The Silent Weekend

בעע אני מעדיפה לצייר מאשר לקרוא ספר :p

הספר האחרון שקראתי נראה לי זה צמרמורת או משו XDDD קראתי גם קצת ג'ינג'י LOLL כן אני תת רמה ואני שונאת ספרים XDDD

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

אני...הספר האחרון שקראתי היה גדר פרוצה...דווקא ספר טוב... ולפני זה מישהו לרוץ איתו... וזה סיכות שם שני הספרים שקראתי השנה
אבל מישהו לרוץ איתו לוקח המון זמן לקרואD: אבל ספר מומלץ...שניהם:)

PerfectSP

New member
אה, ../images/Emo190.gif

והסרט של מישהו לרוץ איתו ממש גרוע. עדיף את הספר. אבל בהארי פוטר ממש לא אכפת לי לא לקרוא אותו.... זה לא שהפנטזיה הזאת עושה לי את זהXD

אני בכלל מדברת על ספר אחרון שקראתי לפני 5 שני

שנים XDD הארי פוטר???? מה לי ולו...ראיתי את הסרטים מספיק לו XD כמו שאמרתי אני לא ספרותית בכלל XD

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!בדיוק,כפרעלייך!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

PerfectSP

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo190.gif

הממ,אני צריכה מסן שלך
אבל ככל הנראה אני לא אוסיף אותך פני יום רביעי כי אני לא אהיה בבית

PerfectSP

New member
כי אני יודעת שאני לא אקרא את הספרים בחים../images/Emo190.gif

לא כל כך משנה לי.... נחמד לי לראות את הסרטים,אבל לקרוא אני לא
אתם מוזמנים לקרוא..אני אוותר

Ice Queen 7

New member
מה, בגלל שהם כאלה עבים?

זה יכול להיראות מתסכל לקרוא הכל, אבל אם רק מנסים להתחיל לקרוא נסחפים ומסיימים די מהר P: (כמובן שלא אצל כל אחד זה ככה ויש כאלה שלא יהנו מלקרוא את זה. אבל הם מוזרים.
)

../images/Emo45.gif

ולא רק זה, הספר הוא לא רק ספר בדיוני, אלא אפשר למצוא בו המון רמזים לשואה ולתורת הגזע, ובכלל אני טוען שהספר במלואו הוא אלגוריה לשואה=]
לשביעי זה במיוחד בולט בספר השביעי עם כל החקירות נגד חצויי הדם במשרד הקסמים.. אפשר לתת גם עוד 3634 דוגמאות לזה.

Ice Queen 7

New member
היית צריך לעשות קצת יותר אנטרים שם ;;

קיבלתי את ההודעה על התגובה במייל אז זה נכנס משם לקישור הישיר להודעה שלך והספוילר היה די למעלה וראיתי X_X מזל שלא כתבת ספוילר רציני

למעלה