שאלה קטנה...

Rotema3

New member
הצביעו בסקר של הפורום

נגד\בעד ההתנתקות. אולי נשנה את התוצאות..

כנראה שהסקר מיועד

רק למי שנגד ההתנתקות, לפי התמונה, לא? כלומר מי שענה 'לא' - נגד ההתנתקות אך אינו עונד צמיד, נכון?

m ko1

New member
../images/Emo15.gif לא מדיוק...

מיש עונה לא זה יכול להיות הסיבה האידואולגית או מכיוון שהוא לא קנה או לא עונד על עצמו צמידים.

Perfect sense

New member
כנסו שנייה..

רק שתדעו, שאם אתם הולכים ברחוב עם צמיד כתום, או עם סרט כתום- אתם מרגישים מקובלים ובטוחים. אם אני אלך עם איזה צמיד כחול לבן, או עם סרט כחול לבן על התיק- אני נשבע שאני כל רגע ברחוב יפחד שאיזה פנאט ימיני יבוא וידקור אותי או משהו. לפה הגענו. ותשימו
שלא כתבתי "שאיזה מתנחל\ דתי ידקור אותי" אלא אמרתי פנאט, קיצוני.

לא חסרים...

לא חסרים דתיים/מתנחלים שידקרו אותך אם תשים סרט כחול-לבן. בגלל זה גם הרבה נהגים מפחדים לשים סרט כזה על הרכב. שאיה פנאט דתי יוציא נשק.. או יזרוק ת'ילד שלו לפני המכונית הנוסעת.. כדי לחסום.

Nielle

New member
בגלל זה אין הרבה סרטים כחולים !

מחשש מפנאטים, העיקר אתם מדברים על הערבים כביכול!

Rotema3

New member
עוד הכפשות, ועוד הכפשות

ויוד שקרים ועוד הגזמות!!!! די כבר! אני מכירה מספיק אנשים שניפצו להם את החלונות של המכונית בגלל סרט כתום!!!

noamgk

New member
../images/Emo45.gif

אני חילקתי סרטים והמון אנשים אמרו לי שהיו לוקחים בשמחה אבל "דפקו להם את האוטו" בגלל הסרט, לדבריהם. השמאלנים הנאורים, כמובן, לא חסכו בקללות ואצבעות משולשות - כיד הדימיון הטובה עליהם... אני חושב שכתום כואב להם בעין

Rotema3

New member
חחח...שימשיך לכאוב.

כי עובדה שרוב העם כ-ת-ו-ם. :) העיקר הם יודעים להתבכיין כשמזיקים להם-אבל הם עצמם מזיקים בלי סוף.

noamgk

New member
ממש לא.

כשאני הולך עם צמיד כתום ועם סרט על התיק אני לא מרגיש בטוח, אבל אני מרגיש הרבה גאווה. אני מרגיש גאה שאני תומך ושייך לציבור הכי נפלא והכי ערכי בארץ, לציבור שהעלה דברים שאף ציבור אחר לא היה מצליח להעלות, לציבור שלא נכנע מול הממשלה שבגדה במדינתה ובבוחריה. לציבור שלמרות שיש לו אורך חיים רגיל כמו של כולם, הוא מוכן לתרום מעצמו למען האידאולוגיה, והוא עומד איתן נוכח ההשמצות וההכפשות ושטיפות המוח שהתקשורת עושה לציבור בארץ. אני מרגיש גאה שזו הדעה שלי, ושאני יודע שזו הדרך הנכונה, ואני לא מתבייש בה. לא זכור לי ששמענו על מישהו שדקרו אותו כי היה לו סרט כחול. לעומת זאת, שמענו בהחלט על מישהו שנורה ע"י אקדח אוויר בגלל שחילק סרטים כתומים. ואל תקשקשו על הורדת סרטים ושבירת אנטנות, כי גם שמאלנים עושים את זה - לא פחות מימנים. כן, גם מפנצ'רים גלגלים.

m ko1

New member
../images/Emo15.gif אממ אז ככה...

אני אישית עונד את 2 הצמידים וגם הולך עם סרט כתום... אני לא תומך בצעד ההתנתקות אבל גם לא תומך במאבק האגרסיבי והאלים הזה...בושה! לא לאלימות! קבל תמונה בהקשר לדבריך!

Rotema3

New member
משני צדדיו!

די לפיל את זה רק על המתנחלים! זב לא קשור ולא הוגן!!!

m ko1

New member
../images/Emo15.gif התמונות מדברות...

חייל ו/או שוטר לא יכו סתם מישו (מתנחל) כי משעמעם להם או כי סתם בא להם... החיילים הוא חוצץ גבולי...אי אפשר לעבור אותם עפ"י צו והיו כאלו שיניסו להפר את הצו ופשוט נתפסו והוחזרו לצד השני...

למעלה