יום ראשון-
באוויר

Little McMickey

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo202.gifיום ראשון-../images/Emo23.gif באוויר../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

"It's just another day, nothing in my way I don't wanna go, I don't wanna stay So there's nothing left to say...."
כן כן אהבה אכן באוויר, לא יודעת למה אבל ככה אומרים לי
אולי בגלל ששלשום חברות שלי ראו מדברת הרבה עם ידיד שלי במועדון וחברה שלי החליטה שהוא אוהב אותי ואנחנו מתאימים והיום המחנכת כזה נתנה מדבקת רגשות לכל ילד
ואני בחרתי"אוהב" כי היה מישהו במועדון שהיה לי איתו קטע ונזכרתי וזה XD וגם אותו בחור שדיברתי איתו לקח "אוהב" הוא איתי בכיתה. וחברות שלי ישר "הוא כן הוא כן!! אמרתי לך" XDD ופשוט אמרתי להם שמאז פולין התקרבנו אבל רק ידידים XDDD אבל הן לא, אתם צריכים להיות חברים XD לאלאל הוא לא הטעם שלי חחח בכלל, השם שלו.. דוד מועלם XD ערס שכזה חח בכל מקרה היום הזה עבר לי בטיל!! ממש מהר עבר לי, ואממ לא היה משהו מיוד בביצפר... חוץ משעמום
משימה להיום איזו פאדיחה קרתה לכן בביצפר בזמן השיעור?! נרדמם והעירו אתכם המורים? צעקתם משהו באמצע שלא קשור? ספרו
אני כבר סיפרתי פעם שנרדמתי באמצע השיעור וצעקתי "אני עדיין בתולה!!" וזה היה ממש ממש פאדיחה
ועוד האחרי ההודעה הזו אני הולכת לפתוח שרשור ספיישל כובעים של מקפליי
.

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif מיי סנדיי [:

משהי קוראת את זה חוץ ממני שקוראת כמעט הכל ??! XDD במיוחד מקוויקנדים אני קוראת בלילות את הציטוטים ובכלל כשאין לי מה לעשות P: טוב אז הראשון שלי היה חביב .. שמעתי חוויות מהטיול בשעה הראשונה עם המחנך .. יותר נכון שמעתי "האוכל באכסנייה היה מגעיל............המסלול השני היה ארוך מידי...........מעגל המתופפים היה מיותר ולא היו מים חמים" איזה טיול.. DD: בשעתיים מתמטיקה אני וחברה שלי שיושבת לידי התכתבנו [2 דפי פוליו שלמים משני הצדדים] ודיברנו על הישרדות [שפעם ראשונה אתמול ראיתי !! כפיים XD] אני לא מאמינה שדיברתי על זה.. מי זה שהיא רשמה שהיא רוצה גמבה דיברנו על הקטן של ביל מטוקיו הוטל ואחר כך על הגדול של נועם מהישרדות.. על מרינה ועכוזה [היא כל הזמן הזכירה את זה] ועל המאהב של מרינה הקוקוס שהיא נשקה ! על הקנאה של דן בקוקוס ועל הדייט שהמצאנו להם .. קיצר מוזר D: באנגלית המורה ה#%&#%*# שאני פשוט לא סובלת אותה היא הייתה מציקה ברמות ולא הפסיקה לצעוק .. וזהו :) ולגבי הפדיחה .. אני מנסה להיזכר אבל אני לא בדיוק זוכרת .. עם אני אזכר אני ארשום [;

michalie XD

New member
B=O=R=I=N=G

היום לא הלכתי לבצפר כי היה לי לפני חודשיים ניתוח באוזן אז אני הלכתי לבדיקות והרופא אמר לי שהכל בסדר ואני יכולה סוף כל סוף ללהתקלח בלי אטמים
ואני יכולה ללכת לבריכה בלי אטמים (למרות שלא הלכתי בגללשהיו לי אטמים) וזהוו שלום ולא להתראות
כשחזרתי הביתה אז הלכתי לחלק פלייארים (עזרתי לאיזה אחת ביום שישי והיא רצתה שאני וחברות שלי נעזור לה גם היום ואנחנו מקבלות על זה כסף
וזהוו כמו שאמרתיBORING!!!! המשימה להיום איזו פאדיחה קרתה לכן בביצפר בזמן השיעור?! נרדמם והעירו אתכם המורים? צעקתם משהו באמצע שלא קשור? ספרו
אממ.... לא קרתה לי שום פאדיחה XD

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifהיום ה2.3.08 יזכר בהיסטוריה בתור

ההברזה הראשונה שלי XDD הברזתי משיעור מדעים אחד חחחח והמורה המטומטמת הראתה לנו עוד פעם כמה היא טיפשה כשהיא אמרה: "תראו איך העט נופלת"
בבוקר רבתי קצת עם אמא שלי אבל חפיף :-\ ושומדבר מיוחד... המפ.. בקשר לשאלה.. לא זכור לי משהו מיוחד...

MelMcFly

New member
מיי סאנדיי ../images/Emo9.gif

לא הלכתי היום לבצפר כי כאב לי הגרון, וגם היום זה יום קצר ולא עושים כלום .. אז ישבתי לי בבית ולפתע חשבתי על זה שאין לי חתימה
ולאחר מחשבה מרובה, הגעתי למסקנה שיש לי מאומצים
מחר הכיתה שלי צריכה ללכת למוזיאון משעמם שהייתי בו כבר ביסודי -__- אבל אני לא הולכת כי לוקחים אותי ועוד כמה חברות שלי לאפר ילדים לפורים באיזה בצפר יסודי אחד
אבל רק מי שבאיפור במועדון ספורט
וכל שאר הילדים ישתעממו שם XDD אמרו לנו שנלך יום אחר עם כיתה אחרת ,מה שאומר שנפסיד יום לימודים משעמם בזמן שכל הכיתה תלמד
חפרתי

MelMcFly

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo217.gifשכחתי את הפאדיחה ../images/Emo69.gif

לפני כמה ימים ילד אחד ביקש מחבר לו שיושב שתי שולחנות מאחוריי, שיזרוק לו עט.. והוא זרק והורדתי את את הראש כי ידעתי שעם המזל שלי זה יפגע בי, אז אני רואה הילד לא זורק אז הרמתי את הראש ודווקא אז הוא זרק וזה פגע לי בראש ><" וכל הכיתה ראתה וצחקה -___-

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifכפרעלייךXDDDD

ותרגישי טוב מאמי
ולא יצא לנו לדבר כי אחים שלי פה
אבל מחר!!

ZivMusic

New member
../images/Emo79.gifאיזה יום קצר../images/Emo12.gif

רק ירדתי מהאוטובוס כשהגעתי וכבר הייתי צכה לעלות עליו שוב. טוב הגזמתי. אבל זה באמת היה יום קצר XD טוב אז ישלי כמה יציאות מטומטמות כאלו - ~אני ביטון ונאו יושבות בחוץ ומטפטף טיפטיפה גשם~ *נאו יושבת מסתכלת איך הטיפות נופלות לה על היד* ביטון: "הי!! יורק גשם!" נאו: "אהה עכשיו הבנתי איך הגיעו לכאן הטיפות!" XDDD איזה טיפשה. ~שיעור מדעים~ *כולם צועקים* *כולם בשקט* אני: "כואב לי האף" *כולם מסתכלים* ~אני ואביס באות לשבת ליד נאו וביטון~ נאו: "זיו את יושבת לי במקום" אני: "הוו איזה עלבון. אפחד לא רוצה אותי. אנחנו הולכות!" אביס: "מיזה 'אנחנו' ?" XDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאמ..אין לי על מה לחפור היום=O

פדיחה:אמ.. פעם חלמתי בשיעור אבל כמו בסרטים נשענתי על היד וחייכתי חיוך ממש אידיוטיואז יצאתי מזה, אבל לא מהפוזה ופתטי ש2 ילדים בוהים בי ולא ידעתי מה לעשות אז המשכתי להיות ככה עד שהם הסתובבו חזרה XD וגם, אבל זה לא בדיוק בבצפר-בכניסה לבצפר דיברתי עם חברה והסתכלתי על הרצפה ואז פתאום הסתכלתי עליה וקלתטי שהיא כבר לא שם וילגה בכיתה ב' הולכת לידי ובוהה בי כאילו נראתי ככה
XDD היום:
בענו ליום רביעי הבא- מקס ברנר לחגוג יומולדת לדני
אממ...דניאלו נטשה אותנו אולי מהתחפושת אבל ייתכן שעדי תחליף אותה
85 בבוחן חוזר במתמטיקה
זהו, נראלי..אה גם השתחררתי שעה לפני

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifיום משעמם+שיר

היום שלי היה יום משעמם מחר יש לי מבחן אבל כתבתי שיר אז תגידו לי מה אתן חושבות:
Memories flowed to my mind about the way i used to be captured by you my soul belongs to you my body longing to feel your tuch i thought i've got over you that i'm stronger then that Why is it so hard just to let you go why i can't move on i can't go back there not now i can't stand this feelings of me falling in love with you My eyes are getting wet when i see you in my head you smashed my heart you've hurt me so hard i can't fall in love with you agin is it ever gonna end? I just want to let go of you i want to be free i want to be happy agin ignore when someone say your name i want to stop my heart from beating for you...​
מה אתן חושבות?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני כל כך אוהבת שכותבים

שירים במיויחד באנגלית XD זהתמיד יותר יפה.. ממש אהבתי הכל... ארוך וזה תעשי לזה לחן חח הבנתי שזה על מישהו שיעני את רוצה עבר שיצא לך מהראש ואת כל הזמן חושבת עליו ושזה גורם לך לגמעות ואת לא יכולה בלעדיו וזה. הייתי פעם באותו מצב... אח אח כתבתי את זה בשיר אחד אני חושבת חחח

rox love BSM

New member
תודה,אממ אני צריכה לשפץ אותו לפני

שיהיה אפשר להלחין את זה,כי זה לא עד כדי כך טוב. וכן,הבנת את המשמעות של השיר,זה כאילו על מישהו שאני מנסה לשכוח אותו אבל הוא כל הזמן חוזר למחשבות שלי כאילו...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifעוד זימון לצה"ל../images/Emo70.gif ואוו איזה כיף

כןכן הרגע כשירדתי עם כלבתי הנאווה ראיתי מכתב רשמי מצבא ההגנה לישראל.. ידעתי שזה זימון כי ראיתי את שוברי הנסיעה כזה כי זה היה קצת שקוף.. הם נתנו לי ל-13.3 זימון להדרכה מקצועית ........ זימון למיונים כמובן.. איןלי מושג על מה זה אבל ואין לי איך להגיע! זה בצריפיןןןןן זה רחוקק אחואילתתת XDD אוף מה לעשותת לקודם לא הלכתי....ארר

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהוו ואממ כתבתי שירים../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

אוקיי הראשון- אהבה שמתה\\\\ אני מרגישה את זה את המגע שלך בי רוצה את זה שוב רוצה את זה קרוב הלכת ולא שבת אמרת ולא קיימת הבטחות, תמיד הבטחת "אני אוהב אותך" תמיד נשבעת עכשיו אני רואה איזה עיוורת הייתי נתתי לך להיכנס לליבי יותר מדיי עמוק, יותר מדיי רחוק בשבילי אין דרך חזרה, להתגבר איני יכולה כתבתי לך מכתב בו כל רגשותיי כתובים תמיד אמרו לנו שהיינו כמו זוג יונים אתה היית לי אוויר לנשימה, אז רק שתדע שממזמן כבר נחנקתי, אחרי שזה כבר לא היה... אחרי שזה נכבה ורק עכשיו אני מבינה שכל זה לא היה באמת אהבה ----------- מה אתן חושבות? יש עוד אחד בדרך..

white in Angel

New member
you make me cry again

זה היה... מדהים משגע הורס הורג / רוצח את גורמת לי לבכות!!!!!!!!!!!!! זה אנושי מידי השבילי!!! [סתם XDDDDDDD] אהבתי זאת לא מילה התרגשתי זאת מחצית המילה
טת עוד תחלפי את מקמו של ביאליק [זה משעלה לי הרגע לראש]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוו תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

איזו תגובה

white in Angel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifעל לא דבר

אני לא צוחקת אני באמת מתחילה להעלות דמעות כשאני קוראת שוב ושוב את השיר שלך..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהשני- איזה עולם\\\

יש אנשים שמבינים ויש אנשים שסתם אומרים שהם יודעים על העולם כפי שהיה ולא בתקופה של מלחמה חיים בעולם בלי דאגות, רק כיף ושמחה היה אפשר לראות ילדים נהנים מבוגרים צוחקים לא רק על מלחמה הם מדברים היינו לוקחים הכל כמובן מאליו ועכשיו אנו יודעים שהכל יכול להעלם בהרף עין וכולם תמיד אומרים "אני שם על זה ז*ן" אז אולי תחשוב פעמיים ותסתכל אל השמיים אל העולם היפה שבו אנו חיים וכמובן שתמיד יהיו אלה ההורסים מטעמים אלה ואחרים, רק מלחמות הם יודעים להרוג ילדים, לא מהססים להרוג חיילים, בזה הם מומחים מקווה שזה יגמר ושוב אוכל לשוב לחיים... חיים של הנאה וכיף ללא חשש שמא זה יתנדף ברוח ללא רחמים, באנשים רעים כי אלוהים, אני לא יכולה עוד להמתין. אומג אני מקווה שאתן אוהבות... בשיר הזה חשבתי כמובן על המדינה וכל המצבים שהיא תמיד נכנסת אליה ואני רוצה שזה יגמר כבר, וכמובן שהכל יסתדר כבר בשרדות ואשקלון...אמןןן

למעלה