קרמבו

../images/Emo15.gif קרמבו../images/Emo70.gif

זה מה שניצע לעשות כשהיא תופסת מחשב במוסד הסגור על שם נעמי קפלן הקרוי גם "בית ספר תיכון למדעים"- היא פותחתקרמבו. קרמבו- מהו? כולנו מכירים קרמבו. או שלא? לא. לא הממתק. אני מדברת על הפיק-הזוי-תסריט-בהמשכים. זה הולך ככה. מישהו נמותן התחלה-במקרה זה- אני. אחריו מצישהו בא ווממשיך, ואחריו- עוד אחד ועוד אחד- עד שיוצא פיק הזוי ושמייח למהדרין! אוקי, אהבתי. מה החוקים? לקרמבו יש שלושה חוקים עיקריים: אסור להשפיע על פורומיסט אחר מחוץ לקטע שלך. חובה לשכוח את ההיגיון בחדר חשוך ואפל- רחוק ממך. והכי חשוב- הזיות. וכמה שיותר. ההתחלה
יום אחדהייתה רעידת אדמה ענקית וכל חברי פורום 1371נפלו לעולם של בליץ'. אתי: אויאלחוהים אנילבושהכמויוקו! יונע:אויאלוהימ אנילבושהכמוסוי! ניצנע:אויאלוהימ אנילובשתאתהבגדיםשלמרוקו! *ניצנע רצה להחליףבגדים* מישמיש: ספיריטס אר אולוויזוי יו! בוהאהאהא! איש ראנדומאלי: אימל'ה!

Mrs Puff

New member
ממשיכה!! ../images/Emo54.gif

רותמ: היי, הנה ביקי! אפשר לאנוס אותך? ביקי: הא?
רותמ: נו, בבקשה בבקשה בבקשה.. ביקי: הא??
רותמ *מוציאה אקדח*: בבקשה בבקשה.. ביקי *בורח*: אעעע!! רותמ *רודפת אחריו* *כל הפאנגירלז מצטרפות לרותמ* ביקי: And my crazy dream continue. I wish I could wake up in the middle of it...

RaVeN IYI

New member
~continue~

Raven: OMG !! Nicha ;; they took Etti chan to the inner base!! Nicha: how did you let them take her??!111 Or: don't blame Raven chan, she's so sweet :}~ Raven: ~brilliant smile~ miew ~;O;~ Nicha should organize a unit who'll go search after her !! Or: let's all go :D Nicha: what if we all get caught? we should leave some people behind, they might be helpful later on Or: Nicha and Raven are so smart :D Kill: Taichou @_@ you're not being very helpful Nicha: neither do you. ~pick up her zampakuto~ Kill, go bring the best wariors of our squad and let them know what happened. Kill: hai ! ~leaves with an annoyed expression on her face~ Nicha: Taichou, should we take all of them or do we stick to the strong ones only? Raven: but i want to come too ;O; Nicha: OO; i said the strong ones Or: :D that means you're coming too. Neko: ~suddenly appearing~ what would she do, tickle them to death? << June: ~takes her zampakuto out of its sheath~ don't ever dare insulting my Raven ! ~neko takes out her zampakuto too~ Or: hey ~interrupts~ it's not the time for your chick fight. we're in a middle of a war. Kill is back with all other squad members. Kill: so I guess it already decided. June: ~returns her sword into the sheath~ we're gonna fight till death, or until they'll bring Etti fokutaichou. Or: yes :D ;O; somebody please translate it.. it's hard for some people, you know, the english part << miew ;o;

Vivi Sparrow

New member
*מתרגמת* X3

רייבן: אמ"ג! ניצ'ע ;; הם לקחו את אתי צ'אן לבסיס הפנימי ניצ'ע: איך נתת להם לקחת אותה?! אור: אל תאשימי את רייבן צ'אן, היא כל כך מתוקה {: רייבן: *חיוך רחב* מיאו ~;O;~ ניצ'ע צריכה לארגן יחידה שתלך לחפש אחריה! אור: בואו כולנו נלך D: ניצ'ע: מה אם כולנו ניתפס? אנחנו צריכים להשאיר כמה אנשים מאחור, יתכן והם יהיו לעזר מאוחר יותר. אור: ניצ'ע ורייבן כל כך חכמות D: קיל: טאיצ'ו @_@ אתה לא ממש עוזר... ניצ'ע: גם את לא *מרימה את הזאמפקוטו* קיל, לכי ותביאי את הלוחמים הטובים ביותר בפלוגה שלנו וספרי להם מה קרה. קיל: האי! *עוזבת עם הבעת פנים עצבנית* ניצ'ע: טאיצ'ו, שניקח את כולם או שנהיה רק עם החזקים ביותר? רייבן: אבל גם אני רוצה לבוא ;O; ניצ'ע: אמרתי _החזקים_ OO; אור: זה אומר שגם את באה D: נאקו: *מופיעה לפתע* מה היא תעשה, תדגדג אותם למוות? >> יונע: *שולפת את הזאמפקוטו* שלא תעזי אף פעם להעליב את רייבן שלי! [הערת המתרגמת: סליחה, יונע, אבל היא שלי.] נאקו: *שולפת את הזאמפקוטו שלה גם* אור: היי *מפריע* זה לא הזמן לצ'יק פייט שלכן, אנחנו באמצע מלחמה. קיל: *חוזרת עם כל שאר חברי הפלוגה* אז אני משערת שזה כבר נקבע. יונע: *מחזירה את חרבה בחזרה לנדן* אנחנו הולכים להלחם עד המוות, או עד שהם ישיבו את אתי פוקוטאיצ'ו. אור: כן D:

../images/Emo15.gif ממשיכה!

ניצע: אוקי. אנחנו צריכים פתיון. מי לובשת בגדי מרוקו?! *מרימה את החצאית מיני אדומה& הגרביים מעל לבך הלבנות &החולצהת בטן&הכובע צילנדר אדום+אוזניים& כנפיים לבנות* *כולם בורחים* ניצע: אפחד? נו טוב. *שולפת טאקטו משומקום* בישי לעיסקה מצטרף! מתלבשת כמו מרוקו וזוכה בטאקטו! *אפחד לא מתנדב* ניצע: לא כולם יחד בבקשה >>; משנה תנאים. טאקטו בלי חלק עליון! *ראנדומאלית מתנדבת* ניצע: תהני מהטאקטו בלי חלק עליון שלך.

yuval chan

New member
ממשיכה D:

יובל-"מה לעזאזל...?" נדב- XD יובל-"תפסיק ליצחוק! באקה~!" נדב-"את באקה!" יובל- "מה?!" *יובל מתחילה להרביץ לנדב* טומוקו- "צ'יבית!" יובל- "מה?" *נזכרת* יובל שככה שהיא וטומוקו לא ניפגשו עדיין אבל כן ראו תמונות אחת של השנייה! טומוקו- *נותת ליובל חיבוק מוחץ~* יובל- * מחזירה חיבוק מוחץ* חוטפים את נדב נדב- "יובל! תעזרי לי! חוטפים אותי!" יובל-"אוי נדב!" יוני- "ייאי! D:" יובל- "מה? 0_0" *שולפת סול סלייר בשם טושירה* "אתם לא תיקחו את נדב!>0< שומעים?! הוא הצ'יבי שלי!" רייבן- "אוי לא! לקחו את נדב! למי אני ארביץ? את מי אני אדגדג במיפגש פורום!" יובל- "אמ...... תוכלי להרביץ לשני D: אבל לא לדגדג! כיף ליראות את שני סובלת XD" שני- ;; בר-"נכון,באמת כיף ליראות אותה סובלת" שני-" היי!"

ShuNka

New member
ממשיכה~

שני: אז גם אנחנו יוצאים להחזיר את אתי? נדב: מה איתי? ;; יובל: אתה תסתדר D: *רוחחזקה* רותמ: ראיתם את ביקי? רייבן: He went that way~ *מצביעהלעברהחומה* *עדר פאנגירלז ורותמ מפילות את החומה* אור טאיצ'ו: רעיון טוב רייבן! עכשיו נוכל להציל את אתי! נדב: *מסךמפוצל* מה איתי?? ;; יובל: בסדר, גם אותך נציל צ'יבי קטן שלי ^^ נדב: אני לא צ'יבי קטן שלך ;~; בר: הוו תראו~ צלחת X3

BlackEyedSpirit

New member
3=

שני: זה לא צלחת .. XD זה בניין! אור טאיצ'ו: זה סופרמן D: ! רייבן: תעזבו את סופרמן !, בואו נלך להציל את אתי !! נדב: ואותי !! רייבן: אה כן
בר: *רצהמהרמהרסביבשני* להציל את אתי להציל את אתי להציל את אתי.. שני: ;; כולם: *נאנחים*..

../images/Emo15.gif ממשיכה

ניצנע: טומו! טומו! טומו: ניצע! *חיבוקימ* ניצנע: אוקי מספיק עכשיו יש לנו אתי להציל *שיעול שיעול* *קול רם יותר* יש לנו אתי להציל! *מתעלמים* *קול יותר רם* יש לנו אתי להציל!!! *מתעלמים* *קריזה עם מגאפון* חברייה סתדרו ונלך להציל אתי או שהזאנפקטו שלי ימצא עצמו בתוך הפיות שלכן!~ ולא יהיה נעים- לא לזאנפקטו ולא לכם!

Mrs Puff

New member
ממשיכה.. ../images/Emo122.gif

*כולם מסתדרים והולכים להציל אתי* נדב: ואת נדב! *כולם מסתדרים והולכים להציל אתי ונדב* רותמ: אני חושבת שצריך ללכת לשם! *פונים לכיוון שרותמ מצביעה* *מגיעים למבוי סתום* *נפילה כללית* יאצ'ירו: היי, זה התפקיד שלי! רותמ: *נפילה*

RaVeN IYI

New member
ממשיכה X3 כי כיף לי D:

קורל: מה עושים עכשיו? ;-; מה יקרה לאתי?? ניצ'ע: אנחנו מחכים ליוני שתחזור. רייבן: OO; א-איפה יוני? ניצ'ע: שלחנו אותה לרגל בסביבות המחלקות. נאקו: >> הולכת לפרוץ בבכי כי נעלמה לך האוקא? רייבן: מה זאת אומרת שלחתם אותה??!11 >O<~! אור: רייבן צ'אן >: אני מצטער.. רייבן: למה אף אחד לא אמר לי?!111 קיל: תפסיקי להיות כל כך דרמטית @@;; יוני תצליח במשימה, היא טובה במה שהיא עושה,אז.. רייבן: ~מתיישבת על הרצפה ומתחילה להתנדנד~ אם אתי פוקוטאיצ'ו היתה פה זה לא היה קורה.. ~כולם מרכינים ראשים~ ~נאקו עוזבת ברוגז~ ניצ'ע: ~מקמצת אגרוף~ אז מה, עכשיו כולכם הולכים לוותר? סתם ככה? קורל: אבל אנחנו לא חזקים מספיק ;0; ניצ'ע: מה יהיה על אתי פוקוטאיצ'ו?? יובל: ;-; ונדב.. נדב: >> סופסוף מישהו זוכר אותי. יובל: ;0; מי יכין לי את השיעורים במתמטיקה?? נדב: OO; אור: קדימה, אין לנו זמן לזה. ניצ'ע: אור טאיצ'ו, אתה תחליט מה לעשות. ויוע: אסור לנו לוותר !!11 קיל: אם לא אנחנו, מי יציל את אתי פוקוטאיצ'ו? נאקו: ~חוזרת~ זו היתה שאלה רטורית, נכון? ==;; חנ: נילחם בהם עם המקלות הירוקים!!11 D: ניצ'ע: אין לנו זמן לבזבז, תחלקי מקלות לכולם, חנ. חנ: האי 3: ~מחלקת לכולם~ רייבן: מה נעשה עם זה? XX; נאקו: >.> זה מה שקורה כשמישהו לא מקשיב לשיעורי התפתחות. יוני: אמא'שך. רייבן: ~מזנקת~ יוני !!1111111 חזרת !!11111 יוני: ~חיבוק~ D: האי !111 חשבת שאני אוותר עלייך בכזו קלות? ~מוציאה לשון לויוע~ ויוע: >.> אור: D: יוני, חזרת !!1 ניצ'ע: מה לקח כל כך הרבה? @@; הדאגת את רייבן צ'אן X_X;; יוני: ~עדיין לא משחררת את רייבן~ מצטערת, כמעט תפסו אותי שם.. ^^; אבל הגעתי דיי מהר למיקום פלוגה ארבע. אנבי: ==" כולנו יודעים מה עשית שם. יוני: -^-^- סויפונג ויורואיצ'י לא היו שם, אבל מצאתי דבר אחר.. ~מרצינה~ ~כולם מביטים ביוני בדרמטיות~ רייבן: D: ג'ימי והאנאטארו? מיקוטע: *__________* צה גם !!111111 יוני: ~פאטפאט לרייבן~ אתי פוקוטאיצ'ו נמצאת באחד חדרי הטיפולים. שמעתי כמה פקידים מדברים ביניהם. הקפטנים האחרים נמצאים שם. הם מתכננים מתקפת פתע. קיל: @@ מה כל כך פתע בזה אם אנחנו יודעים? ניצ'ע: אבל הם לא יודעים, וזה מה שחשוב :O~! עבודה טובה, יוני. אור: תודה שהסתכנת בשבילנו D: יוני: היי ^^ שמחה לעזור. רייבן: ראית יורוסוי? *_* יוני: -^-^- לקחתי כמה תמונות בשבילך ~מחזיקה מצלמה~ ויוע: קדימה, נתגנב לבפנים ונתקוף !!1 אור: ~מסתובב להביט בכולם~ אוקיי, כולם לשלוף זאמפאקוטו. ~שולפים~ אנחנו מתגנבים בשקט.. אם תראו מישהו, התחבאו מיד !!1 ואם חבר בצרה.. רייבן: תשאירו אותו מאחור D: עכשיו בואו נלך X3 ~מתחילה לצעוד~ באקי: OO;; ר-רייבן, תיזהרי מה- ~ספלאט!111~ כולם: @@;; שלולית.. אוקיי, סתם הערה- מי שרוצה שאני אוסיף אותו להמשך הבא שאני ~בטוח~ אעשה שישלח לי הודעה למסן או מסר :}~ אני בדרך כלל מוסיפה אנשים לפי האופי שלהם, אם הם מתאימים למשפט מסוים או מגיבים בדרך מסוימת שתתרום לקרמבו.. D: פשוט תכתבו לי. אוהיו ואוהב 3> רייבן מיאו~ 3:

yuval chan

New member
ממשיכה D:

רייבן- שיט @_@ יובל-*צוחקת* יוני- *ממשיכה ליבהות בתמונות הנטאי של יורוסוי* יובל- יוני, רייבן נפלה לשלולית! יוני- מה?!לא!111111111 אור- *מושך את רייבן מהשלולית* יוני- איפה חן? @_@ רייבן- אני יודעת =_= כולם- איפה??! רייבן- מצלמת תמונות של היטסוהינה! יוני- כל כך צפוי XD שני- אוי שיט!עכשיו גם יובל נעלמה! יובל- מה? 0_0 שני- סתם רציתי להשמע דרמתית ^^; בר- צלחת *_________* יובל- נה, מינא, כולם לישלוף מקלות ירוקים! וסול סליירים למי שיש >> רותמ- למה? נדב- *שואל התקווה* כדי להציל אותי? בר- לא D:< יובל- *מרביצהנ לשני* בארור שאנחנו הולכים להציל את נדב! אבל קודם כל את אתי! נדב- אבל אתי איתי כאן! יוני- נו? אז? אנחנו עדיין הולכים להציל את אתי קודם D:< טומוקו- בואו ניתפצל D: יובל- ואיך נחלק את הקבוצות? טומוקו- כל קבוצה תיהיה מורכבת חצי מאלו שמעדיפים להשתמש במקלות ירוקים וחצי מאלו שמעדיפים להשתמש בסול סליירים D: כולם- *מתפצלים* יובל- אבל צריך מפקדים ל2 הקבוצות!

ShuNka

New member
ממשיכה ^^;

אור טאיצ'ו: אני רוצה להנהיג את הקבוצה של הסול סליירים~ <: *שולףזאנפקטו* שני: אז אני אנהיג את הקבוצה של מי שמעדיף להשתמש במקלות ירוקים! *שולפתמקלירוק* כולם: לא! יובל: *חוטפתמקלירוקמשני* את עקומה >_> אני אשתמש בזה ^0^ שני: ;~; טומוקו: יפה. אז אור-טאיצ'ו, אני איתך. באש ובמים D: *מבחינה בצ'יבי לבנבן באופק* הא~ הי-הי-היטסוגאיה! *נעלמת* אור טאיצ'ו: OO;; בר: זה לא צלחת ;0;

BlackEyedSpirit

New member
3=

אור טאיצ'ו: *תופס את טומוקו מהשיער וגורר אותה בחזרה* נו כבר... ג'יש. טומוקו: *בוכהבצרחות* היטסוגאיה שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי *מנפנפת בזרועות* *בוכהבצרחות* שני: *רוקדת ריקוד עם מקלות ירוקים* יובל: *מרביצהלשניעםמקלירוק* =_=" בר: לאאאאא לא להרביץ לשני !! שני חברה שלי חברה שלי חברה שלי !! רק לי מותר להרביץ לה ! *שותקת* ....... שניצל עם סומסום! כולם: *נופלים* בר: *רצה* להציל אתי אתי אתי אתי אתי אתי....... רייבן: בר תזהרי מה- *בום* כולם: עץ.. אור טאיצ'ו: נו כבר ;; חבורה של באקות. טומוקו: נכון. צריך להציל את אתי המסכנה שלנו ): נדב: *צץ משום מקום* ואותי!! ;; טומוקו: אה נכון ^^"

Mrs Puff

New member
ממשיכה D=

*קבוצת המקלות הירוקים בפיקוד יובל מגיעה למיקום פלוגה 4* שני: אבל אני המנהיגה >< יובל: *אנחה* רותמ: אתי, את שם? אתי: לא. אני בדיוק יצאתי לחופשה באיים הקאריביים. (קרדיט ל"אלבי סיפור אבירים") רותמ: אז איך נציל אותך? OO בר: עם סכין שני: ומזלג בר: וכף שני: וכפית בר: ושניצל! רותמ: נהפנט בעזרת המזלג, ונשים להם כפית על הראש! בר ושני *מהנהנות בהסכמה* שני: ומזלג בפופיק! יובל: בואו נתקדם! *רעש פתיחת דלת* *הקבוצה של אורטאיצ'ו נכנסת* אורטאיצ'ו: מה אתם עושים פה? >< יובל: מצילים את אתי פוקוטאיצ'ו! נדב: ונדב! בר: צלחת ^__^ ניצנע: זה לא צלחת, זה מפתח ברגים! בר: צלחת O__o אורטאיצ'ו: אם כבר נפגשנו, בואו נכנס ביחד להציל את אתי! *שולףזאנפקטושחורהאשוחהוקפלה* *כולם שולפים אחריו בסול סליירים ומקלות ירוקים ונכנסים להציל את אתי*

yuval chan

New member
ממשיכה D:

יובל- *שולפת מצד אחד מקלירוק ומהצד השני את טושירה (הסול סלייר שלה- דרך אגב, השם מורכב מצירוף טומוקו,שקל,ירוק וסאקורה - למה? כי אלו מילים יפות ^-^) אורטאיצ'ו- *פותח את הדלת....) יוני- *___________* כולם-*מסתכלים על יוראיצ'י וסוי מיתמזמזות* שני- *חוסמת מעבר* לא! אסור לכם ליפול לזה!הם בכוונה רוצים שתיהנו כל כך מהסתכלות על יורוסוי מיתמזמזות ושלא תצילו את אתי! בר- צלחת *-* יובל-*זורקת על כולם אבנים* כולם- גרררררררררר יובל ^_^ יוני- יורוסוי *____________* רייבן- יורוסוי *___________* בר-צלחת *_______________* יובל- מה? 0_ם; יובל- *סוגרת את הדלת* כולם- *מרביצים ליובל עם מקלות ירוקים* יובל- ;; יוני-*שולפת סול סלייר* באנקאי! יובל- באנקאי! יובל מתמודדת נגד הבאנקאי של יוני אורטאיצ'ו - *מפריד* זה לא הזמן! צריך להציל את נדב ואתי! נדב- היי, זכרת אותי D: אור טאיצ'ו- :) יובל- גרררררררר!!!!!! חלאס על הסמיילי הזה!!!!!! כוסאכטק!!!!איזה סמילי נאחס!!! אור טאיצ'ו- ^_^; שני- :) יובל- *מרביצה לשני מכות רצח עם מקלירוק*

למעלה