ברעש וצלצולים- פרק 11

kati666

New member
איזה פרק מסריח.

יצאה מושלמת,אישיות בלהבלהבלה..אבל העיפו אותה. איכ. כול פרק נהיה מעפן יותר ויותר.

ס פ י ר 12

New member
לאא בריטני...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קיניה
אוף בריטני כל כך יפה..למה העיפו אותה למה? ולמה קיניה עדיין בתוכנית?! ררר
טוב עכשיו זה כבר די ברור שנאימה תנצח (זה לא
) קיניה בטוח תיקח מקום 3 ונאימה וקיילן שתיהן יפות, אבל לנאימה יש יופי של דוגמנית, ואצל קיילן משו חסר לי...

חחחח לזה מובן מאליו אבל לא מוצאים

את המילה... יענו מבינים שההיא פחות סקסית אבל לא שמים לב... מקווה שהבנת.... לא משנה...

אלמה 3

New member
פרק 11..

פרק יפה! אני שונאת את קיניה היא כל כך צבועה וחושבת שרק בגלל שהיא שחורה אז מגיע לה הכל ומה נאימה גם שחורה? לא ידעתי
חמודה בריטני חבל היא עפה קיילן המאמי מה קרה לה, היא לא זזה כהן היו צריכות לרקוד היא בכלל לא זזה ולא רקדה חשבה שמצלמים אותה ועשתה פוזות למצלמה במקום לזוז חבל
איזה חוצפן הדוגמן הזה בריטיני איך הוא נאנח לה בפנים חח כמה קיניה אוכלת
וכשהן באו לפאנל קיניה לבשה בגד ארוך שמכסה לה את הבטן..להסתיר חח

archer girl

New member
ולי המפגרת כמובן פיספסה../images/Emo46.gif../images/Emo218.gif

למה? כי כל המשפחה צופה בטלויזיה בגלל הפיגוע ולא יכולתי לראות
יופי
, אולי אני אראה מחר

mmmbam

New member
פרק שולט ברמות!!!!../images/Emo20.gif

בריטני
למה הלכת יקירתי????!!!! מה הייתה הטענה המפגרת של השופטים?! שהיא "נעלמת"?!?!?! גאד, הם סתומים ברמות על!!!!
אני בשוק! איך הם לא העיפו את קיילן?!?! היה הרבה יותר דברים רעים להגיד עליה... ולא שאני לא אוהבת אותה, אני חמודה מאוד, אבל הייתי בטוחה שהיא תעוף ובריטני שלי תהיה בשלוש הסופיות
אוווווף. אבל היה פרק מעולה. תמונות מדהימות!!! איזה נודניק הבריטיני הזה או איך שלא קראו לו! אבל מגיע לקיניה המעצבנת הזאת!!!!
שונאת אותה.
למה היא לא הודחה???!!! חתיכת בכיינית מהתחת.

mmmbam

New member
OMG!!!../images/Emo20.gif

פתאום הבנתי שאני לא אראה ת'פרק סיום!!!!!
לאאאאאאאא!!!! אוף!!!!! יום שישי הקרוב אני עוד אראה, כי אני אחזור בזמן מהחרמון, אבל יום שישי הבא.... אני לא אהיה בארץ!!!! טובנו, זה שווה את זה. ואתם תגידו לי ב-ד-י-ו-ק מה קרה נכון??!!
חסר לכם שלא. ואם יהיו לכם קישורים- נכון שתיתנו לי כשאני אחזור??? תודה מראש.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gif על וידאו שמעת../images/Emo35.gif

כשאני נעדרת מארצינו הקטנטונת אני תמיד דואגת לסנג'ר חברים כדי לא להפסיד את הרגעים החשובים באמת

elena20

New member
../images/Emo10.gifמסכנה בריטני....../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוף.... ממש התחלתי לאהוב אותה! ולמה לעזאזל לא העיפו את קיניה המגעילה חוץ מהעובדה שהיא מכוערת רצח ושמנה,יש לה גם גישה מגעילה ביותר עלאק התרגשה כשנכנסו לתא של נלסון מנדלה.... איזו סתומה היא אפילו לא ידעה אם הוא חי או מת,גם לא נראה לי שהיא ידעה מי זה בכלל לפני שסיפרו לה עליו. אני לא חושבת שלקיילין יש לוק של דוגמנית אבל היא ממש מתוקה.וזהו שבוע הבא הגמר!!!!

randu

New member
לא הבנתי..שמישהו יסביר לי!!

אז שבוע הבא הגמר,מצטלמות ל-"קאוור גירל" ועושות ת'תצוגת אופנה!!? או שיש פרק סיכום מעפן כזה!? לא ממש הבנתי כי בפרומו של-"הישארו איתנו כדי לצפות בקטעים משבוע הבא" הסתירו ת'כתוביות
! ואנגלית זה לא התחום החזק שלי
אז יאללה..שמישהו יסביר לי..מהר..עכשיו

למעלה