!!!
מ מגרש השוודים New member 18/8/07 #33 נכון. לקרוא את הספר זה כל כך יותר כיף מלראות את הסרטים.. הסרטים פשוט עושים טרור למקור
C Cry For The Moon New member 18/8/07 #39 בעע אני מעדיפה לצייר מאשר לקרוא ספר הספר האחרון שקראתי נראה לי זה צמרמורת או משו XDDD קראתי גם קצת ג'ינג'י LOLL כן אני תת רמה ואני שונאת ספרים XDDD
בעע אני מעדיפה לצייר מאשר לקרוא ספר הספר האחרון שקראתי נראה לי זה צמרמורת או משו XDDD קראתי גם קצת ג'ינג'י LOLL כן אני תת רמה ואני שונאת ספרים XDDD
P PerfectSP New member 18/8/07 #41 ../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif אני...הספר האחרון שקראתי היה גדר פרוצה...דווקא ספר טוב... ולפני זה מישהו לרוץ איתו... וזה סיכות שם שני הספרים שקראתי השנה אבל מישהו לרוץ איתו לוקח המון זמן לקרואD: אבל ספר מומלץ...שניהם
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif אני...הספר האחרון שקראתי היה גדר פרוצה...דווקא ספר טוב... ולפני זה מישהו לרוץ איתו... וזה סיכות שם שני הספרים שקראתי השנה אבל מישהו לרוץ איתו לוקח המון זמן לקרואD: אבל ספר מומלץ...שניהם
P PerfectSP New member 18/8/07 #42 אה, ../images/Emo190.gif והסרט של מישהו לרוץ איתו ממש גרוע. עדיף את הספר. אבל בהארי פוטר ממש לא אכפת לי לא לקרוא אותו.... זה לא שהפנטזיה הזאת עושה לי את זהXD
אה, ../images/Emo190.gif והסרט של מישהו לרוץ איתו ממש גרוע. עדיף את הספר. אבל בהארי פוטר ממש לא אכפת לי לא לקרוא אותו.... זה לא שהפנטזיה הזאת עושה לי את זהXD
C Cry For The Moon New member 18/8/07 #44 אני בכלל מדברת על ספר אחרון שקראתי לפני 5 שני שנים XDD הארי פוטר???? מה לי ולו...ראיתי את הסרטים מספיק לו XD כמו שאמרתי אני לא ספרותית בכלל XD
אני בכלל מדברת על ספר אחרון שקראתי לפני 5 שני שנים XDD הארי פוטר???? מה לי ולו...ראיתי את הסרטים מספיק לו XD כמו שאמרתי אני לא ספרותית בכלל XD
P PerfectSP New member 19/8/07 #69 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!בדיוק,כפרעלייך!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif
P PerfectSP New member 19/8/07 #78 ../images/Emo23.gif ../images/Emo190.gif הממ,אני צריכה מסן שלך אבל ככל הנראה אני לא אוסיף אותך פני יום רביעי כי אני לא אהיה בבית
../images/Emo23.gif ../images/Emo190.gif הממ,אני צריכה מסן שלך אבל ככל הנראה אני לא אוסיף אותך פני יום רביעי כי אני לא אהיה בבית
C Cry For The Moon New member 20/8/07 #87 חחחחחחחחחחחח [email protected] האמת אני לא מתה על מסנג'ר בלעע P:
T The Girl Who Lived New member 20/8/07 #83 ../images/Emo45.gifלגמרי../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif
מ מגרש השוודים New member 18/8/07 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!! אי אפשר להבין כלום מהסרטים אם לא קוראים את הספר קודם
P PerfectSP New member 18/8/07 #40 כי אני יודעת שאני לא אקרא את הספרים בחים../images/Emo190.gif לא כל כך משנה לי.... נחמד לי לראות את הסרטים,אבל לקרוא אני לא אתם מוזמנים לקרוא..אני אוותר
כי אני יודעת שאני לא אקרא את הספרים בחים../images/Emo190.gif לא כל כך משנה לי.... נחמד לי לראות את הסרטים,אבל לקרוא אני לא אתם מוזמנים לקרוא..אני אוותר
I Ice Queen 7 New member 18/8/07 #43 מה, בגלל שהם כאלה עבים? זה יכול להיראות מתסכל לקרוא הכל, אבל אם רק מנסים להתחיל לקרוא נסחפים ומסיימים די מהר P: (כמובן שלא אצל כל אחד זה ככה ויש כאלה שלא יהנו מלקרוא את זה. אבל הם מוזרים. )
מה, בגלל שהם כאלה עבים? זה יכול להיראות מתסכל לקרוא הכל, אבל אם רק מנסים להתחיל לקרוא נסחפים ומסיימים די מהר P: (כמובן שלא אצל כל אחד זה ככה ויש כאלה שלא יהנו מלקרוא את זה. אבל הם מוזרים. )
מ מגרש השוודים New member 18/8/07 #50 ../images/Emo45.gif ולא רק זה, הספר הוא לא רק ספר בדיוני, אלא אפשר למצוא בו המון רמזים לשואה ולתורת הגזע, ובכלל אני טוען שהספר במלואו הוא אלגוריה לשואה=] לשביעי זה במיוחד בולט בספר השביעי עם כל החקירות נגד חצויי הדם במשרד הקסמים.. אפשר לתת גם עוד 3634 דוגמאות לזה.
../images/Emo45.gif ולא רק זה, הספר הוא לא רק ספר בדיוני, אלא אפשר למצוא בו המון רמזים לשואה ולתורת הגזע, ובכלל אני טוען שהספר במלואו הוא אלגוריה לשואה=] לשביעי זה במיוחד בולט בספר השביעי עם כל החקירות נגד חצויי הדם במשרד הקסמים.. אפשר לתת גם עוד 3634 דוגמאות לזה.
I Ice Queen 7 New member 18/8/07 #51 היית צריך לעשות קצת יותר אנטרים שם ;; קיבלתי את ההודעה על התגובה במייל אז זה נכנס משם לקישור הישיר להודעה שלך והספוילר היה די למעלה וראיתי X_X מזל שלא כתבת ספוילר רציני
היית צריך לעשות קצת יותר אנטרים שם ;; קיבלתי את ההודעה על התגובה במייל אז זה נכנס משם לקישור הישיר להודעה שלך והספוילר היה די למעלה וראיתי X_X מזל שלא כתבת ספוילר רציני