חשוב! תקראו.

Violettecat

New member
אנשים אולי זה יהווה לכם מסר.

כשאתם מתנהגים כמו ברברים ,לא מכבדים את חוקי הפורום ורבים זה עם זה, סביר להניח שאנשים יעזבו. אז במקום להתחנן אל אנשים לא לעזוב , אולי פשוט תשנו את הדרך שבה אתם מתנהגים ? אולי פשוט תפעלו עפ"י החוקים שאני ואור ניסחנו כשהפורום הוקם ? די עם הספאם, די עם הספוילרים , די עם הריבים ודי עם ההתכסחויות! נהיה מאוד לא נעים להיות פה, פעם הייתי מאוד פעילה בפורום הזה והפסקתי. לא רק בגלל הצבא, אלא גם בגלל שלא נעים לי להיות פה. אתם עושים "לינצ'" על אנשים, אתם מספילרים את כל האנימה והמנגה ,ואתם שמים פס על החוקים. שכל אחד יעשה לעצמו טובה ויסתכל על עצמו ואיך הוא מתנהג בפורום הזה. אם כל אחד מכם יתנהג באדיבות יותר כלפי אנשים חדשים וחברי פורום עם דיעות שונות , אולי הפורום יחזור לגדולת עברו. הפילרים הם לא סיבה ללהשקיע זמן בריבים במקום בדיונים . ניצנע צ'אן- אל תקחי ללב , לכל פורום יש עליות ומורדות, אצלנו הסכסוכים הם זמניים ובסוף כולם בטח יחזרו כי היינו פעם משפחה גדולה וחמימה. עדי סנסיי- מותר לך לעזוב את הפורום וזו זכותך , רק תזכרי שיש כאן תמיד אנשים עם אוזן קשבת למאמרים המדהימים שלך ולפיקים הנהדרים שרק את מסוגלת לכתוב. אור טאיצ'ו- תשתדל למחוק את כל ההודעות שקשורות לריב שיורד מהפסים, אם ההודעות נשארות, מזכרת מהריב נשארת. אל תתייאש , הפלוגה שלך רק צריכה קצת טיפול משמעתי שרק אתה יכול לתת. *מצדיעה* שאר אנשי הפורום- תתנהגו יפה, או שאתי פוקוטאיצ'ו תשלח את כולכם לסוקיוקו!

../images/Emo15.gif מתגעגעת אלייך

נה, אתי, בא לך לעשות עוש שירשור הזוי בהזדמנות? (זוכרת? בשורוטו שואלים את בליץ'?)

למעלה