קרמבו

RaVeN IYI

New member
ממשיכה D:

שני: וואהה ;O; יובל צ'אן דייי !!1 בר: ~מסוככת את הראש בידיים~ ;-; שמישהו יעצור אותה !!1 יובל: @@; מזל שאור טאיצ'ו לא בסביבה.. ~בצד השני של סול סוסייטי~ ~שקיעה~ יוני: ~מפהקת~ אני עייפה ;< רייבן: ~משפשפת את העיניים~ כן, טאיצ'ו, אולי נעצור לנוח? אור: בסדר.. ~מסתובב ומסמן לכולם לעצור~ אנחנו נעבור את הלילה פה, אז תפסו לכם מקום נוח ותשמרו על השקט. קיפע: @@; קר לי. ניצ'ע: ~מוציאה זאמפאקוטו~ אני אדליק לנו אש. קיפע: אני אעזור >> רותע: הרי אנחנו יודעים כמה את נדיבה ונהנית לעזור לאחרים >.>; קיפע: שתקי. רייבן: >> היא בטח תשרוף את כולנו ואת זנב הפינגווין הקטן שלה. קיפע: ~להבות בעיניים~ ==; נאקו: אבל טאיצ'ו, אם יראו את העשן בשמיים וודאי יתפסו אותנו. ניצ'ע: אנחנו נקפיא את העשן. קיל: איך בדיוק? >> ניצ'ע: נשתמש בזאמפאקוטו של חנ. חנ: D: כן, היכולת המיוחדת שלה זה קרח!!1 קורל: קר לי ;-; רייבן:גם לי ;O; יונע: ~חיבוק~ הנה, אני אחמם אותך -^^- רייבן: D: הודע !!1 קורל ~מושכת~ תצטרפי P: נאקו: @-@;; מפחיד. ניצ'ע: הנה!!1 ~מדליקה אש~ קיל: ~נאנחת~ עייפתי. אור: אנחנו צריכים לשמור בתורות. ויוע: אני מתנדבת להיות ראשונה. איילת: אני אעזור.. ~מחייכות אחת לשניה~ ויוע: רואה, טאיצ'ו? D: זו לא בעיה. אור: ~נאנח~ לפחות אתן לא עושות בעיות. ויוע: אני אלך בנתיים.. איילת, תישארי פה איתם. אני אחקור את השטח.. איילת: טוף D: ~ויוע הולכת~ מי רוצה לשחק דוקים? חנ: ;-; נגמרו לי המקלות הירוקים. רייבן: P: אל תדאגי, חנצ'אן, רייבן לתת לך את שלה ~מושיטה~ חנ: 3: תודע ~חיבוק~ יונע: >> לכי מפה, רוקדים עם כוכבים פריקית שכמוך !!1 חנ: אבל נגמר ;O; ואפילו לא הייתי רואה !!1 XX; ג'יפע: ט-טאיצ'ו.. OO; אור: כן? D: ג'יפע: >> בא לי מסטיק רייבן: @@ אמא שכחה לארוז לי לפני שיצאנו.. ניצ'ע: ~XD~ רייבן את באקה !!1 נאקו: סופסוף מישהו שמסכים איתי >.>; יונע: אמאש'ך. נאקו: את רוצה לחזור על זה? ~שולפת זאמפאקוטו~ יונע: כן. ~שולפת את שלה~ ~נופלת~ רייבן @@; תשחררי רגע.. רייבן: ^^; האהא.. בהצלחה !!1 D: ~מוציאה לשון לנאקו~ נאקו: ~תוקפת~ אור: ~שולף זאמפאקוטו~ ~עוצר את יונע ונאקו~ זה מספיק !!1111 כולם: OO;; אור: אנחנו פה במשימה !!1 בשטח האויב !!1 ואתם רבים!!1 אנחנו צריכים להיות ממוקדים !!1 מלוקדים!!1 וטובים בבישול ;-; ~בטן מקרקרת~ רייבן: OO; הדבר היחיד שאני יודעת לבשל זה חביתה ;O; ואין פה אפילו מיקרו >; ניצ'ע: @@; אני חושבת שאני יכולה לבשל לנו משהו.. איילת: כל עוד אין בזה תולעים, זה בסדר איתי @@; ג'יפע: XD אני יודעת לבשל אבל אין לנו סיר !!1 חנ: גם יפה וגם אופה *_* קיל: קלישאתי מדי @@;; רייבן: >> תולעים כספגטי זה בסדר? >>זה בטח מחליק בגרון @@; כולם: @@; רייבן: מה? >> אפילו נכין לזה רוטב !!1 >> שמעתי שדם בריא וגם טעים D: יונע: ~פאטפאט~ אנחנו נסתדר בלי רייבן הפעם ^^;;;;; ~ויוע חוזרת לחוצה~ אור: מה קרה?? ~כולם קמים ושולפים זאמפאקוטו'ס~ ויוע: ;-; יש לי להתפנות !!1 ג'יפע: ~מוציאה שירותים כימיקליים~ הנה לך D: קיל: @@; יש לך הכל, אה? ניצ'ע: ~XD~ אור: אנחנו צריכים שלוחת צייד. @@; באקי: >O<~! לאלאלא !!1 תנו לחיות לחיות!!1 אסור !!1 לאכול חיות ;-; אור טאיצ'ו, אתה כל כך מרושע!!1 אור: ;-; סליחהההה !!1 אנבי: >> תראי מה עשית, באקו.. באקי: ~מוציאה חסה~ D: בואו נאכל -^^- כולם: OO; אנחנו נוותר.. חנ: דוקים !!1111 D: אני את הירוקים !!1 יוני: @@ יש רק אחד. חנ: והוא שלי D: ~כולם מתחממים באור המדורה~ קיפע: ~יושבת בצד עצבנית~ >> פינגווין מיי אס. ~במקום אחר בסול סוסייטי~ ~חשוך ולח~ אתי: ~מתקפלת על מיטה~ ;-; כ-כל כך ק-קר לי.. ~מיאו~

yuval chan

New member
ממשיכה D:

אתי- ק-ק-קר לי...... נדב-אמ...... אז בואי נדליק מדורה D: אתי- איך? 0_0 נדב-ככה *שולף סול סלייר**קורא בשם הסול סלייר* *מדליק אש מהסול סלייר השרופה* אתי- מה לעזאזל.......???.... 0_0 מאיפה יש לך סול סלייר? 0_0 נדב- אה..... אני שיניגם D: אתי-אז למה לא אמרת לי? נדב- לא שאלת D: בינתיים בפלוגה 15 עם המקלות הירוקים..... כולם מתחממים עם השמיכות שאיילת הביאה ליד המקום שאתי כלואה בו יובל- אבל חבל שבלי תירגום...... איילת- לא נורא יש בקובץ ליד >> יובל- לא עולה לי ;; איילת- אז תורידי אהם אהם רמז לאיילת =_= שני- נימאס לי לחקות.. בואו ניתקוף! D: יובל-עוד מעט..... שני- לא! עכשיו! יובל- =_= שני- אבל אני המפקדת ;; יובל- לא, אני המפקדת! שני-לא, אני! נכון מינא? D: כולם- לא! בר-צלחת *_____________* יובל- טוב, עכשיו אפשר לצאת D: בן-אבל צריך תיגבורת >> יובל- אה, נכון >> איילת-*מוציאה מהכיס פלאפון*הנה, אפשר לדבר עם אור בזה, לא? יובל- זה עם תירגום? =_= איילת-כן;; יובל- *חוטפת לאיילת את הפלאפון* ואת הדיסקים נתת לי בלי תירגום, הא? =_= איילת- אבל >> ;; יובל- *מתקשרת לאור טאיצ'ו* אור-מה...???מי ייתקשר לפלאפון שלי? יובל- יו, אור ^^ אור- מי זו? יובל- בננה >> אור- היי D: יובל-מצאנו את אתי ונדב D: אור- יופי D: אנחנו באים ! יובל- אבל אתה לא יודע את הדרך>> אור- נכון>> יובל- תן לי את נהמע >> אור-אוקע יובל- נהמע? נהמע- היי יובל- נה, נהמע, יש לך שקל? נהמע- כן @_@ יובל- יופי, עכשיו תוציאי אותו החוצה ותשימי אותו על האדמה נהמע- טוב 0_0 *שמה את השקל על האדמה* יובל-אוקע,עכשיו שימי אותי על רמקול נהמע- טוב (?) יובל-*מלמלת מילים חסרות משמעות* יוני- השקל מצמיח רגליים? רייבן- עכשיו זנב 0_0 ויוע- עכשיו ראש 0_0 יובל-שקל! בוא! שקל רץ קיפע- מה...??? יובל- תישתקו ותרוצו אחריו! כולם- *רצים אחרי השקל*

Ayelet chan

New member
אני כן שמתי תרגום. ><

זה שאת לא יודעת איך להשתמש בו, לא אומר שאין. >: כולם רוצים שקל! XD

Violettecat

New member
תורי להמשיך.

אתי: טוב, נדב צ'אן, נמאס לי מהקור הזה ,היה לי מספיק קר בטירונות, הגיע הזמן לצאת מהכלא! נדב: אבל איך? אתי: לך יש זאנפאקוטו ולי יש יכולת שיכנוע! שיניגאמי ראנדומאלי ששומר על התא: שיהיה שם שקט בתא! אתי: אבל אבל אבל אבל אבל, המפקד זה לא הוגן יש לי אנמיה וגם בעיה באוזן התיכונה שלא לדבר על סינוסיטיס וסלאגופוביה ופירופוביה וסלידה מכאב ורגישות בעיניים ואלרגיה לאבק ולאנטיביוטיקה................. שיניגאמי ראנדומאלי ששומר על התא: *מת מכאב ראש* אתי: בוא נצא! נדב: *שובר סורגים עם זאנפקוטו*

ShuNka

New member
ממשיכה D:

*עדיין רצים אחרי השקל* רייבן: זה עוד רחוק? אור טאיצ'ו: לא יודע >> ~~~ נדב: איך לא חשבנו על זה קודם? ><'' אתי: חיכינו שיבואו להציל אותי. א-אותנו. נדב: לא שכחת אותי *0* אתי: תמיד יש פעם ראשונה. נדב: ;; אתי: בכל מקרה, צריך להגיע לפלוגה. נדב: אבל איך נגיע אליהם? אתי: נחפש. תשמור על הזאמפקטו שלך בהישג יד. נדב: *בולערוק* ~~~ שני: יובל~ תעשי לי שקל מחמד! יובל: לא. שני: ;; ~~~ אתי: אתה שומע משהו? נדב: כן~ מה שזה לא יהיה.. זה מתקרב! אתי: נסתתר! *מתחבאים מאחורי קיר* ~~~ *עדיין רצים אחרי השקל* רייבן: זה עוד רחוק? דרדסבא: רחוק מאוד :X ~~~

למעלה