חשוב! תקראו.

karyn

New member
אלוהים ישמור../images/Emo204.gif

זה פורום! ז''א כול הכבוד על המגילה היה מעניין לקרוא ^^ אבל עם כול הכבוד אתם עושים סתם עניין גדול מכלום פורום מתפרק רק שהוא מפורק אף אחד לא יכול להגיד שהפורום מתפרק! עד שהמנהל לא עוזב הפורוקם לא מתפרק אז די להגיד שטויות...
וזה לא מכוון לאלונית 2006 אלא למגיבים אחרים

הומ... אני מניחה שלא ראית את הויכוח

שהיה שם? ^^" אני הייתי אומרת שהפורום מתפרק בגלל דברים כאלו. כן, הוא בשלב התחלה של התפרקות.

אני השתכנעתי~

גמני חוזרת!!1 P= מה חדש?? ^______^ טוב, סתם. XD; תבינו אבל שמה שקורה פה זה לא חדש. אני מקבלת תחושת דה ז'ה וו מכובדת מכמות הקהילות שהתפרקו/כמעט התפרקו בדרך דומה, והדבר היחיד שזה נתן לכל האנשים שהשתתפו זה כרב ראש רציני. ^___^; בכל מקרה, גם החלטתי לחזור לפורום..[מישהו בכלל שם לב שנעלמתי? ^^;;... תיקון, מישו שם לב שאי פעם הייתי פה? XD;] ומקווה שיהיה טוב :>

keep smiling

New member
אני!!1 אני!!1../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

יא גרוזינית, את נעלמת לי בכלל, לא רק מהפורום. :<

keep smiling

New member
זה בגנים? :ס../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כי אז גם אני ורותע צריכות להעלם.];

אתן....

ונטע, ונאקו, ואתי, ואע.. עוד חמישים אנשים שאני לא זוכרת באיזה סדר הם הולכים י_י;; אלא אם כן זה מתחיל בי. >:

בתY^CFY$#^&DTY%^YGכ

ולהזכיר שאני החזרתי אותך לפורום את לא יכולה להגיד?! כפוית טובה! עכשיו לכי ותעשי קליפבליץ' כי לא עשית אף אחד מהם >.<. ורק שתדעו. היא שייכת לי. היא בקבוצה שלי. היא שייכת לי. נקודה.

אני?!ריגעון?!

ניראה לך! החלטתי שאני צריכה להצדיק את הניק (חרוז!) שלי!יובל חוזרת למקורות! the insane banana... is back!!!!! muhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

marinaaa

New member
"ריגעון" - XD../images/Emo110.gif

איזה מילה מצחיקה DDD==== וי שיט נכנס לי משו לעין וזה כואב

marinaaa

New member
לא! אבל ../images/Emo110.gif

יש לי סוודר של זה וזה כזה חמים ומקסים. בצבע אפור. אימא קנתה לי את זה בזאברה. אני יודעת שעמוק בפנים כל האינפורמציה הזאת מעניינת אותך.D=

coral chan

New member
ועוד משו קטנטן. :X ../images/Emo210.gif

נכון שזו לא קללה במפורש, ונכון שזה לא קללה שמכוונת להעליב, אבל לי אישית מאוד לא נעים לקרוא את הפורום כך. מדי הודעה את משתמשת במילים גסות, או לחלופין ב-"%#$^$#", וזה פשוט משווה לפורום צורה.. מכוערת, שמזכירה לי את פורום מטאל. וזה, חלילה, לא בא לפגוע בך. זו רק ביקורת בונה.

מצטערת.

גנים בארשבעיים ^^" אני באמת מקללת הרבה >.> (ואת טניה במיוחד!*ניהי*) ומה רע בפורום מטאל מה?!זה פורום ניסגד!התחלתי להתכתב שם אבל שכחתי מרוב הבלאגן כאן-____________-; אבל אני אנסה לחסוך בזה ^^" (למרות שאני לא יכולה להבטיח שאני אפסיק לגמרי)

לבנדר א

New member
זאת רק אני

או שרוב המריבות באות מהנושאים למניעת המריבות? X: זה לא שאני אומרת שלא צריך לעשות כלום, אבל... בחיית, לצרוח אחד על השני להיות נחמדים לא יעזור לנו. הספוילרים בהודעות בהחלט מפריעים לי, אבל אני לא מבינה מה זה קשור לריבים בפורום. ולא זכור לי שזה קרה מאז שהתחילו להתלונן. הפורום כבר מתקיים בהצלחה הרבה מאוד זמן. אל תתנו לכמה קללות וספוילרים בכותרות לגרום לכם לעזוב. בלעדיכם זה לא יהיה אותו הדבר, יובל ועדי, ואני מתכוונת לזה.

למעלה