התפקדות ספטמבר

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifקרןןןן../images/Emo70.gif

עברי לידר מדהיםםםם *-* מגניבב לךךך על המתמטיקההה, בהצלחההה

Bleed for Me

New member
Hereeee

שם: דניאל תאריך לידה: 4.5.89 גיל: 20 עולה לכיתה: צבא מיקום בארץ: ר"ג דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):מסרים משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: חוצמזה שהוא נגמר? היה את פסטיבל המוזיקה של פלאפון כמובן! סימפל
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט:כלום למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר: לחגים!!!! שיר החודש: Paramore - Ignorance תמונת החודש: אחחח פייר
..אין כמו הופעה בארץ:) מסר לאומה: תהיה שנה קלה ותהנו=] סכמי את החופש ב5 מילים: פחחח לא היה לי חופש... =\

sweet shir

New member
וואי, אוטוטו!

מה זה אומר עלי שאני בפורום עוד מאז שהיית בי"ב? חחח

מתפקדתD :

שם:אריאלה תאריך לידה:17.9 גיל:עוד 17 ימים 14
עולה לכיתה:ט' מיקום בארץ:נחשונים דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן- [email protected] טוויטר- חפשו 1791995 משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט:אממ חופש? משהו רע שקרה בחודש אוגוסט:אממ נגמר החופש? למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר: יומולדת!! אהה וב-14 סבא וסבתא שלי ודודות שלי באות לארץ ואז ב-15 יש לסבא שלי יום הולדת ואז ב-16 יש לאימא שלי יום הולדת ואז ב-17 יש לי יום הולדת ואז ב-18 זה ערב ראש השנה ואז ב-19 יש לדודה שלי יום הולדת ואז ב-20 הם חוזרים בחזרה לארגנטינה\קנדה
שיר החודש:can you here me של אנריקה איגלסיאס
תמונת החודש:אין לי כל כך...~אקראי~ מסר לאומה: בהצלחה בלימודים!! סכמי את החופש ב5 מילים: 1.היה 2.לי 3.ממש 4.כיף 5.וחבלשזהנגמר

אהה שכחתי

ב-7 יש לדוד שלי יום הולדת ואז ב-8 יש לבן דודה שלי יום הולדת ואז ב-24 יש את המופע של השישים שנה לקיבוץ (וכמובן שבין לבין יש לכל מיני חברות שלי יום הולדת...) וואי איזה חודש עמוס

למעלה