באליבאליבאלי.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif באליבאליבאלי.

נגנב מהבלוג של רותמה שגנבה את זה מיפושו אחר.. ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: ציינו 5 פירות אהובים: ציינו 5 צבעים אהובים: ציינו 5 פירות שנואים: ציינו 5 צבעים שנואים: ציינו 5 מאכלים שנואים: ציינו 5 מאכלים אהובים: ציינו 5 סרטים יפים: ציינו 5 סרטים משעממים: ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: ציינו 5 ידידים טובים: ציינו 5 ידידות טובות: ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: ציינו 5 טעמי גלידה: ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: ציינו 5 דברים מזיקים: ציינו 5 דברים יעילים, ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם:

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: עוד מכנסיים של ציפי, כנפיים [שזה לא מדוייק, כי ישלי אבל אני צריכה ללמוד איכלהשתמש בהן..], שכל [כנ"ל לגבי הכנפיים
], אומץ, ו..
.
ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: אחואחותקטנים, יסמין, אלי הבת
, מחזור, זהו? כי אינלי עוד. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: פורום, חברות כוסיותומדהימות, הדרי היום
, נובלס.. יותר נכון 3 קופסאות נובלס
, והדרי עודפעם כי היא כלכך כוסית.
ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: יסמין, אלי, חצילים, פיטריות, בצל. ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: ציפי, ג'וני פיטרסון, מהשד"ק, פורום,
. ציינו 5 פירות אהובים: אפרסק, תות, בננה, (אבל אני שונאת את השילוב של תות ובננה.) ענבים, תפוז/ח. ציינו 5 צבעים אהובים: כחול, סגול, שחור, לבן, אדום. ציינו 5 פירות שנואים: פאפיה, שזיף, אפרשזיף, לודעת מה עוד
. ציינו 5 צבעים שנואים: ירוק, צהוב, אפור, חאקי כזה כמו בצופים אהמבנציוחזיאהמ, ואינלי מושג מה עוד. ציינו 5 מאכלים שנואים: פשטידה, פשטידה, פשטידה, פשטידה, ו... פשטידה! ציינו 5 מאכלים אהובים: לזניה, ספגטיבולונז, מרק קלניידעלך, ג'חנון, קורס. ציינו 5 סרטים יפים: קלרה הקדושה, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך, צ'ארלי והשוקולדה, שודדי הקאריבים, בחזרה ללגונה הכחולה. ציינו 5 סרטים משעממים: פיייייייה. אינלי כוח.
ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: כללל ציפי, כללל החולצות הגזורות, כללל החולצות הצמודות החדשות היפות
, כללל הגרביים, וכללל הסווצ'רטים D:. ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: סטרפלז 1, סטרפלז 2, סטרפלז 3, מכנס מעצבן מתמנון, ובנצי.. יאללה תצא לי כבר מהארון זה מעצבן.
סתם נשמה שלי
. ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: עוד 5 מכנסי ציפי
. ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: מכנס פרחות כזה, סטרפלז, חצאית מיני, חגורה, מעיל עוד מניילון XXDDDD. ציינו 5 ידידים טובים: יש מספק.
ציינו 5 ידידות טובות: כנ"ל.
ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: סיפרפאל, יוני, דקל, בר, שני דנגור. ציינו 5 טעמי גלידה: שוקולד, וניל, תות, כרמל, וניל עם אזוגים. ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: - ציינו 5 דברים מזיקים: שני דנגור X5 ציינו 5 דברים יעילים, עץ גבוה, חבל, שני דנגור, קהל, וזהו. ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: לא רוצה. ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: מה ז"א? Oo

ב5 פריטים שאני לא אוהבת בארון

האחרון בנצי-צא כבר משם אז כתבתי שחזי יצא קודם מחניק שם איתו

JALULA2

New member
אני:)

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: דיסק חלולים, דיסק נירונה, דיסק יומן מסע, דיסק אינפקציה וגיטרה חשמלית ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים:את הדיסק של נארון 5 (בעע), דיסק של איירון מיידן, חולצות ומכנסיים.. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: כל הדיסקים שלי בפלאפון שלי הגיטרה שלי המחשב שלי יש פווולל... ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים:בית ספר, פרחות, פקאצות, אחשלי, והשכנה הדפוקה שלי. ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: שמחבקים אותי, את אפרתי, את דני מהפורום הזה, את הפורום הזה, וכסף! ציינו 5 פירות אהובים: תפוח ובננה ושזיף אני לא אוהבת הרבה.. ציינו 5 צבעים אהובים:שחור אדום כחול ירוק ואפור ציינו 5 פירות שנואים:אין כוחחחחחחחח ציינו 5 צבעים שנואים:ורוק ורוד כהה ורוד בהיר ורוד נוצץ וורוד חלש.. ציינו 5 מאכלים שנואים:כל מה שקשור בבשר (=רצח) ציינו 5 מאכלים אהובים:שוקולד, עוגת שוקולד, שוקלד מריר, שוקלד לבן ושוקולד אוורירי ציינו 5 סרטים יפים: נער שוליים, יומני הנסיכה, קינג קונג ורוק בבית ספר ציינו 5 סרטים משעממים: יש כל כך הרבה... ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה:חותלות, כל הג'ינסים שלי... ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: כל הדברים של הקיץ.. ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם:עוד ג'ינסים עוד חולצות...אין לי כוח לפרט ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: כל החצאיות האפשריות ציינו 5 ידידים טובים:עידו, יותר, אבינועם, נעם, ואופיר.. ציינו 5 ידידות טובות:אני אכתוב חברות! אפרתי, דפנה, אסתי, קדן ואלינור, וליהי ודיאנה...אלה הכי טובות! ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: כל הכיתה...זה הרבה יותר מ-5! וגם רוני סופרסטאר.. ציינו 5 טעמי גלידה:תות,ושוקלוד.. ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: מוזיקה מוזיקה מוזיקה מוזיקה ו.... ציינו 5 דברים מזיקים:ילדה אחת מהכתה שלי, היא מאוד מזיקה ציינו 5 דברים יעילים,אמממ ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם:חושך, ג'וקים, הומלסים, רוצחים ואחשלי ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם:כל דבר שאני לא מפחדת ממנו ולא מזיק לי..

dsol

New member
../images/Emo9.gif_________________________../images/Emo189.gif

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: אהבה, מכונית יפה, בס, חיים, כח (אני עצלן)
ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: מיגרנות, מיגרנות, מיגרנות, מיגרנות, מיגרנות !
ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: כל מה שלא הזכרתי למעלה
ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: הרשימה יותר ארוכה מ5
ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: מוזיקה ! חברים ! הופעות ! סרטים ! גרפיקה !
ציינו 5 פירות אהובים: רק פירות? אני אוסיף גם ירקות... עגבניה |שליטה|, תפוז, קיווי, תפוח (ירוק), כרוב לבן
ציינו 5 צבעים אהובים: שחור (מתוך הזדהות עם עצמי), כחול, ורוד, לבן.
ציינו 5 פירות שנואים: קישואים, גזר, חציל, תפו"א, ועוד.....
ציינו 5 צבעים שנואים: ורוד, צהוב זוהר, אדום, ירוק
ציינו 5 מאכלים שנואים: ואיי זה ארוךך אז אני לא ארשום, אני מאוד סלקביטיבי באוכל שלי
ציינו 5 מאכלים אהובים: לזניה ! (היום בבוקר ואתמול בלילה אלכתי לזניה שאמא הכינה), פיצה, ג'חנון, מלוואח, סלט (חסה, עגבניות,גרעינים,ו3-4 סוגי גבינות ביחד)
ציינו 5 סרטים יפים: מועדון קרב, 13, נקודת מבט, מוצאים את נמו, קון אייר
ציינו 5 סרטים משעממים: יש יותר מידי....
ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: לא יודע.. הדבר הראשון שאני רואה אני לובש
ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: מה שאני לא אוהב אני ישר זורק
ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: לא יודע...
ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: לא יודע...
ציינו 5 ידידים טובים:
ציינו 5 ידידות טובות:
ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים:
ציינו 5 טעמי גלידה: טריפל שוקולד ~~~! לימון ! מנגו ! אפרסק ! פסיפלורה
ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: סקס, חיים, אהבה, כאב, סקס
ציינו 5 דברים מזיקים:
ציינו 5 דברים יעילים,
ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם:
ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם:

אהבתי את הטעם באוכל....

וד"א שחור...ראיתי היום את הדבר הכי מצחיק בעולם אתיופיות, או עובדות זרות מאפריקה מזה משנה...לובשות חופם בידיוק בצע שלהם
...הדבר הכי מצחיק בעולם שחורות לובשות חום XXXXXXXXDDDDDDDDDD

Mrs Felix

New member
אופס.

כתבתי בטעות חיוך של מונה ליסה בסרטים אהובים..Oם

Hezi The One

New member
אני צריך להכין פעולה:(

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: רורי כרטיס להופעה של קלי
פיפא 2006 שאני כל הזמן שוכח לקחת מחבר:$ NBA 2006 על אותו משקל תופים ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: הבובה הזאת של במבה התמונות של מיקי מאוסXDDDDDDDDDD כל המשחקים הטיפשיים שנשארו משהייתי קטן הדלתות של הארון שהוצאתי:$ מרחק><><><><><><><><><><><><><><><>< ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: רורי,נו יש לי אותה לא פיזית אבל>< תבואי יא זונה ביצים:] מחשב חברים שכל:$ ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: צביעות הומופוביה פרחות (נו עם פקצות אני מסתדר יופי) להוריד את הזבלXD חורף ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: רורי חברים משפחה (אני כזה חמוד) קיץ מחשבXD ציינו 5 פירות אהובים: תפוז תפוח מנגו אבטיח אפרסק ציינו 5 צבעים אהובים: כחול שחור ירוק אדום סגול ציינו 5 פירות שנואים: מלון! ציינו 5 צבעים שנואים: ורוד כתום ציינו 5 מאכלים שנואים: ג'חנון!!!!!!!!111111111111111111111111111!!!!!!!!!! ציינו 5 מאכלים אהובים: פיצה המבורגר שווארמה:$ בורקס:] הכל אצל מנש:] ציינו 5 סרטים יפים: איילנד מלך האריות הטיסה אמריקן פאי פאנטום האופרה ציינו 5 סרטים משעממים: הכפר מהומה בקולג' לוידעעעעעעעע ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: זה מתחיל לשעמם באמת,רק 5 בגדים?XDDDDDDD ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: או!!! כל החולצות שלא זרקתי עודXD ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: יש לי מה שאני רוצה:$ ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: שמלותO_O חוץ מפורים מה ציינו 5 ידידים טובים: רייפר תומר כדורי ריינס עומר ציינו 5 ידידות טובות: דפי שי-לי אור אנה מור ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: הם בתפוז,אני אשמור לעצמי ציינו 5 טעמי גלידה: קפוצ'ינו פיסטוק וניל מוקה מנגו ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: סקס רכילותXDDDD אהבה שטויות כדורגל ציינו 5 דברים מזיקים: מרחק אנשים רעים ציינו 5 דברים יעילים, אוטו חברים עם רשיון הורים כסף אוטובוסים שלא מאחרים ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: הפחד עצמו!!11111111111 אההאהאהאהאהא ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: החיים שלי

LiLdon

New member
You make me wanna la la la la

lalalalalallala
ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: הדיסקים הראשונים של The Strokes הדיסק Nimrod של גרין דיי !היחיד שחסר לי ;[ מכנסיים מציפי
IBANEZ GRG 270B Black !!!!!!! קעקוע ![אבל בקרוב.] ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: המון וואנס ישנות דיסקים ברוסית של אחי
הבית.[המיקום נו.] תוכית לסבית ציניות. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: אובססיה לכוכבים דיסקים [המון.
] כובע כריסמס :) אנשים טובים ששומעים Emo כישרון[הזכרו מוסף:הנעלייםשלאיקי.
] ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: מניפולציות ערסים
רוח קריית ביאליק. אופנועים. ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: חיבוקים
גיטרות אולסטאר שמש חורף >< ציינו 5 פירות אהובים: תפוח, תות, אפרסק, שזיף ולימון?
ציינו 5 צבעים אהובים: שחור, ורוד, אדום, ירוק, תכלת ציינו 5 פירות שנואים: בננה, תפוז, אגס, פומלה, ענבים ציינו 5 צבעים שנואים: חום, צהוב, טורקיז, לבן ואפור ציינו 5 מאכלים שנואים: חצילים,בצל וזהו בעיקרון >< ציינו 5 מאכלים אהובים: פיצה
בורקס,ולא זוכרת
ציינו 5 סרטים יפים: שייקספיר מאוהב פיטר פן אחוות זאבים מלך האריות הרקולס ציינו 5 סרטים משעממים: תפוס את הכריש מי מנדנד את העריסה סקס ולוסיה יום בניו יורק בית של חול וערפל ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: כל החולצות פסים שלי כל הג'ינסים כל הבוקסרים החצאיות שלי והחולצה של Good Charlotte ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: המ..בעיקרון הטרנינגים, אבל גם חולצות בית ספר ;[ ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: ז'קט האימו 'בלידינג הארט' סווצ'רים של ZERO עוד כמה מכנסיי ציפי
גרבי פסים אדום לבן
חולצה של Hello kitty ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: מכנסיי פרחות חולצות פרחות חצאיות ארוכות נורא בוקסר לנשים ג'קטים קצרים |: ציינו 5 ידידים טובים: פרדי,הדראד,סלביק,ברק,טל ציינו 5 ידידות טובות: עינת, שיר, עדי, מל-אפי,רונה [בכוונה לא לקוחות מהפורום
] ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: הדראד,סלביק,ברק,איתיי ולא חשוב. ציינו 5 טעמי גלידה: שוקולד, מסטיק, ווניל..וזהו |: ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה:
עזבו אותי, זה הרבה P: ציינו 5 דברים מזיקים: ג'וקים, קיץ, רוח, אור חזק ושירי דיכאון ציינו 5 דברים יעילים: אנשים טובים, אימו, מוזיקה,שקט ואימו
ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: גבהים, נפילות, סמים, חושך ואי מודעות ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: מים, גיטרה, אלכוהול..ולא יודעת

למעלה