The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo109.gif The Silent Weekend ../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אוונסנס אופנה אלטרנטיבית להקת HIM פאוור מטאל המציפנים: (55) Cry For The Moon (67) taroboy (73) אטומיק בייגל (81) ZuLi90 (95) Amir Noy (101) The Phantom Agony (121) אזירפאל (212) Liquid Dreams (320) PerfectSP (466) מגרש השוודים השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע שקט.

עונה^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: Mother Earth
Caged Aquarius Never-Ending Story שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Sirenia-Lithium and a Lover Nightwish-Sahara Nightwish-Gethsemane Epica- The Obssesive Devotion אלבום השבוע: TSF, ME, Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: Never-Ending Story דבר טוב שקרה השבוע: אממ..כלום
? דבר רע שקרה השבוע: מתמטיקה ._. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש D:: אתר השבוע: אממ.. לאסט אף אם XD; מאכל השבוע: לא היה משהו מיוחד P: ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: אממ..הקס, קרוב לבית, יריחו, הטופ מודל הבאהXD 12 במחיר 1 2++ תמונת השבוע: אני לא בבית P:, אבל הרבה תמונות שארון למיניהן ^_^

D:::::::::

שיר/י השבוע של ווית'ין: גרייס, בלאדד. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אמ.. נו כל מיני ._. אלבום השבוע:אנטר מה את/ה שומע/ת עכשיו: גרייס
דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד במפעל [בעבודה של אבא שלי:)] דבר רע שקרה השבוע:אממ.. אמא מעצבנת כרגיל. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להמשיך לעבוד? חח אתר השבוע: מאכל השבוע: עוף עם איזה רוטב טעים [הגישו בחדר אוכל..
] ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

יופי, חזרתי לרשימה

זה היה טראגי שנוכחותי בפורום מתה P: שיר/י השבוע של ווית'ין: אין, אבל אתמול שמעתי את All That I'm Living For של אוונסנס שלוש פעמים ברצף. נקרא? P: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אנטר, העתקתי אותו סוף סוף למחשב (מהעותק המזויף הסיני שלי
) ושמעתי בפעם הראשונה כמה מהשירים שבו 0.0 מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Beast Within - Madonna (אל תפסלו
דווקא שיר מגניב, היא מדקלמת בו משהו אפל כזה ולא שרה בכלל) דבר טוב שקרה השבוע: חברה חזרה משבועיים וחצי בחו"ל D:::: וקניתי בגדים
וזה היה ביום חמישי בשבוע שעבר אבל גם קשור להשבוע :X קניתי כרטיס לנייטוויש והשבוע מתישהו אמא שלי אמרה לי שהיא נותנת לי אותו במתנה ואני לא צריכה לשלם עליו כי אני קצת במצוקה כלכלית
דבר רע שקרה השבוע: קניית בגדים זו חוויה טראומטית! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: עדיין שוקולד מוצרט מוינה שהולך להיגמר :{ שוקולד מריר כזה קטן חצי עיגול ממולא במרציפן *_* ספר השבוע: המיתולוגיה הפינית/יובל בן-עמי (זה ספר *על* המיתולוגיה הפינית
) סרט/סדרת השבוע: באפי+בנות גילמור+הקס+ורוניקה מארס :X תמונת השבוע: אין

Liquid Dreams

New member
סופ"ש ../images/Emo12.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Natasha Bedingfield- Soulmate וכמה של ליבז אייז
אלבום השבוע: Make Some Noise
מה את/ה שומע/ת עכשיו: How to Save A Life דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי סוף סוף הארי פוטר 5 *_* זה הסרט הכי טוב עד עכשיו. אממ סבא עבר את הניתוח בשלום, איזה סוס :] דבר רע שקרה השבוע: סיריוס T_T משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש D: אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: השביעי
סרט/סדרת השבוע: החמישי
תמונת השבוע: אין. אולי תהיה אחר כך אבל נראה לי עצלנית מכדי ללכת לצלם אותה XD ++

PerfectSP

New member
סיריוס לא מת או משו?../images/Emo12.gifסיפרו לי../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

כי לא ראיתי את הסרט עדיין,ואת הספרים אני בחיים לא אקרא... אז שאלתי את בת דודה שלי מה קרהD: אבל את הסוף של השביעי הן לא מוכנות לגלות לי

Ice Queen 7

New member
את רואה את הסרטים ולא קוראת בכלל? :|

יש לך מושג מה את מפסידה?

Liquid Dreams

New member
תכלס O_ם

בסרטים הם מורידים כל כך הרבה דברים ומעוותים את מה שנשאר! מפספסים המון! ;[

Ice Queen 7

New member
לא מפספסים המון, מפספסים הכל

נכון שהסרטים מבוססים על הספרים אבל עדיין, זה אפילו לא דומה X: ולקרוא הכל זה כ"כ הרבה יותר כיף..

למעלה