תמכור? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
S Sivan McFLY New member 30/11/07 #53 ../images/Emo210.gif../images/Emo12.gif תמכור? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
K kelly7i New member 30/11/07 #48 ../images/Emo26.gifפוסטרים אלי למי שיש!XD../images/Emo36.gif גם במפגש הקודם בקשתי! חח הקשיבו הקשיבו! אם למישו יש פוסטרים, תמונות גזורות מעיתונים, תמונות מודפסות, משו של הלהקות: גוד שארלוט 30 סקונד טו מארס בלינק 182 מקפליי בבקשה תביאו לי! אני אודה לכם מאוד , ושימו לב מעכשיו בעיתונים או משו אם נתקלתם.. אני חייבת להתקדם עם פרוייקט-מילוי-הדלת-בחדר-שליXD
../images/Emo26.gifפוסטרים אלי למי שיש!XD../images/Emo36.gif גם במפגש הקודם בקשתי! חח הקשיבו הקשיבו! אם למישו יש פוסטרים, תמונות גזורות מעיתונים, תמונות מודפסות, משו של הלהקות: גוד שארלוט 30 סקונד טו מארס בלינק 182 מקפליי בבקשה תביאו לי! אני אודה לכם מאוד , ושימו לב מעכשיו בעיתונים או משו אם נתקלתם.. אני חייבת להתקדם עם פרוייקט-מילוי-הדלת-בחדר-שליXD
S Sivan McFLY New member 30/11/07 #52 ../images/Emo210.gifבואנה כל מפגש ישלך רשימת בקשות קלס!../images/Emo12.gif XDDDD
ח חצמבוש New member 30/11/07 #54 אהמ גמלי אם אפשר תמונות/פוסטרים של מקפליי אחותי קרעה/קשקשה על כולם ובת דודה שלי כמו זנב שלה ציירה לדאגי משקפיים קרנים ועוד כמה פריטיםXD אני נואשת בבקשה למי שיש שתביא לי!XD
אהמ גמלי אם אפשר תמונות/פוסטרים של מקפליי אחותי קרעה/קשקשה על כולם ובת דודה שלי כמו זנב שלה ציירה לדאגי משקפיים קרנים ועוד כמה פריטיםXD אני נואשת בבקשה למי שיש שתביא לי!XD
M m i c k e y 15 New member 30/11/07 #68 ../images/Emo7.gif אבל אבל אני ביקשתי קודם../images/Emo7.gif
K kelly7i New member 30/11/07 #79 יאא תודה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יהיה מעולה
M m i c k e y 15 New member 30/11/07 #91 של מי יש לך? אם אני אבוא תוכלי להביא גם לי? XD אני ביקדשתי קודם
M m o r 1 0 2 New member 30/11/07 #92 יש לי גוד שארלוט,30 סקונד,בלינק../images/Emo70.gifגיטרה| מה את רוצה??
M m i c k e y 15 New member 30/11/07 #96 של בלינק ו..ו.. 30 שניות! ונראה קודם אם אני באה למפגש XD כי אני לא בטוחה אז אם אני לא אבוא תתני כבר למישהי אחרת *או שאת יכולה לשמור לי...* XDDDDDD
של בלינק ו..ו.. 30 שניות! ונראה קודם אם אני באה למפגש XD כי אני לא בטוחה אז אם אני לא אבוא תתני כבר למישהי אחרת *או שאת יכולה לשמור לי...* XDDDDDD
M m o r 1 0 2 New member 30/11/07 #108 מיקי,תבואייי../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif סבבה,יש לי כמה פסוטרים אם תבואי אני אביא לך ואם לא אני אשמור לך סיוון אני יביא גמלך
מיקי,תבואייי../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif סבבה,יש לי כמה פסוטרים אם תבואי אני אביא לך ואם לא אני אשמור לך סיוון אני יביא גמלך
S Sivan McFLY New member 30/11/07 #99 ../images/Emo210.gifאעאעאע אם מיקמיק לא באה תביאי לי!! DD: בקשהבקשהבקשה ><'
K kelly7i New member 30/11/07 #137 אבל אני רוצההההה!!! אעע אני חייבתתתתת>< גוד שארלוטטט בלינקקק 30 סקונד אבל רק שניה, של 30 שקונד זה פוסטר כזה של 2 עמודים בצבעים כתום-צהוב שהם יושבים וג'ארד קם? אם כן יש לי אותו אז תוכלי להביא למיקי, אם לא-> אני רוצה! ->דחוף פוסטרים אני צריכהXD<-
אבל אני רוצההההה!!! אעע אני חייבתתתתת>< גוד שארלוטטט בלינקקק 30 סקונד אבל רק שניה, של 30 שקונד זה פוסטר כזה של 2 עמודים בצבעים כתום-צהוב שהם יושבים וג'ארד קם? אם כן יש לי אותו אז תוכלי להביא למיקי, אם לא-> אני רוצה! ->דחוף פוסטרים אני צריכהXD<-