ההופעה בהאנגר

ליאןןן

New member
היה טוב

אנשים טובים.. וההופעה הייתה טובה, אבל היה חסר לי משהו. הרגשה מוזרה שכזאת.

מה מדהים מה

הדרך חזרה נראתה לך מדהים? הטמפ שלא עלינו עליו? המוניות היקרות? ה"עוד 20 דקות מפה" נשמע לך מדהים? נראינו כל כך נואשות ומסכנות שאפילו אוטוזבל שעוצר כל 3 מטר הסכים לעלות אותנו

skirt9

New member
נחמד ביותר..

הופעה מצוינת! ציפיתי לבקושי 12 שירימ אבל תודהלאל היה איזה 18 כנראה... היה מלא מקומ ואחלה אנשימ! כנ ובסופ במקרה אפילו הייתי ליד הוואנ שלהמ.. חשבתי שזה בכלל הסעה ופתאומ אני רואה את היהודימ שמ.. הייתי היי ככה (פורימ או לא
? ) אז תום אמר לי שלומ כזה ולא הייתי מפוקס אז יצאתי אידיוט לגמרי אבל הוא היה נחמד ביותר.. אה כנ אני די מתעלק אבל.. יונתנ 14 ירושלימ.. נראה לי אפילו כתבתי פה כמה הודעות לפני איזה כמה חודשימ.. בכל מקרה הי..

איססססה יופי.

פשוט מעולה נהדר. סליחה מכל מי שמגיע לו. ותודה, למי שכבר הודתי לו. נהדר. קיל מי

Dug E

New member
היה מצויין! תודה לכולם../images/Emo24.gif

וסליחה למי שמגיע

ב י ז י

New member
היה מעולה, פשוט מעולה

ובזכותכם זה היה אפילו יותר מזה. תודה לכל מי שתרם לאווירה :)

Niran2

New member
הופעה מדהימה

הפתיחה עם קיל מי, סוף העולם, טיפה בים, דונט לייק, הכל הכל פשוט בהופעה הזאת היה מדהים. וסוף סוף שמעתי מלחמה שקטה בהופעה
שייגעצ הגעילו, הם עשו 6 שירים שמתוכם 3 מהאלבום החדש, אפילו יוסלס עשו יותר...

T A L 123

New member
אוף העייפות הרסה הרבה אבל ההופעה

הייתה מדהימה! במיוחד קיל מי בהתחלה. *צמרמורת*

אוי היה משובח!

אחת ההופעות שתיזכר... אחלה אנרגיות, אחלה אנשים. פשוט ערב מצוין. קצת חפרו עם הלהקות חימום אבל מהרגע שהיהודים עלו הכל היה מעולה. פלייליסט טוב, הלהקה נשמעה במיטבה, אחלה סאונד ואחלה קהל (שהיה מורכב מהפורום + כמה בודדים :) קיצר, אחלה של ערב. רק חבל שישנתי שעה בלילה וקמתי ישר לבסיס. חפיף עדי נשמת- אני מאוהב בך. רשמית.

mooshki

New member
הייתה הופעה כל כך מיוחדת

השירים היו בול בזמן. אחד אחד... ואורית הצחיקה אותי נורא.
עוד לא החלטתי אם זה היה שווה את כל הסבל שלפני:/

היה באמת טוב.

למרות שבהתחלה היה ממש זוועה בסופו של דבר נהניתי. תודה לכולם ובמיוחד לגל,צחר,עומרי,שיצי,איתן וליאן.
אח,כפרות

מתנות

New member
היה טוב. ../images/Emo13.gif

הופעה מדהימה, אפילו מיוחדת. המכתב של תום ואורית הגיע לידיהם, כנ"ל המכתב והמתנה של גיא לגיא. ולכן, (אתן יודעות מי אתן) תודה.
מלחמה שקטה.

למעלה