התפקדות ספטמבר

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

שם: שני תאריך לידה: 15.5 גיל: 12 עולה לכיתה: כבר בכיתה ז'.DDD: מיקום בארץ: ראשון דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): אין לי מושגגג את המסן,מי שרוצה את המסן שתגיד או משהוXD משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: ממממ...אילת,ימית 2000.לא יודעת,מלא.D: משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: לא זוכרת,בטח היו מלא אבל שחכתיXD למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר: חופשים.XDDD שיר החודש: אממממממממממממממממממ....Whats My Age Again של בלינק,תחזור תחזור בגרסא של מיי פיינגולד,מוניקה סקס-מכה אפורה,ומלאמאלאמללמא שירים של מק
תמונת החודש: טום דלונג 33333> מסר לאומה: תקנו קולה בחטיבה.תנצלו את זה.
ותלכו תמיד למבנה של י'-יא'-יב' יש שם מלא חתיכים!!!!!!!!! סכמי את החופש ב5 מילים: כיף מאוד,בא לי לחזור.;; *אני מרגישה כמו השופטים מכוכב נולד שאומרים כמו דיסלקטים את החמש מיליםXDDD*

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifהתפקדות..!

שם:רותם
תאריך לידה:13.8.93
עולה לכיתה:י'א
מיקום בארץ:ראשל"צ
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):---
משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט:יומולדת ונראה לי שזהו בערך..
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט:חגגתי יומולדת עם ילדה שאני לא סובלת..
למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר:לראש השנה..
שיר החודש:אממ..האלבום החדש של גרין דיי!אין לי רק שיר אחד..XD
תמונת החודש:שקסי!!!!!!!!!!!
מסר לאומה:---
סכמי את החופש ב5 מילים:אוכל,שינה,אוכל,שעמום,אוכל,יומולדת..ואמרתי כבר אוכל?!?!?XD

sweet shir

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo209.gif מתפקדת! :)

שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92. גיל: עודמעט. :) עולה לכיתה: י"ב. מיקום בארץ: רעננה. דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן ואימייל- [email protected] פייסבוק- Shir Golde טוויטר- ShirG משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: נון סטופ מיוזיקיס, עיר הנוער בת"א, היה חופש!! משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: האירוע ירי בת"א. למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר: אולי אילת. שיר החודש: Don't Trust Me - 3Oh!3 Boom Boom Pow - Black Eyed Peas ומלא שירים של סימפל פלאן. D: תמונת החודש: המפ. שאלה טובה. נשים אקראית יפיפייה של אדם.
מסר לאומה: ...school sucks .and swallows חחחחחחחחחחחחח הייתי חייבת. סכמי את החופש ב5 מילים: תמיד נגמר יותר מדי מהר.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifBoom Boom Pow

זה אחד השירים הטובים!!!!!11 תכ'לס החופש עבר מהר מידי.צריך כמו במדינות אחרות להתחיל אותו ביוני!

sweet shir

New member
שיר מפגר חחחחחחח אבל לחלוטין שיר הקיץ שלי.D:

החופש שלי התחיל בתכלס 15ב- ביולי.. ויותר איןלי בכלל חופש גדול אז לא אכפת לי חחחחחחחחח

rox love BSM

New member
חח מה זאת אומרת? החופש מתחיל ב 20 ביוני

בחטיבות ותיכונים. בתיכון זה לא כ"כ נחשב אבל כי יש בגרויות גם ביולי

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם:ניצן השקסעעעע
תאריך לידה:1.8.1996
עולה לכיתה: ח' שנה אחרונה במול גלעד המסריח הזה!!!
מיקום בארץ: החור שבצפוןT-T
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן- [email protected] פייס- NITZAN SALEM
משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: יומולדת 13! השגתי עבודה מעולה!$! ועוד מלא אני פשוט לא זוכרת
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: חודש אחרון לחופש
למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר: לחרוש באלגברה ואנגלית מדוברת (החוגיי בצפר מעפנים כל כך)
שיר החודש:ואייי היה המון
תמונת החודש:מלא!
מסר לאומה: שוקו זה טעים
סכמי את החופש ב5 מילים: מעולה אבל לא נוצל מספיק

למעלה