שיר השבוע!!

Miss Kitty

New member
כולם נראו כמו בנות פעם../images/Emo6.gif

עם השיער הארוך שלהם.. למרות שעכשיו הם סתם מפחידים אותי עם שיער קצר

SurfeR Babe

New member
ידעתם שהוא נשוי?

הוא התחתן עם מעריצה.. ראיתי בפופוורלד.. חח זה מזכיר לי כשהקטן היה בן איזה שמונה.. יום אחד הראו הופעה אחת מהתקופה הזאת.. זה ממש ממש מצחיק..

MiChElLe182

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo54.gif+ילד...ולא סתם

ילד ג'ינג'י שקוראים לו עזרא וניראה לי שהוא בן 21 בערך

MiChElLe182

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo54.gifזה קורה

במישפחות הכי טובות ניראה לי שזה השם השני של טיילור...אבל אני לא בטוחה גם זאק זה שם יהודי

DesertRose7

New member
הידעתם?

יש תמונה של טיילור עם מגן דוד וצלב על הצוואר! מוזר...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif

חח איזה דיון התפתח מהתמונה הזאת
נאמ, הוא ממש חמוד בה!

loner in love

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכן? My Chemical Romance - I'm Not Okay (I Promise) מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? Lola מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? Build Me Up Buttercup (תרגישו חופשי להחליף בין התשובה של השאלה הזאת לתשובה של השאלה הקודמת) מהו אלבום השבוע שלכן? Linkin Park - Meteora לא שמעתי אבל ממש התגעגעתי מהי תמונת השבוע שלכן?

Billy4

New member
Me

מהו שיר השבוע שלכן?Simple Plan-Welcome To My Life מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן?Hypnotize מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן?לא אוהבת אותם.... מהו אלבום השבוע שלכן?My Chemical Romance-Three Cheers For Sweet Revenge מהי תמונת השבוע שלכן?

ZoEy 101

New member
עונהההה

מהו שיר השבוע שלכן? SIMPLE PLAN- SHUT UP
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? ALL ABOUT YOU
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? OVER NOW
מהו אלבום השבוע שלכן? אין
מהי תמונת השבוע שלכן?

Soli†ude

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכן? Slipknot- Duality מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? She left me מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? Losing You מהו אלבום השבוע שלכן? Green day- American idiot מהי תמונת השבוע שלכן? בקשה

Miss Kitty

New member
../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכן? Jem - Closer מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? You've Got A Friend מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? לא שומעת באסטד מהו אלבום השבוע שלכן? Scissor Sisters - Scissor Sisters מהי תמונת השבוע שלכן? אין תמונה השבוע

Naite8

New member
אוקיי

אז ככה שיר השבוע שלי: ASHLEE SIMPSON -LOVE MAKES THE WORLD GO ROUND שיר השבוע המקפלייי שלי: Obviously -"- -"- הבאסטדי -"- : Loner in love אלבומ השבוע שלי: No Pads, No Helmets... Just Balls (SIMPLE PLAN) תמונת השבוע שיליייי

למעלה