יומולדת לבוט

sweet shir

New member
מזל טוב! :)

ש.. אמ, הבנות בביצפר שלך יפסיק לקרצץ.
ו... האמ, שתפגשי את דני וזה, כל הדברים הרגילים. XD הקיצור, שתהני ושזאת תהיה שנה נפלאה! <:

butbut

New member
שכחת להזיכר שאני לא יהפך ללסביתXD

וימשיך לתרום לתקומת האנשים שצריכים לצאת מן הארונות,כי בשלב כלשהו זה מעלה אבק! XDDDDDD

just orr

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif מזל טוב!! ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אני מקווה שהיום יהיה לך יום הרבה יותר טוב, ובכלל- שתהני מהכל
אני אחסוך ממך את האי-מקוריות שלי וכל זה XD ואני אגיד פשוט... שיהיה לך יום הולדת שמח!

purple floyd

New member
מזל טוב D:

שיהיה לך אושר,עושר,בושר,דושר,בפושר גושר ועוד כל מיני 'ושר' חחחחח תמשיכי לעשות דברים שאת אוהבת, שיהיה לך רק כיף, הרבה בריאות ואהבהו מלא מלא מלא מזל טוב! ואני גרועה בברכות אז: _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ זה מקום בשביל שתוכלי את לאחל לעצמך את כל מה שבא לך XDD מזל טוב

AlmA XP

New member
../images/Emo212.gif יאא מזל-טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך את היומולדת הכי כיף בעולם D: עד 100 כ-20 (כי ככה המורה לערבית אמרה שצריך להגיד) אושר עושר בריאות יושר וכושר המון חברות וחברים ושכל משאלותייך יתגשמו D: (ברכות זה לא הצד החזק שלי XD
)
עלמה
|עוגה
לב|
|עוגה
לב|
|עוגה
לב|

M C F L Y 1

New member
ממזל טווב ננשממה DD: ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

בווטטט ממאמי שלי , המון המון המון המוני מזל טוב
שתמיד אבל תמיד תיהיי מאוושרת
שתחיי עם בריאות עושר וביטחווןן
שתצלייחחי בההההההההההההההככל .. ושכל משאלותתיך ללא יוצא מן הכלל יתגשמו
אאז יקירתתי , מוממולדת שממח ביוותר !!!!!!!!!!!! ותמייד תזכררי I LOVE U BABE
אאאהה , ואל תפסייקי לעוולם , אבל לעוולם לכתווווב

michalie XD

New member
בוטעעעעעעעעעעע ../images/Emo65.gif

אוקיי רק שתדעי שאני לא טובה בברכות אז אממ...
~פוצחת בשירה זייפנית עד כדי כך שהמראה בחדר שלי נשברת~
happy birtday to youuuuuu happy birtday to youuuu happy birtday dear buttttt happy birthday to you
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדתתת ל.... בוט חג לך שמח וזר לך פורח היום יום הולדת ל.....בוט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוב אז הברכה: מזל טוב (שמת
כשהופכים את הטוב יוצא בוט
) עד 88888888888888888888 שנה (זה מגניב למות בגיל כזה עם מספר כזה
) ממ... שיתגשמו כל משאלותייך שתפגשי את מקקפליי שתתחתני עם דני ותעשו ילדים XD תמשיכי להיות מי שאת ואל תשתני אף פעם
אוהבת אותך מלא מלא מיכל

butbut

New member
חחחחחחחחחח אני אקנה לך מראה חדשה../images/Emo9.gifLOL

תודה
אני מקבלת גם שירות זייפניות=]]] זה עדיין נחשבבXDD
ולא שמתי לב שבוט=טוב... אהבתי.. XDDD
הרבה זמן לא דיברנו במסןןןןןןןן><"

../images/Emo54.gifמטוסזעירללאטייס!../images/Emo65.gif

בוט! מזל טוב ענקי!
אל תשכחי להיות תמיד כמו שאת: מקסימה, מוכשרת וגאונית בהמצאת דו-שיח בין טל לדני [
].. ושתשרדי את השנה וחצי ההן בבצפר - אם אני שרדתי שנתיים מחשבים, כל אחד יכול לשרוד איפה-שהוא-לא-יהיה.
המונמונמונמונמונמונמונמונמונמונמונמונמונמון מזלטוב, חיבוקים ונשיקות ווירטואליות.
|איקונייומולדת|
|איקונייומולדת| אוהבתותך המונים.
נוגס.

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifבוטבוט../images/Emo70.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב בובית שלי
אני לא כלכך טוב בברכות, אז אני אנסה משהו חדש [בערך].. happy birthday to you you live in a zoo you look like a monkey aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand smell like one too [אזהרה מראש -|אזהרה|- יכולות להיות שגיעות כתיב באנגלית הטיפשית שלי] אוהבת המון המון המון המון המון המון המון
רייבן

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gif*שורקתובוההבאוויר*../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה מדגסקר
זה מצחיק
תצחקי
תצחקי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gifO=M=G../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בנותתת... איזה נשמות אתן אחת אחת!!!!! היה לי יום כזה מסריח...גיליתי שחברות שלי עזבו את הארץ אתמול בלי להודיע לי!! ואפילו לא נפרדנו. ><" אבלל....אני אוהבת אותכן!! ומתה לפגוש את כולכן במפגש!!
XD חוץ מזה היופ אני יפקסם תחלק ב' של פרק 50 XDD אבל יותר מאוחר. היום הזה לא יכול להיות גרוע יותר- אבל הברכות שלכן ממש שיפרו לי תמצב רוח!!!! קיצררררר.. תודה לכול מי שהגיבה!! אני מתעליככן
XDD

kelly7i

New member
בדיוק כמו טל בפיק שלך!

או דומה לפחות, היא הודיעה להם אבל לא יצרה איתם קשר בזמן שהייתה בחו"ל. דומה לא? XD

למעלה