פינת "המשימה שלי השבוע"

גריני

New member
../images/Emo15.gifפינת "המשימה שלי השבוע"../images/Emo15.gif

בהמשך לדיון ולהצעתה של שוני, אני מתכבדת לפתוח כאן פינה שבועית חדשה. כולם מוזמנים לכתוב מהו הנושא האישי עליו כל אחד מאיתנו רוצה לעבוד השבוע (יצירת מצ"ר טוב, התגברות על קושי מסויים וכו'). חברי הפורום שיש להם עצות/רעיונות - איך לעמוד במשימה הזו מוזמנים להגיב למי שכתב. בשבוע הבא נשמח לקרוא את חוויות השבוע בהקשר למשימה, האם לדעתכם הצלחתם להשיג את מה שרציתם ומה הביא להצלחה הזו, או האם לא הצלחתם - ואז - מה היו הסיבות לכך.
לכווווווווולנו ו
לשוני על הרעיון

ש ו נ י

New member
אוקיי../images/Emo105.gifאני מרימה את הכפפה

(לא יודעת בדיוק איפה ומתי היא נפלה ושל מי היא, אבל אני מרימה אותה
) אז... רגע, היום יום ד' מתי נתעדכן? טוב נו. תחליטו אתם. בעוד שבוע בערך או במשך השבוע. השבוע (יו תכף ראש השנה, יש הרבה מה לעשות בזמן הקרוב
) אני מתכוונת בל"נ לעבוד על התגברות על שיתוק רגשי שבא לי הרבה פעמים בעקבות ארועים והתרחשויות. לעשות את ההכנות לימים החשובים הבאים לקראתנו נפשית רוחנית ופיסית לא לשקוע ברגשות שליליים באי עשייה ברחמים עצמיים ותחושת קורבנות בשיפוט או ביקורת ופגיעה בעצמי במקום זה, אפילו אם לא אהפוך עולמות בינתיים
אשתדל לשמור על איזון נפשי ופרופורציות, אשתדל להישאר חיובית, לבחוןאת מה שקורה בעיניים ריאליות בצורה עניינית ולא רגשית או רגשנית מדי לפי סרגל אישי שלי של חשיבות מ - 1-10 (את זה למדתי מד"ר מרים אדהאן) ולהתמקד בפתרונות או בשיפור המצב ואם אני לא מצליחה לעשות את זה, לפחות לשנות את הפרשנות שלי למצבים ואת ההתיחסות שלי למתרחש בהצלחה
לכולנו!

osho7

New member
כיווון שאת כבר מספיק חכמה../images/Emo22.gif

את בעצם יודעת אל כל התשובות (אני מניחה מהתרשמותי עד כה) אז, אין לי הרבה מה ל"ייעץ" כרגע, חוץ מלומר שאני איתך ושולחת לך הרבה אהבה ותמיכה. ותדעי שאת לא לבד. יש סביבנו כל הזמן ישויות שבאות לעזור, ואלוהים בצ'אט אף פעם לא עוזב את העמדה, ואת פשוט מקסימה, תמיד תזכרי את זה.

גריני

New member
וכל זה בשבוע אחד, שוני?

ועוד בערב רה"ש???? יקירתי, זה משימות לשנה! אולי חלק מהתחושה שלך של אי-הצלחה נובעת מזה שאת מתמודדת במספר חזיתות במכה אחת? מה שעוד רציתי להגיד לך = בעניין האיזון הנפשי והפרופורציות: אחת המשימות הגדולות ביותר איתה הייתי צריכה להתמודד - היתה נטייה כרונית לעלבונות... הסתובבתי כמעט כל חיי עם "מגלה עלבונות" (על משקל מגלה מוקשים) - רגיש ביותר... הדמעות רק חיכו להזדמנות לפרוץ על כל מה שזז בשטח... בקיצור, באיזשהו שלב הבנתי שיש לי בפנים איזו "גריני" קטנה - פגועה מאוד וגם שתלטנית לא קטנה.... על כל מילה לא מדוייקת, או מבט לא הכי סימפאטי תיכף היא קופצת ויש לה מה להגיד... אחרי איזה 2-3 "שיחות" אינטימיות איתה, בה הבטחתי לה שאני אוהבת אותה, שאני איתה כל הזמן וכו' - התחלתי להחליף את האוטומט הנעלב בשיחה קצרה עם הקטנה שלי. כל פעם שנעלבתי "אמרתי" לה: ילדונת, אני מבינה שאת כאן ושעצוב וכואב לך... אני פה ואני איתך ואוהבת אותך... שוני, לא תאמיני מה תרגיל כזה "שטותי" (?) עשה... פשוט מהפך! נסי להשתמש בזה בפעם הבאה שתחווי איבוד פרופורציה שכזה, אולי זה יעבוד טוב גם בשבילך...? אה, ולגבי העדכון - מכיוון שיום רביעי הבא הוא ערב רה"ש, אני מציעה שנקדים את העדכון ליום שלישי שלפניו, OK?

ש ו נ י

New member
אבל אבל אבל...

(אבל..) אמממ... זה מה שמפריע לי עכשיו. אז לא לנסות לעבוד על זה? אני מרגישה שיש כ"כ הרבה מה לעשות ומה לשנות ולשפר והכל קריטי ובוער יוו והכל לוקח מדי הרבה זמן זה מלחיץ אני מרגישה עומס פנימי כזה ש.... שהכל חשוב והכל דחוף (ובסוף לא עושה כלום מהלחץ) מרוב שיחות עם דמויות ייצא לי קיטור מהאוזניים נראה לי שאולי כל העבודה הרוחנית הזאת לא בשבילי אין קיצורי דרך משהו? אין דרך יותר מהירה להשיג דברים ולעשות דברים? יענו.... אממממ.... זה נראה לי מדי קשה כל הזמן לנבור ולנסות להשקיט ולהרגיע את כל הרוחות הסוערות בי (יש לי מלא כאלה) ו... טוב. אני לא לגמרי יודעת מה אני רוצה עכשיו. למישהו יש הצעה למטרה יותר ריאלית? אני לא יודעת!

גריני

New member
אהה!!! תפסתי אותך, גברת ../images/Emo88.gif

כן, כן - את, זאת שקוראים לה "או הכל או כלום"....! מה קרה??? מה בוער??? הכל השבוע? שאם תגמרי את כל המשימות - מה תעשי בשבוע הבא? יהיה משעמם לא???? את יודעת מה? עזבי דמויות פנימיות... מה דעתך לעבוד השבוע על לקבל את שוני כמו שהיא? - ליצור מין שבוע של רגיעה כזה... שוני כמו שהיא, כמו שבא לה - רק לשבוע אחד, אפשר?

ש ו נ י

New member
מה פטישים ואלימות?

אצלי לעולם לא יהיה משעמם יש לי משימות למליון גלגולי חיים הכל בגדר פוטנציאל ורעיונות בלתי ממומשים ופה הקץ' ש... הכל בתאוריה וכלום בפרקטיקה ואם אני אשב ואקבל את עצמי מה ייצא לי מזה? שומדבר זה לא שאני אגשים אעשה או אשיג משהו.. כל הלקבל את עצמך וכל זה זה אחלא למי שלא רוצה לעשות כלום ולא להגיע לשומקום כל השאנטי שאנטי אנחנו אוהבים ומקבלים את עצמנו ה' אוהב אותנו אהבה אהבה אהבה זה למעופפים ומה עם קצת תכלס? בחיים לא יהיה תכלס? מעצבן זה

גריני

New member
כאילו, צחוקים? (זה בענין הפטיש)

שוני,יקירתי - שנה חדשה בפתח... אני מציעה להתחיל כאילו מא'! מה שעשית עד עכשיו - יפה וטוב, מה שלא עשית... או לא הישגת - עוד שבוע לא ישנו הרבה, נכון? לא אמרתי שאנטי שאנטי לכל החיים - עד 120, גם לי זה לא נראה. אבל שאנטי ואני אוהבת את שוני - לשבוע, זה לא כזה big deal, אז מה את אומרת? תעשי שבוע שאנטי ככה שבמשימה של שבוע הבא יהיה לך קל יותר להתמקד במשהו - מבלי שתחטפי את כל העולם ב-7 ימים?

ש ו נ י

New member
אני אומרת ככה:-

אם הוא
(סימן למעלה
) ברא את העולם ב 7 למה אני לא? מה יש?
את יודעת מה? סבבה. גם זו משימה
הולך! (בואי נראה אותי עושה את זה רק, אני ממרומי הביקורת והשיפוט העצמיים שלי. ועוד אור מתלונן? אחי, אתה עוד באחלללללא מצב
)

ש ו נ י

New member
וברוח זו של התחלות חדשות מאפס, ושל

שאנטולוג'יה אצהיר לעולם שאני אוהבת ומקבלת את עצמי ואת מה שאני כן ולא עושה ואת מקומי ומצבי הנוכחי כמושלם ונפלא (הווווו כמה נהדר. למה אני לא קונה את זה?) ו... ו... אתן לכם משהו מרג'יע לאללה לשמוע שנה טובה ומתוקה! ו...
לחיי התחלות חדשות

גריני

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה ../images/Emo48.gif

הקישור שהוספת (שלום ואהבה) - ??? נדמה לי לא עובד שם משו

../images/Emo91.gifממליצה על ספר שגיליתי

שם הספר אלוהים של יום יום יומנה של זו המצויה בכל ובלא=כלום מסופר על אישה שהמודעות שינתה את חייה. וכמובן שהסביבה לא ממש הבינה אותה ולא ממש שיתפה פעולה אבל היא המשיכה... בקיצור ספר מרתק ומומלץ בחום. שם המחברת לילי בנטב לילה טוב לכולם הולכת להתייחד עם הספר חחח

ש ו נ י

New member
ושיר לעצמי (תתעלמו כן?)

היי שקטה ביצוע: ריקי גל מילים: רחל שפירא לחן: יהודה פוליקר היי שקטה, עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמו לא עברת אף פעם כמו לא היית צרימה בנוף המטופח כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם כמו אלומת האור הנה מצאה אותך. היי שקטה כאילו אין בך דופי... היי שקטה, כמה אפשר לשטוח את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח כאילו השלווה היא חוף הבהלה. היי שקטה כאילו אין בך דופי...

niki268

New member
גריני תגידי לה אין דרך קיצור יש להי

ות מאוזן ומחושב ולדעת שסוף מעשה במחשבה תחילה,ואם חושבים נכון גם פועלים נכון. אבל גם אפשר לשאול:איזה דרך אתה מעדיף הארוכה שהיא קצרה? או תדרך הקצרה שהיא ארוכה?!

osho7

New member
וואאואווו מה נלחצת?../images/Emo101.gif

להרגע באיזי. לאט לאט, הכל בסדר, את לא צריכה לתקן שום דבר בעצמך, את מושלמת ככה, שיפורים באים בלי מאמץ, רק מתוך מודעות. מודעות מודעות ושוב מודעות, אך תסתכלי כל כך רחוק קדימה בין כה את לא יכולה לשלוט על מה שיקרה, ובין כה העתיד כל הזמן משתנה בגלל שאנחנו משנים את ההווה. אז R E L A X את במקום מצוין, אלוקה אמר לי בעצמו שהוא אוהב אותך כמו שאת ללא תנאי גם אם לא תניפי אצבע לעולם ועד.

למעלה