שרשור בוקר של יום שישי

פוסה

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

יש לי גבישי מלח מהים ייאייי:p

../images/Emo41.gifהיום דיגיטלי היום דיגיטלי../images/Emo205.gif

היום דיגיטלי היום דיגיטלי היום דיגיטלי לנווווו
עכשיו מתקינים לנו ת'דיגיטלייייייי
איזה כיייייייף
אני אוכל לראות אהבה מעבר לפינה, דוקוסלב של אגם
האלופה בוי או די:p, וה=כ=ל:] ואי אני מאושרת

מאשה

New member
כיף לך../images/Emo70.gifבאלי גם../images/Emo46.gif..שמחה בשבילך../images/Emo70.gif

היללי 2

New member
צההרים!!../images/Emo23.gif

אני קצת עצובהה.. עזבוו... צהרים טובים ושבת שלום

צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

אתמוללל חברה שלייי באהה אלייי בצהרריייםם והייתה אצלי עד הלילה ובאמצע כוכב נולד אחיי לקחח אותנוווו והלכתיי לישוןן אצלה
היא מגעילה היא לא הביאה לי מים בלילה כיי לא היה לה כוח לרדת איתה אז כתבתי לה פתק שהיא מגעילה ושאני לא מדברת איתה בכלל
הייתי ממש צמאה והיא אמרה לי לשתות מהשירותיםם
ואז בבוקר ב10 אמא שלי התקשרה ואמרה לי תתארגני עוד רבע שעה אני באה לקחת אותך אז אמרתי לה ךמה אזז היא אמרה כי אני רוצה שתקחי את רז לבאולינג ליומולדת של חברה שלההה כי איןןן שם חנייה וזה ייקח שעות ואז אני רוצה שתבואי איתי לקניות אז אמרתי לה בסדר מהר הערתי את חברה שלי
התארגנתי ואמא באה לקחת אותיי ואזז העלתי את אחותי לבאולינגגג ליומולדת של חברה שלהההה חיכיתי עד שהיא תמצא את חברות שלה ואזז כשירדתי אמא שלי החכמה לא ענתה והיוו שם בדואים והם שרקו לי ואמרו ליי כוסיית ואני מזה נבהלתי
אחר כך הלכנו לסופר לקניותתת ואיזה אמא אמרה לבן שלה בן זונה מזדדייןן (סורי על המילים
) והוא אמר לה שרמווטטטטההה
הייתי בהלךך בערך כל הסופר הסתכל עלייה!!! ועכשיו אני בבית ואני לא מרגישה טוב כל כךךךך
אוופפפפפפפפ

זיפושקהההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

דיברנו במסן:] איזו רעה חברה שלך:p תרגישי טוב:] אוהבת אותך הכי הכי

סיייייייייייימנו../images/Emo110.gif

נראלי אני פותחתתתתתתתתתתתת מסיבה היום בלילההההההה! ברוך השםםם.. חחחחחחחחחחחח סתם איזה רעה אניי.. היההה כיףףףףףףףף השבוווע.. כיף ברמוות.. אבל היהה גם נורא קשה.. היום בכלל.. לא נווורא.. העיקר שסיימנו:]] היהה טוובב וטוב שהיהה.. שבת שלום לכולםם..

למעלה