פינת "המשימה שלי השבוע"

גריני

New member
קבלה

מוסיפה לכאן קישור לאתר של המכון לחקר הקבלה, בטוחתני שתמצאי שם את המקום למלא את פרטיך ולהתעדכן אחת לשבוע. אני מוצאת עניין רב בעדכונים האלה - והרבה פעמים היתה לי סינכרוניות מדהימה איתם - שהנושא השבועי תאם בדיוק את מה שאני זקוקה לו (או מי ממכרי, או מכרותי...). לגבי סינון הדברים - כמובן כמובן שאני איתך! וזה נכון לכל ספר, לכל דבר שקוראים: מה שמתאים לנו נאמץ ומה שלא - לא, בדיוק כמו עם המזון לציפורים: ירצו יאכלו - לא ירצו לא יאכלו
על הוויכוח שבין האותודוכסיה לקבלה אני יכולה לנאום לך ערב שלם... (ואין לי כוח ו/או חשק לזה כרגע), רק בקיצור אומר שנדמה לי שבסיס הוויכוח הוא "נעשה ונשמע". אצל האורתודוכסים - "נעשה ונשמע" זה מקודש - כך ראה וקדש. הקבלה נותנת הסברים לכל דבר... מקובלים עליך או לא מקובלים - זה כבר עניין אחר, אבל יש הסברים וכאלה שחורגים מהקו של האורתודוכסים. אז כמו שכבר דיברנו לפני כמה ימים - הרב ברג אינו "נקי מקלקולים" גם בעיני, ובעיקר העניין הכספי, או המסחור של כל העסק, גם לי חורה. ויחד עם זאת הגישה שלי היא: לא לשפוך את התינוק עם המים. ותגידי - איפה למדת לקלל ככה? :- D יו, הרגת אותי מצחוק!!! את מזכירה לי את החברה הכי טובה שלי - שהיא במיטבה כשהיא כועסת... כמה תעצבני אותה יותר - ככה חוש ההומור שלה משתבח
יאללה, ביי בינתיים (אני מזה עייפה.... הקניות לחג וכזה...)

mkarin

New member
בואו נראה...

בעיקרון יש הרבה מאוד דברים שאני רוצה לשנות, אבל אני ריאלית [בחיים בלבד
], ויודעת שלא את הכל אני מסוגלת לעשות... אז השבוע??? להתגבר על השבוע שלפני היום-הולדת. כבר בערך שנתיים או שלוש שהוא שבוע מאוד קשה... מקווה להצליח!
לי ולכל המנסים!!!

גריני

New member
../images/Emo50.gif קרין

לא הבנתי על מה את צריכה להתגבר: ציפיות? פחד מאכזבה? או שמא - להיפך - רתיעה מתשומת לב? את לא חייבת לפרט, כמובן - העיקר שיהיה לך בכייייייייייף

ש ו נ י

New member
אבל כתבתי לך מזלטוב (ישפו איזו../images/Emo121.gif

שחוטפת את כל ההודעות אני אומרת לכם) אז קולולווווווווווווווו
כבר מראש

למעלה