יום ראשון-
באוויר

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהוווו כפרע~עלייךךך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יאואהאההאהאההה הסווצ'ר היפה שילייייי
אנחנו חוזרות לשם מתישהוא אני צריכה תחצאית וגם... ביום שלישי כשאני אלך עם נועה בשביל הבדים לתחפושת שלה אני אסתכל שוב בתיקים..!
היה כיף היום!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאמרתי שהוא ערס../images/Emo6.gif חחחחחחח

אח אח אבל הוא לא כמו הערסים האלה שלא לומדים ושמים על הכל ז*ן.. הוא ממש מצליח בלימודיםומשקיע והכל XDD אבל כשיש מכות.. "מה קרה?? אני מכסח אותי!" XDDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifדוד מועלםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה עכשיו יצחיק אותי כל הזמן
כי כל סרט כתבה או לא יודעת מה שרוצים להפליץ איזה ערס אומרים דוד מועלםXDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif שביזות יום א' ../images/Emo3.gif

היום היינו אמורים להגיש עבודה באזרחות שלקוחה מכל מיני בגרויות עבר למיניהם, ובגלל שלא עשיתי אותה אתמול והיום הייתי אמורה להתחיל רק ב-11:50 אז קמתי במיוחד ב-8(!) ועשיתי אותה. רק אחרי שמכעט סיימתי התברר לי שאני כמעט היחידה בכיתה שעשתה אותה >< וול, הייתי צריכה את זה אחרי ה-64 שלי במבחן האחרון
בסופו של דבר היא נתנה הערכה ולי יהיה זמן לתקן אחרי שעשיתי כל שאלה בחפיפיות רק כדי לסיים :] אז אחרי שיעור מתיש באזרחות, היו לנו לא שעה, לא שעתיים אלא 3 שעות של מת'! והתחלנו ללמוד לוגריתמים
גאד. נמ, זהו. שבתי לביתי הקט לברז מקולקל במטבח ><
וטונות של שיעורים במת' שאין לי כוח לעשות.. יום טוב.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג

לגמרי היום שלי!! XDD אני גם הכנתי עבודה באזרחות על שלטון החוק ב-9 XDDD וסיימתי תוך 20 דקות ככה, היה קל XD למרות שברור שדילגתי על כמה שאלות. המורה נתנה לנו אותה ואפילו לא למדנו על זה- היא אמרה תלמדו תוך כדי
חראית...
וגם יש לי טונות שיעורים במת'!! אבל מי עושה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif ציטוט מצחיק בפנים XDDD:

טוב באז מחרותיים ישלי מבחן קשה באינגליש!!!! מבחן ראשון בהקבצה א' ואני בשיא הלחץ!!!!! למדתי חרשתי אבל יש כ"F הרבההה חוומרר!!!!!..... האמ... היום היה מצחיק ומשעמם =\... חח בבוקר דיברנו עם המורה על נושאים פוליטים ונושאים כללים >_<... אז חברה של כזה אומרת :אתמול היה מחבל בת"א. חברה שלי אחרת: הוא בטח הלך למפגש מחבלים בעזריאלי XD . חח כמה צחקנו.... האמ.. ואז במשך היום דיברתי באסמסים עם נועם [lovemcfly1]
... ו.. אמ.. ואז חזרתי הבייתה ולא הפסקתי לחרוש >_<...

למעלה