יומולדת לבוט

butbut

New member
LMAO כן אני יכולה להתחבר איתךXDD

רק שזה יהיה קשה, את ממרבה לחשוב שאני מוזרהXDDDDD במובן הטוב LMAO
אני מחכה כבר למפגש, לא יוצא לך לבוא אף פעם
נאמ...את ב-י"ב? ואממ...לחגוג סווייט סקסטיןןXD...?...אני באמת נראת כמו אחת שקטנה מעצמה בכמה גילאים. אמרו לי היום שאני נראית בת 15. תמותו. XDD

ענבז

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifמזלל טובבב!../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo41.gif|

מזל טוב בוט'!!!!! 33>> אני ממש בלחץ עכשיו בגלל זה אני לא עונה למסרים =( שתהיה לך יומולדת מדהימההה! שתצליחי לתקן את הציור שנהרס =[ הוא היה כל כך יפה .. שתמשיכי להיות כזאת מוכשרת בה-כ-ו-ל! ושתמיד תאהבי את דני =] קיצור - יום הולדת שמחחחחח! ענבר 33>>

Decay Dance

New member
דיליי רציני!!!../images/Emo2.gif

אל תרביצי לי בבקשה. כי אם תרביצי לי יהיה לי בוקס בפנים
ואז אני אהיה מכוערת
ואז אף אחד לא ירצה אותי ואני אהיה בודדה
ואני לא אתחתן
ואז אני אתאבד ובגלל שאני התאבדתי גם ההורים שלי יתאבדו ובגלל שהם התאבדו גם אח שלי יתאבד ובסוף לא ישארו דורות ממשפחתי וזה הכל בגללך ובגלל שהבאת לי בוקס
דיי לאלימות בקיצור...כל החפירה הזאת היא בעצם כדי להגיד לך מזל-טוב קופיפה
את בת 17? וואי איזה קטינה...זה מזה מוזר לי את בי"ב ואת חוגגת 17
את בת ה-17 הכי מאגניבהההה בעולם
אני אוהבת אותך המון המון
ושתהיה לך את היומולדת הכי שמחה ומאושרת ומלאת הפתעות בעולם!!!!!! מתה עלייך יותר מאשר על הדג זהב שלי
ושבעזרת השם תזכי לפגוש את מקפליי ובעזרת השם כולנו נזכה. יומולדת שמח בוטבוטינה
לחיים! נ.ב לא הגבתי לך לפאנפיק ולא קראתי כי יש לי מחר בגרות בתנ"ך ואין לי זמן לנשום מביצפר והשיעורי נהיגה אז קבלי את התנצלותי, מבטיחה להשלים הכל ולהגיב לך תגובה ארוכה ארכוה ארוכה אחרי הבגרות מחר.

lovemcfly1

New member
בתאלושש...

טוב מכיוון שההודעה הקודמת הייתה קצת דפוקה... שיהיה לך את היומולדת הכי הכי בעולם! תנצלי את גיל 17 כמה שאת יכולה!!, ותשארי נאמנה למקפליי... חולעלייך נשמהה! את הילדה הכי מוכשרת והכי מתוקה שהכרתי בחיים שליי!! LOVE YOU!! נועם...

למעלה