קבלה
מוסיפה לכאן קישור לאתר של המכון לחקר הקבלה, בטוחתני שתמצאי שם את המקום למלא את פרטיך ולהתעדכן אחת לשבוע. אני מוצאת עניין רב בעדכונים האלה - והרבה פעמים היתה לי סינכרוניות מדהימה איתם - שהנושא השבועי תאם בדיוק את מה שאני זקוקה לו (או מי ממכרי, או מכרותי...). לגבי סינון הדברים - כמובן כמובן שאני איתך! וזה נכון לכל ספר, לכל דבר שקוראים: מה שמתאים לנו נאמץ ומה שלא - לא, בדיוק כמו עם המזון לציפורים: ירצו יאכלו - לא ירצו לא יאכלו
על הוויכוח שבין האותודוכסיה לקבלה אני יכולה לנאום לך ערב שלם... (ואין לי כוח ו/או חשק לזה כרגע), רק בקיצור אומר שנדמה לי שבסיס הוויכוח הוא "נעשה ונשמע". אצל האורתודוכסים - "נעשה ונשמע" זה מקודש - כך ראה וקדש. הקבלה נותנת הסברים לכל דבר... מקובלים עליך או לא מקובלים - זה כבר עניין אחר, אבל יש הסברים וכאלה שחורגים מהקו של האורתודוכסים. אז כמו שכבר דיברנו לפני כמה ימים - הרב ברג אינו "נקי מקלקולים" גם בעיני, ובעיקר העניין הכספי, או המסחור של כל העסק, גם לי חורה. ויחד עם זאת הגישה שלי היא: לא לשפוך את התינוק עם המים. ותגידי - איפה למדת לקלל ככה? :- D יו, הרגת אותי מצחוק!!! את מזכירה לי את החברה הכי טובה שלי - שהיא במיטבה כשהיא כועסת... כמה תעצבני אותה יותר - ככה חוש ההומור שלה משתבח
יאללה, ביי בינתיים (אני מזה עייפה.... הקניות לחג וכזה...)