שרשור בוקר של יום שישי

מיכליייייייייייי!!! ../images/Emo24.gif

חחחח איך אני שמחה בשבילךךך... הכל עבר בשלום :p אני שמחה שעשית את זה!!! ושהצלחת!!
אין עלייךךך!! שמחה שנהנת

שריתייייייי...../images/Emo110.gif

איזה חמודה אתתת.. באממת.. ממש ממש תודהה עלל הכללל.. חח את תמיד החזקתת אותי בקטע הזההה.. תודההההההההההה...

צהריים טובים!

מאשה מקווה שהוא לקח אותך :p חח סיוןן כשאת רואה את ההודעה דברי איתי... אני לא מצליחה לתפוס אותך
זה די דחוף.. עוד שבוע לחופש

צהריים מעולייםםםם!=]../images/Emo41.gif

צהריים מעולים לכםם אתמול היה הדבר הכי יפה באררץץ החתונה הכי מדהימהה בעולםםם זה היה הדבר הכי כייףף בעולם והכי מרגששש שישש.. בהתחלה הגענו נכנסים ויש שטיח אדום ומסביב מלא נרות כאלה זה היה מזה יפה הרגשתי כמו מלכה שעברתי בזה..חחח..ואז לוקחים מספר של השולחן ושמים את הצ'ק בכספת שמה וזהו התחלנו להסתובב זה היה אולם מדהים כאילו זה חצר ענקקקייתתת שיש מלא מקומות לשבת כאילו שולחנות גבוהים וכיסאות כמו בבר כזה אבל אנחנו הסתובבנו ועד שמצאנו את כולם וזה למה כולם מסתובבים כי היה לשתות ולאכול וזה אז כולם מסתובבים ולוקחים אז שתיתי ואכלתי קצת ואז התחילה החופה זה היה אחרי לפחות שעה שהסתובבנו או קצת פחות ואז תפסנו מקומות לשבת והתחילה החופה.. זה היה הדבר הכי יפה בארץ החופה הזאתייי..עלתה במדרגות ילדה קטנה כזאתי ופיזרה פרחים עד לחופה ואז כמובן עלו הסבתות וזה ואז ברקע שמעו את הכלה אומרת את ברכת הכלה זה היה מזה יפה היא הקריאה אתזה יפה היא הקליטה אתזה באולפן הקלטות ושמו אתזה ברקע ואז הזמינו את החתן ואבא שלו שאני מהצד הזה אז הוא עלה והחתן מאוד התרגש הוא אפילו קצת בכה ראו שהוא בכה כזה..ואז הזמינו את הכלה והכול מתרחש שהכלה מדברת ברקע את ברכת הכלה וזה היה מדהים ואז הזמינו אותה ובגלל שאין לה אפחד מהצד שלה היא יתומה חוץ מזה יש לה אח וסבתא וכמה דודים אז אמא של החתן כאילו דודה שלי עלתה איתה והיא רק חייכה ואז הייתה החופה והיה מדהים והוא מזה התרגש בנדוד שלי ממש התרגש ראו עלייווו וגם דוד שלי שזה אבא שלו התרגש.. כולם התרגשו כמעט כולם בכו אפילו אני כמעט בכיתי אפילו..ואז נכנסו לאולם ישבו והכול אכלנו טיפה ואז התחילו ריקודים ואז הם כאילו נאמו ובדיוק מאיר אבא שלו ישב לידינו למה הוא מסתובב ובול הוא התיישב לידינו אז לינור אמרה תודה ואז היא צעקה תודה ענקית למאיר ודינה **** ואז יוסי הבן שלו כמה שהוא רב איתו והכול אז אבא שלו עושה לנו לנאום הוא יודע אז הוא אמר אני רוצה שעכשיו כולם מרימים כוס אני נותן לכם 20 שניות לתפוס כוס ואז הוא אמר תפסתם יופי עכשיו את הכוס הזאתי אני מרים לכבוד מאיר ודינה **** והוא צעק אתזה ואז כולם צעקו מאיר ואז הם עשו 3 פעמים לחיים ואז שתו כוס..זה היה מזה יפה כזה שהוא אמר למאיר ודינה **** זה היה מגניב כזה כולם צעקו לחיים לחיים לחיים...חחחחח ואז שוב רקדו ואכלו ובא שלומי שבת בהופעת אורח והוא שר יפה ולפעמיים הוא שם כאילו בשיר במקום מילים ת'שם שלהם נגיד מתוקה אל תוותרי על יוסי וכאלה..חחחח.. ואזבדודה שלי אמרה לי איך יוצאים מפה אז הצבעתי לה על הדלת אז היא אמרה באלך לבוא איתי אז באתי איתה אז היא עושה לי אני רוצה להגיד לך שאת נראית פיגוז את ממש נהיית יפה וכל דקה כמעט היא אמרה לי אתזה אז שיצאנו כזה החוצה לחפש ת'אוטו היא עושה לי בואי נתחיל עם השומר..בצחוק כמובן ודיברנו סתם היא אמרה שמזי משוגעת הכי בעולם וכל מיני וזה ודיברנו והכול ואז חזרנו כולם נבהלו איפה היינו..חחחח..ואז היא נתנה לי יד והלכנו ביחד לשולחן..חחחח.. וזהו ושוב אכלו ורקדו והמון שתוו אבל לא היו כאלה עד כדי כך שיכורים חוץ מבנדוד שלי שהיה ממש שיכור כמעט התעלף אבל נראלי טיפלו בו בסדר.. וזהו חזרנו ב-2 וחצי היה החתונה הכי כייפית והכי יפה באררץץ זה היה מדהים נהנתי בחתונה הזאתי כמו שלא נהנתי אפעםם ועכשיו בערב הולכים אליהם וגם מחר יהיה גם כייףף..=] כל האלה עם הסיגריות שלהם הדביקו לי ת'ריח כל הבגדים שלי היו בריח הזה שהורדתי אותם והשיער טיפה אז אולי אני יפרק תפן או שאני ישים קרם כזה מיוחד נראה כבר..=] תודה למי שיקרא באמת הכי נהנתי שיש בעולם והיה מלא צחוקים וכיף גם בריקודים אבל כבר אינלי כוח לכתוב.. שבת שלום ומבורך לכולם!=] -שירק'י-

einatit4

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo119.gif

והווו הפורום מוצףףף ואני מותשת מדיי בשביל לקרוא את כל ההודעות..
עברו עליי יומיים עמוסים ועוד מחכה לי קצת..
זה כיף אבל גם מתיש.. ואין לי זמן למחשב/אינטרנט.. הייתי אתמול בקניון גדול כזה שאני לא מכירה עם חברות שלי והיה ממש ממש כיף וקניתי כמה דברים חדשים וביניהם תיק מדהייםם ויפיוף שעלה לי 200
אבל היה שווה את זה... זהוו.. עוד מעט באים אליינו המון אורחים.. יהיה מתייש נוראא.. עכשיו אני הולכת לסדר את החדר טיפה למרות שהוא יחסית בסדר.. אבל להכניס הכל למגירות/ארון כי אני לא אוהבת שכל מה שיש לי על השולחן מתחילים לגעת וזה..
להתת'

einatit4

New member
וואייי שכחתייי ../images/Emo119.gif

לכתוב שלקחתי [בהסכמה!] מחנות של אינטימה כזאת חוברת עם תמונות של אגםםם
ניסיתי גם לראות אם יש כאלו הסקצ'רס ולא היה.. והמוכרות האלו באינטימה היו ממש לא נחמדות... חחח אולי אני הייתי חוצפנית כי באתי רק בשביל החוברת הזאת ולא קניתי אבל הן היו ממש דוחות..
הן דיברו ביניהן על טיפול פסיכולוגי או משהו... לא ממש הבנתי אבל הן היו עוינות..

ערבבב../images/Emo4.gif

המחשב שלי לא עובדדדדד!!!!
המיקלדת ואינטרנט נהרסוו
אני חושבת שאני לא יהיה פה צהרבה זמן..
בכל אופן אנחנו עוד מעט נוסעים לחגוג לי תיומולדתת
קצת באיחור רעות
אני כ"כ שמחב בשביללךך אם את צמריכה עזרה יש לך למי ליפםנות
איילה
אני מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!

:]../images/Emo110.gif

בגלל שאני עכשיו יותר בפוקוסס... חחח בואו נגיד שמה שישנתי [ומה שהאחרים רובם ישנו] בשבוע האחרון זה מה שהרבה מכם ישנתם ביומיים
אז נראלי כולם [החונכים] הולכים לדפוק שינה.. חח עד החורף.. נזכרתי במשו.. ביום הראשון.. אז היה משחקים בשעוני חווול
אז אחד החניכים [שכבר לא שלי] לקח תשעוון ואמרתי לו שלא יתעסק איתו יותר מדיי שהוא לא ישברררר.. [זה משני בקבוקים..] אמרתי לו איזה 50 פעם.. חחחחחח אחרי 3 דקות הוא בא לי עם פרצוף עצוב ועם בקבוק אחד בכל יידדד... חח והוא כזההה אומממר "זה נשברר..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מזה מצחיק.. וחמווד
ובבוקר הגבתי בשרשור הזה 3 פעמים ותפוז לא שלח אף אחת מהפעמים.. ישש לי שטף דם באצבע ברגל.. דרכו עליה אתמול פעמיים.. חח כואב
אבל לא נורא.. זהווו.. שבת שלום לכוולם..

מאשה

New member
ערב..

היום בא אלינו חברה של אמא שלי שהיא בעצם פסיכולוגית והיא בא אליי בגלל שאני כל הזמן שונאת את עצמי ולא יודעת והעריך אותי..
חח וואט אבר..מצידי יבואו מאה כאלה ולא יעזור לי שום דבר.. אבל אולי טיפה טיפה הפנמתי משו..היא אמרה לי להיסתכל המון במראה במשך היום..
אני מרגישה כמו קופה
ככה..אז עדיף שאני לא אסתכל בכלל

למעלה