יום ראשון-
באוויר

white in Angel

New member
מיקי זאת פעם שניה שאת גומת לי כמעט לבכות היום

דיייייייייייי זה כול כך מרגששששששששששש זה נוגע ללב יש לי עם זה גם קצת קירבה אישית..... זה מדהים יפה מעולה וכמו שכבר אמרתי את תחליפי את ביאליק [כמו מקודם זה עלה לי לראש]

rachel malasa

New member
WO' צריפין!!! ליד הבית שליי!

חחחח אני גרה עשר דקות-רבע שעה הליכה משם חחXDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo141.gifטבע הדברים הוא להיכחד, אני מניחה

שכול הדברים בעולם מתלכחים לבסוף. לבב אנוש לא ירפא מתאוות הנצח של ההשפלה. תעמוד על יד בן-אדם שמודע לעתצם היותו בעל חן. שאר הבריות יחמיאו לו ללא כול ספק, ולי רק נותר להביט מן הצד ולצחוק על מר גורלי. לראות איך אני מתפרקת. חלק-אחר חלק. ועל זה נאמר אמן. :]
הכנו היום אוזני אמן[בזמן שדיסקסתי עם סקסית בSMS
התחלתי להתמכר ליצירות של שייקספיר-רואים לא? וזהו:] תמונה אחרי שלשתי את בצק המגעיל>>>>> [אני והחברה הכי טובה שלי]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifס..סק...סקס..סקסי..סקסית../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

XDD

butbut

New member
../images/Emo23.gifאני או..או..אוהבת אותך../images/Emo70.gif

XDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהו../images/Emo70.gifזה ממש יפה../images/Emo70.gif

אני אוהבת את זה(מהסוחר מונציה): ”Hath not a Jew eyes? Hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions; fed with the same food, hurt with the same weapons, subject to the same diseases, healed by the same means, warmed and cooled by the same winter and summer, as a Christian is? If you prick us, do we not bleed? If you tickle us, do we not laugh? If you poison us, do we not die? and if you wrong us, shall we not revenge?” זה דרמטי כזה
זה גם מוכיח שהוא לא אנטישמי
בויקיפדיה(בעברית) כתוב מלא דבריםמעניינים עליו

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo141.gifחח תודה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

נאממ..כן אניי יודעת! אני חובבת וויליאם שייקספיר מושבעת מעכשיו. אני קוראת את הדו"ח חיים שלו שבתחילת המחזה..אממ.."מקבה" נראה לי שככה קוראים לזה. ואני מאוהבת בזזה=]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo124.gifאיזה יום שמח לי היום.../images/Emo124.gif

אוקיי אז אמרתי לאמא שלי שאני הולכת לסיוניישן אחרי בצפר ובעצם הלכנו יחד עם עוד חברה להדר [האיזור המפוקפק של חיפה XD אבל הכל שם זול וסיון טענה שיש שם חנות פריקים] אז הלכנו ואמרתי לאמא שלי שאני אצל סיון... [ואחר כך הייתי אמורה ללכת אליה באמת] ואז הלכנו וסתם היה.. ואז ראינו תחנות פריקים וסיון קנתה סווצ'ר מגניב ויש שם מלאמלא תיקים מגניבים ואז............ אכלנו מקדונלדס, וחיכינו שעה לאוטובוס והוא לא בא, אז עברנו תחנה והגיע האוטובוס <: ואתמול סיון הייתה ביריד כזה והיא אמרה שיש שם דוכן של פריקים XD אז האוטובוס היה שם והצעתי "היי אולי נרד ונלך ליריד הזה?" אז הלכנו, וסיון נזכרה שיש עוד חנות פריקים! אז הלכנו לחנות פריקים והיא בסגנון של תומר רק היא לא צפופה ומסריחה XD וגם יש שם מוכר נחמד... אז קניתי חולצה של הפי טרי פרינדס, סיכה של בובספוג וצמיד <: ואז הלכנו ליריד הזה והיה מעפן אבל עשו שם גרפיטי XD ואז הלכנו כולנו לסיון [וכל הזמן הזה פחדתי שיתקשרו אלי ויגידו לי שבאו לאסוף אותי מסיון חח] ואז שהגענו לסיון ראיתי תפוסטרים מTOTP
ואת המדבקות!!!!!!!!!!1111111 והיא נתנה לי שתי מדבקות של פוני XD ומדבקה של דאגי [כפרעלסיון!] ואז מצאתי מדבקה של טום :- 0 חשבתי שאין מדבקות שלו! והיא נתנה לחברה השניה שלנו את הארי [
] ואז הייתי אצלה 5 דקות, ואבא שלי התקשר שהוא למטה XD קיצור, יום ג'אסט מיי לאק
ותודה לסיון הכפרה ^^"

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifדי לא נכון!!

גמאני רוצה מדבקות של דאגי!! [כי כמובן ששל דני היא לא תתן XDD[ יאו לא פייר
מה זה אבל המדבקות האלה? איך הן נראות? בהדר.. יש.. חנות של פריקים?!?! את יודעת כמה אני מסתובבת שם ולא ראיתי פעם אחת!! איך קוראים לה?!
אני דורשת לדעת
חחחח אין פעם הבאה שאני בחיפה אני כ"כ הולכת! הדר
יש שם דברים ממש זולים, פעם קניתי שם מלא בגדים חח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אין לי מושג מה השם XD

אבל בדוגרי היא די מעפנה.. במרכז הרבה יותר שווה!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifדי באמת? XDD

במרכז הכל יותר שווה
אפילו ארומה
סתם לא, יש שם עכברושים
חהחה אוף אני רוצה לדעת!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif זה ברחוב הרצל... פשוט צריך להסתובב שם!

וזה לא בצד של מקדונלדס! בצד מול מקדונלדס

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifרציני?! אומג כמה פעמים הייתי

שם ואפעם לא ראיתי XDDD זה ממש ליד איפה שסבתא שלי הייתה גרה.. יאווו

גרבע

New member
ואט?!בהדר?!ממתי?!

אני גם דורשת לדעת איך קוראים לה!נתנחל בה כל פעם כשיהיה לי אורטודנט XD החנות הכי מגניבה בה עד היום היא רק הכל בשקל OO" שאני לא מוצאת אותה אף פעם XDאיפה החנות של הפריקים?

למעלה