שאלה קטנה...

noamgk

New member
מה הקשר למה שהיא אמרה?

ובוא ואחדש לך: השוטרים כן מרביצים בלי סיבה. היה גם חייל גולני שאמר בחדשות שהוא עומד במחסום וזה ממש קשה לו, והוא ממש לא אוהב את זה ששוטרים מרביצים לאנשים סתם. החיילים הם חוצץ גבולי, אבל רובם מקטינים ראש ונותנים לטרמפיסטים להכנס בלי להציג תעודת זהות (רק מהנהג הם מבקשים). אני עצמי עברתי במחסום (לא בכיסופים, ליד שובה) בלי תעודת זהות (לא הייתה לי), אלא רק עם הוכחות שאפשר לזייף בקלות (למרות שבמקרה הזה הן היו אמיתיות). החייל חייך, נורא חמוד, ונתן לי לעבור - והמליץ לי שבפעם הבאה אני אביא תעודת זהות, ליתר ביטחון.

m ko1

New member
../images/Emo15.gif קשור!!!

קשור כמו סרט כתום לאנטנה של מתנחל...סתם בצחוק <לשבור ת'קרח> אני לא מתכון להיכנס לוויכוח של ילדי כיתה ג' מי צודק ומי לא. התמונות מראות אחד ואתה אומר שתיים. תמיד בכל קבוצה יש חריגים.. מתוך קבוצה של חיילים יכול להיות אחד שהרביץ "סתם"... או מתוך קבוצה של מתנחלים שעמדו בשקט היו כאלה שהתפרעו... תמיד ישמכל צד כאלו וכאלה... אין דבר כזה כל בחיים תמיד יש ככה וככה...השאלה היא הכמות...

noamgk

New member
חח עדיין, מה זה קשור?

ומה ההודעה הזאת קשורה למה שאני אמרתי? אני חושב שאתה עייף (או שזה אני?)

m ko1

New member
../images/Emo15.gif הבעיה אצלך...

או שאתה עייף או שאתה אטום....

noamgk

New member
מה שתגיד.

למרות שקיוויתי שתפרט, אבל נראה שזה מעבר לך.

m ko1

New member
../images/Emo15.gif אני קוותי

שתבין לבד...חבל שלא הצלחת

noamgk

New member
התמונה אמורה לומר לי משהו?

למה, יש שם סימן שאומר ש"מתנחלים" עשו את זה? ואולי זה בעצם שמאלני שחתך את הצמיג למישהו עם סרט כתום? לא שכנעת אותי. וגם אני "לא תומך במאבק האגרסיבי והאלים הזה".

m ko1

New member
../images/Emo15.gif לא התמונה הזאת...

התמונה פה היא רק בצחוק על מה שאמרת. אני מדבר על התמונות בחדשות/עיתונים...

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo64.gifאת 2 הצמידים../images/Emo35.gif

יש 'תנו לעם להחליט', 3-4 גרסאות של 'יהודי לא מגרש יהודי', ונראה לי עוד משו...

היי

בקשר לחתימה שלך.. הייתי מתקנת את הקטע של the jews killed the arabs.. לצערי - הם היכו בנו יותר... ואתה יכול להוסיף עמים נוספים רבים שניסו להשמיד את העם היהודי.. אלוקים עוזר לנו.. ואני משתתפת בצערך שאתה לא יכול לבטע את עצמך מחשש מקיצונים.. (תאמת - עוד לא יצא לי להיתקל במקרה והתנהגו כך.. אך whatever you say...)

מיטלוש8

New member
../images/Emo45.gif

+ סרט כתום על התיק ועל האוטו. מעולם לא התעניינתי כל כך בפוליטיקה עד התוכנית הזאת...

למעלה