The Silent Weekend

Liquid Dreams

New member
../images/Emo58.gif עלע וזוער הזהרתי בכותרת! לא להכנס../images/Emo11.gif

זה לא נגד חצויי הדם, זה נגד בני מוגלגים שמנסים להוכיח שהם חצויי דם לפחות, לא?

Liquid Dreams

New member
אעמ

חצויי דם זה אנשים שרק אבא שלהם קוסם או רק אימא שלהם קוסמת
בני מוגלגים זה כאלה ששני ההורים שלהם מוגלגים ++

נו ברור, הוא לא מת../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

כי אנחנו לא אוהבים את הארי פוטר, אנחנו אוהבים את הסנדק שלו
. הוא מאותגר קיומית וזהו
.

Deep Blue Sky

New member
אם כבר הסרטים...

מצאתי ביו טיוב סרטונים על הארי + דראקו, והארי + עוד כמה מהגוורטס. בהתחלה זה ממש הצחיק אותי.. והארי פוטר זה אהבת חיי, אבל עדיין, זה היה כ"כ קורע, למרות שזה פוגע באנשים מסוימים. אני לא מהאנשים האלה שצוחקים על כל העולם, אבל הדבר הזה ממש הצחיק אותי. ויש בזה גם סטייה מסוימת, למרות שאני מבינה את ההומור. בכל מקרה ממה שהבנתי, זה יותר על הסרטים, ולא על הספרים.

אזירפאל

New member
בקשר לסרט החמישי של ה"פ

ראיתי אותו לראשונה לפני שבועיים, ואיזה יומיים אח"כ קיבלתי כרטיסים חינם (איזה חידון, עזבו). בקיצור, ביום חמישי הלכתי לסרט שוב (בחינם כמובן, לא הייתי משלם אגורה כדי לראות את החרא הזה שוב), ונרדמתי באמצע.
זה פשוט סרט גרוע, ובתור פוטריסט הוא אפילו ממש מכעיס. כל הדמויות שם בכלל לא אמינות ויש בו המון פלינטים, עם המון דגש על הדברים הלא חשובים. ושלא נתחיל לדבר על אמה ווטסון. |מקיא| הקטע הטוב והמצחיק ביותר בסרט לדעתי - כשהארי וצ'ו נמצאים לבד בחדר הנחיצות לפני שהם מתנשקים, צ'ו תוהה שאם סדריק היה יודע את כל הדברים היה לו סיכוי נגד וולדמורט, ואז הארי אומר, "Cedric was good" - (הארי/סדריק!) - "But Voldemort was better" -

Euterpe

New member
הרגת אותי ששמת לב לזה ../images/Emo6.gif

הסרט באמת היה לא פצצה
מזל שהלכנו בחינם

Liquid Dreams

New member
מצטערת, זה הסרט הכי טוב עד עכשיו לדעתי :]

כשאני רואה את הסרטים אני ממש מדחיקה את מה שקראתי בספר. הסרטים והספרים מבחינתי לא קשורים אחד לשני חוץ מהסיפור הכללי והשם. ככה אני גם קוראת את הספרים ומדמיינת הכל איך שאני רוצה וגם כשאני רואה את הסרטים אני לא חושבת "וואי זה ממש גרוע" כי אני 'מושפעת' מהספר
בתור סרט, זה הסרט הכי טוב עד עכשיו

LadySilkworm

New member
ממממ:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: memories שיר/י השבוע לא של ווית'ין: arcana- my cold sea אלבום השבוע: Dusk and Void became alive של Die Verbannten Kinder Evas מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: אהה, אני עייפה מדי כדי להיזכר. דבר רע שקרה השבוע: קמתי היום בשש וחצי אחרי שלוש שעות שינה |: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת כבר.. אתר השבוע: טוב נו.. תפוז P: מאכל השבוע: יאמי ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: אמממ..the simpsons XD תמונת השבוע: אין:)

למעלה