ברעש וצלצולים- פרק 11

Beautiful SouI

New member
קיניה כזאת ז*נה../images/Emo95.gif

למה היא בכלל בתוכנית! נראה לי זאתי הגיעה בטעות

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifוואי היה מצחיק הריב בין בריטני

לקיניה
ת'אמת גם אותי היא כבר התחילה לעצבן...
ואחרי הפושוטופ של השבוע הייתי בטוחה שידיחו את קיילן, מה רצו באמת מבריטני?! אמרו שהייתה לה תמונה מושלמת, ובכלל התמונות האחרונות שלה- החל מקרב הכריות, פשוט בין הטובות! ודי, אני באמת באמת לא מבינה מה מוצאים בנאימה. היא לא יפה ואין לה בכלל גוף של דוגמנית. וחוץ מזה שמישהו יסביר לה שהיא לא שחורה. תודה.

JULI4561

New member
היא יודעת שהיא לא שחורה אבל יש

לה גם שורשים שחורים .. אבא שלה שחור ואינדיאני ובלה בלה ואמא שלה שחורה ואירית וכ'ו .. חחח

אני עוד בהלם. הלם הלם הלם.

אהבתי את הפרק אבל ההדחה פשוט הרתיחה אותי ברמות היסטריות! בכלל לא אהבתי את התמונה של נאימה.עוד זה אחרי 100? ואיך שהיא נראתה יפה שראו איך שהלך לה על הסט:S דווקא את ה"רעה" כן.. טחח.. והיא עוצרת את עצמה באופי וכל הדברים הרעים שאמרו עליה בסוף אז הייתי מבין בהחלט אם הייתה עפה. קיניה פשוט נוראית!!! נוראיתתתתת!!! דיייייייייי נמאס לי ממנה כבר מזמן.. התמונה שלה שוב לא הייתה טובה לדעתי. למרות שזה שיפור. היחס שלה פשוט צבוע ושוויצרית מתלהבת מגעילה ומה היא עושה הצגות?!! כאילו היא מכירה את הנייסון הזה בכללל.. ועם הדוגמן הזה..אז הוא מתנשף לך את צריכה להתרכז בעצמך במציאות אף אחד לא יפסיק לך תצילומים. אה, והיא לא מפסיקה להשמין!!! ראיתם תבטן בתמונה הרעה???????????????? לקיילן ג=ם לא הייתה תמונה משהו (ואני אחד שמאד אוהב את התמונות בדרכ), ואיך שרקדה אלוהים ישמור אותה. אוקי, את לא רקדנית, אף אחת שם לא חוץ מנאימה, ואף אחת לא אמורה להיות,דווקא הייתה הרבה יותר על קיניה ובריטני כשרקדו בהתחלה, אבל תתאמצי, משהו. איך היא נפלה זה הזכיר לי את הפארודיה על הטופ מודל ישר חשבתי על זה שהיא אמרה להן תמשימה!!!! זה פשוט קורע.. אז גם לה הגיע מאד לעוף כמה שאני אוהב אותה בעצם. ומי שהצילה את המצב, שהייתה מושלמת טובה אחת: בריטני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 פשוט מושלמת!!!!!!!! מה התרסן לה באישיות1?!?!? היא לא איבדה שום תשוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם בעצמכם אמרתם לה להרגע קצת!! והיא זרמה לגמרי בריקוד.. והיה לה תמונהההה אחת המושלמות שראיתי והכי לא פלייבוי שזה כלכך שיפור מפעם לפעם(למרות שאהבתי גם תתמונות שהיא נראית פלייבוי אבל היי אני גבר וזה גם לא שפנפנת הפלייבוי הבאה). והיא הייתה כזאת מדהימה היום ואני פשוט בהלם על ההחלטה להעיף אותה. אני באמת לא מבין. באמת.

MeetLofe

New member
מעצבן אותי שהשופטים אומרים על נאימה

שהיא מצטלמת תמיד מעולה זה לא נכון והם הסכימו על כך להזכיר להם את תמונת המזלות,את התמונה עם האחלפת האתניות,את התמונה עם הדוגמן במלחמה כריות,את התמונה בשבוע שעבר ביערות,את התמונה בתחנת דלק[שלא הייתה הכי טובה] קיילין היא זאת שמצטלמת הכי טוב עם כבר כי חוץ מבמלחמת כריות והשבוע היא מצטלמת מדהים וכל הבנות הסכימו על זה בפרק וגם בריטני מצוינת מה שלדעתי קיניה או נאימה היו צריכות לעוף היום ואם טיירה אמרה שאיך ארה"ב תתחבר לנאימה עם השופטים עדין לא יודעים מי זאת איך היא מצפה שבשבוע אחד כן?כל המדינה התחברה לבריטני!

Blue Aura

New member
באיחור. ../images/Emo122.gif

פרק די טוב. קיניה הזו
בא לי להביא לה מכות רצח
חמודה קיילן.
הפייבורט שלי.

Blue Aura

New member
היא הלכה אבל. ../images/Emo7.gif

חוץ מזה, מותר לי - אני חולה אז מותר לי הכול
כולל לשתות בחדר.
כפרעלייה.

Blue Aura

New member
לא. ../images/Emo7.gif

אמא אומרת לא לשתות בחדר ואני אומרת לה שזה לא ישפך והיא אומרת שזה לא משנה.
וכן מותר לי.

tz10

New member
קיילין

התפלאתי שקיילין נשארה ושבריטני נופתה ציפיתי את האמת להיפך - שקיילין תנופה ובריטני תישאר, קינייה הדם שלה עולה לה יותר מידיי למעלה, לפי דעתי נאימה תנצח !!!!!!!!!!!

JULI4561

New member
אוףףף בריטני היתה פשוט מדהימה

חבל שהיא עפה וסופסוף מישהי דאגה לצרוח על הקיניה המעצבנת הזאת יאווו קיילן - איכזבה אותי מאוד הפרק התמנוה שלה היתה על הפנים ונאימה -תמונה מדהימהה ובכלל היתה חמודה חוץ מהקטע שהאי נתנה לקיניה את התמונות לא מגיע לה בכלל והיא כמעט גרמה לקיילן לעוף!!!!!!!!!

Fergie7

New member
חחחח../images/Emo6.gif

מהפרק היום לקחו את הקטע לפארודיה על טופ מודל.

randu

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif!!

טוב,האמת שז לא ממש דחוף,מישהו יודע מה השם המלא של הדוגמנים שהצטלמו עם הבנות,אני בתוך ששניים מהם שיחקו בסרט שראיתי!!

למעלה