שיר השבוע!!

נופר36

New member
שלי!

מהו שיר השבוע שלכן?i miss you-darren hayes מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן?all about you מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן?losing you מהו אלבום השבוע שלכן? נמנמ אין.. מהי תמונת השבוע שלכן?

MiChElLe182

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכן: extraordinary girl-green day מהו שיר השבוע המקפליי שלכן: broccoli מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן: sleeping with th light on מהו אלבום השבוע שלכן: the mark,tom and travis show- blink 182 תמונה השבוע

M c F l y

New member
אמממ

מהו שיר השבוע שלכן? בכללי? I'm With you בגלל שאני עובדת עליו בפיתוח קול.. מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? אממ ALL ABOUT YOU מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? רק התחלתי לשמוע באסטד ככע שאני לא מכירה הרבה שירים מהו אלבום השבוע שלכן? הדיסק החדש של אבריל שברח לי כרגע השם שלו :p מהי תמונת השבוע שלכן? אמממ התמונה הזאת יש לי גם בפלא כשומר מסך :p

Craz¥ L

New member
me me me

השיר השבועי :phantom planet - california (here we come) השיר המקפליי שלי : all about you השיר הבסטאדי : year 3000 אלבום השבוע : tash b -unwritten תמונת השבוע : הארי עם רד נוז

just jenny

New member
בלעט לא נמצאים יום בבית

וכבר יש מלא שירשורים.. חעחע
טוף עונע:
מהו שיר השבוע שלכן? linkin park- from the inside מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? she left me מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן?lola (זה לא אמור להיות גם בשל מקפליי?
מהו אלבום השבוע שלכן?נהה מהי תמונת השבוע שלכן?גם אין חחח

T a l14

New member
סיידר...קצת באיחור

מהו שיר השבוע שלכן?Who`s David מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן?You`v got a friend מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן?למעעעעעעעלה מהו אלבום השבוע שלכן?נופ מהי תמונת השבוע שלכן?שניה

molipizza

New member
שליייי

מהו שיר השבוע שלכן? penny and me-hanson
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכן? all about you שיר מדהיםםם מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכן? fall at your feet
מהו אלבום השבוע שלכן? room on the third floor-mcfly מהי תמונת השבוע שלכן?
<זה דאגי ודני מתנשקים(!) אם לא זיהיתם...
>

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gifנאמ, זה לא.

זאת תמונה מזוייפת. זה מאיזה כתבה בעיתון, על זה שהם לקחו כמה בנות לנשף סיום שלהם, ואז יש תמונה של שתי בנות ושכל אחת מקבלת נשיקה משניים מהבנים על הלחי[!] ביחד... אז פשטו ערכו את התמונה והוציאו את הילדה מהאמצע.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

זה מ-BLISS עוד עיתון שאי אפשר לקנות בארץ... וחבללללל.. יש גם תמונה ארוכה של הארי וטום

למעלה