קרמבו

SaijinKun

New member
XDDDDDDDDDDD

זה היה אחד מדברים הכי קורעים שראיתי מימיי D: אבל מה איתי? X: ;;

ShuNka

New member
חח תודה D::

אם יהיה לי רעיון להמשך אני אוסיף אותך

../images/Emo15.gif ממשיכה

בינתיים ניצע התגנבה ואספה מזכרות. רייבן: זה עוד רחוק? ניצנע: תראו את זה! *שולפת שני אוהלים ענקיים* אור: בהאת אובלים?! ניצנע: בערך^^~; *לוחשת לרייבן* לקחתי בהשאלה את החזייה של קוקאקו. אור: מה הריח הזה? מי שיחרר? רייבן: זה מריח כמו הנסיון האחרון של האנאטרו לבשל צ'ולנט צמחוני ניצנע: מה הוא שם בזה?! דג רקוב? רייבן: אהא-.-; ניצנע: אנשים תמימים! בואו נפחיד אותם! רייבן: אוקי^^ SPIRITS ARE ALWYES WITH YOU! BOHAHAHA!!! ניצנע: זה היה כייף! רייבן: אכן^^ אור: הפחדתן אפילו אותי O_O ********** אתי: אני שומעת בוחאחא! זה חייבת להיות הפלוגה נדב: אבאבל! אתי: תן לי את הזאנפקטו. *אתי מכחכת* אתי: אני היא אתי ואני מצווה עליכם בתוקף היותי כוהנת פאנסרביס לעצום עיניים כדי שלא תראו אותי בורחת מהכלא!@ נדב: שוב שכחת אותי;; אתי: מי אתה? *נפילה*

nadav chan

New member
ממשיך

נדב:בפעם הבאה שאתם שוכחים אותי אני הורג את אתי יובל:לא!!!1 נדב:טוב נו אני סתם מאיים יובל:=_= טל:זה לא פייר לא סמתם אותי בכלל נדב:ברור אתה סתם מעצבן -_- אור:תפסיקו לריב בר:צלחת נדב:תפסיקי להגיד צלחת בר:שניצל כולם:נדב צודק שקט!!!!!!!!111 *ממשיכים לרוץ* נדב:אני לא מאמין אתם אמרתם שאני צודק(למרות שאני ממציא את זה *מגיעים לפלוגת המקלות הירוקים*

SaijinKun

New member
זה...אמ...מטריד :/

נדב,אני מציע לך לעקוב אחרי העלילה,בה אתה כלוא עם אתי. את הקטע שלך לא מבינים בכלל >: חוצמזה,רק אתה (ובננה,כנראה) חושב(/ים) שאני מעצבן -___-" בקיצור,אין לך כישרון 0.0 חוצמזה,"סמתם" כותבים עם ש',עילג אחד. O:<

למעלה