מפגש פורום בחנוכה

kelly7i

New member
סיון! איזה רשימות יש לך!

XD אני גם רוצה של סימפפללל ובלינק
ו-30 שניות

yael0000

New member
גםאניגםאני צריכה../images/Emo211.gif

תתחשבו בי, אין לי אפילו פוסטר 1 שלהם....(מקפליי)

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifאהההההההההה

וגם למי שיש פוסטרים של : סימפל פלאן צ'אד מייקל מורי פו פייטרס יילוקארד! לסטפרופטס! פאניק! סאם 41 ניקלבאק ריאן קבררה הילארי דאף ואני שוב אומרת למי שיש אותם: באסטד,FOB, AAR, בלינק 182, גרין דיי, ג'סי מקרטני שיביא לי חח וואי זה מלא יצא XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש לי אחד של ג'סי להביא לך

בתקווה שאני אבוא כמובן
זה מ-ראש1 כשהוא שוכב עם הידיים מתחת לראש [אני מתארת לך במקרה וכבר יש לך אותו].

m o r 1 0 2

New member
מי שרוצה פוסטרים של מקפליי../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

אוקיי,למרות שאני לא מוכנה לתת ככה סתם פוסטרים של מקפליי אני מוכנה להחליף בעד פוסטרים רק של בון ג'ובי
אם למישהי יש פוסטרים של בון ג'ובי,אני אתן פוסטרים של מקפליי! בבקשה,זה ממש חשוב לי

m i c k e y 15

New member
אמ אני אחפש לך אני חושבת שאולי יש לי

אז אז חכי לתשובה ממני
ואני מתה לפוסטרים של מקפליי!

m o r 1 0 2

New member
~~מתפללת שתימצאי~~~../images/Emo168.gif

אם תימצאי,אני מביאה לך
עוד מעט אני אראה מה יש לי ויגיד לך כמה יש לי... אם יש לך של אירוסמית,ג'אנס אנד רוסז,מאטליקה את גם מוזמנת אבל הכי חשוב זה בון ג'ובי

yael0000

New member
../images/Emo211.gif קראו!

ממ אז מכיוון שהתחלתי לעבוד וכל זה יש לי בעיה או משמרת ערב או משמרת בוקר אם משמרת ערב זה אומר 4 משמרת בוקר-נגמר ב4 ככה שאו שאני אאחר או שאלך מוקדם... אני חושבת שעדיף לי לאחר... אלב יש מצב שאתם עושות ב10? ואמממ אם אני באה אז שאני אל יבוא ולא תיהיו וכל השטויות.....

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo41.gifמכירת חיסול../images/Emo41.gif

יש לי כמה פוסטרים להביא לכן, רק תגידו לי מי תכח מה.. יש לי את הפוסטרים הבאים סאם 41 אוונסאנס טוקיו הוטל [
בחים שלי לא חשבתי שאני אכתוב את השם הזה] אבריל לווין [מיוחד! הוא ממגזין שקניתי שניו יורק] וגם של פיט וונטז [למרות שאני לא חושבת שמיהשי ביקשה, אבל גם הפוסטר שלו מיובא מניו יורק] אז אם מישהי רוצה שתרשרש לי [זה נשמע מצחיק XD]

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אני רוצה !!!

של אבריל לוין בבקשה :) תודה 3 > ואממ אני אסתכל איזה פוסטרים מעניינים לי יש >< אם למישהי יש של אמה רוברטס הנסגדת [חוץ מהחדש בראש 1 כי כבר יש לי אותו] או סתם כתבות עליה - אליי !!! :)

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif יש לי פוסטר גם שלה ואותו העיתון ../images/Emo9.gif

והיא בהחלט נסגדת!!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif יאיאיאיאאיאיאיאיא כנסי מהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז תביאי לי את אבריל ואמה ? גאאאד את מושלמת !!!!!!!!!! מתה עלייך תודה תודה תודה המון חיבוקים ונשיקקקקוקת DDDDDDDDDD: ואם יש מישהו שאת רוצה אני אנסה למצוא לך אני אפילו אקנה בשבילך :)

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאני אביא לך את לוקאס ותביאי לי את אבריל!

פליז פליז פליזזזז!!! |בחייםשלךלאראיתפאפיפייסכזהמותק!!!| אוונסנס וטוקיו יתקבלו ביותר מברכה!!! DDDDDDDDD:

למעלה