצר שמתם לב שעכשיו שאורית בהריון אז תום שר הרבה יותר שירים? שימו לב פעם זה היה שיר היא שיר הוא ואז ביחד, עכשיו יש הרבה יותר שירים הוא ברצף..

נשמת

New member
נכון.

אני אישית מעדיפה את ההופעות ההן, שהיה לה חלק פעיל יותר בהן.

Tom 7

New member
גם אני..

בכללי אני מעדיף את השירים של טיטי ופחות של תום..

Z A M i

New member
הקטע הזה עם אורית

והפחות שירים- בא לי מזה בטוב.

למעלה