באליבאליבאלי.

../images/Emo121.gifצריך לפרק את האטומים../images/Emo6.gif

אוח ראבק, כמעט כתבתי: צריך לפרק את האקורדים... איפרת! זה משטלת!!
גם הסולמות עם קורלין
די זה היה כל כך הזוי...

../images/Emo27.gifבא לי ../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: כסף שלווה ואנס כלב מורן ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: הורים געגוע טריכו בגרויות לחץ וחרדה ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: אהבה
אמפי בצפר כישרון כתיבה [צנועה וחסודה אנוכי] מחשב ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: שקרים געגוע אנגלית לעשות כלים טריכו ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים:
מוזיקה כסף אוכל פירסינגים ציינו 5 פירות אהובים: תותים מנגו אפרשזיף פומלה תפוז/קלמנטינה [תלוי במצב רוח] ציינו 5 צבעים אהובים: אדום בורדו שחור אפור סגול ציינו 5 פירות שנואים: ליצ'י ענבים סגולים גויבה אפרסמון תפוחים צהובים ציינו 5 צבעים שנואים: צהוב ורוד ציינו 5 מאכלים שנואים: חצילים בצל חי [בצל שיש בסלט לדוגמא] כרוב אבוקדו קטשופ ציינו 5 מאכלים אהובים: תפוחי אדמה דגים
עופות ובשר אורז וקוסקוס פטריות
ציינו 5 סרטים יפים: פרל הארבור מסור1 מסור2 טיטאניק יעד סופי1+2 ציינו 5 סרטים משעממים: כל סרטי הקומדיות/קיטש ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: הג'ינס הקצר הג'ינס הנמוך גופיית המחוך שעוד לא לבשתי כל הצעיפים שלי למינהם כמה חולצות מסויימות ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: >< ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: גופיות כל הקולקציה של פוקס כל הקולקציה של קסטרו חצאית סקוטית אדומה קצרה ובטח יש עוד... ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: אם הבגדים האלה היו מולי, הייתם יודעים ציינו 5 ידידים טובים: ערן שימי נתן ויש עוד הרבה... ציינו 5 ידידות טובות: מורן מאיה ויש עוד הרבה... [בכוונה אני לא כותבת אנשים מהפורום, אני אוהבת את כולם/ן] ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: :X ציינו 5 טעמי גלידה: וניל וניל עוגיות שוקו וניל פירות טרופים שוקו ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: סקס אנשים אחרים לימודים XD מוזיקה פירסינגים ציינו 5 דברים מזיקים: הורים משפחה דת כפייה רעל ציינו 5 דברים יעילים: חברים אהבה מחשב לימודים אוכל ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: אנשים דיבור כישלון נטישה שגרה ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: לא הבנתי. השאלון חוזר על עצמו :/

../images/Emo121.gifלהלהלה עונה

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: presicion, דירה, כסף, מכוני, רשיון ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: ארונות, הורים, מחסור בכסף, מחסור בדיסקים, מחסור בחיים
ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: בס:] מחשב:] חברים:] חברים:] וידע איך מגיעים לזיכרון/מעגן מיכאל בטרמפים:] ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: אדם, הורים מציקים, זמרי פופ, אנשים ששומעים פופ
ועמוס ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: כל מה שקשור בשבוע האחרון:], אש, מים, דיסקים, חברים ציינו 5 פירות אהובים: תפוח, עגבניה, אבטיח, אפרסמון וקרמבולה:] ציינו 5 צבעים אהובים:כחול כחול כחול כחול וכחול ציינו 5 פירות שנואים:בננה בננה בננה בננה ובננה ציינו 5 צבעים שנואים:ורוד ורוד ורוד ורוד וורוד ציינו 5 מאכלים שנואים:עיינו 2 שאלות אחורה וחזרו אלי עם תשובה ציינו 5 מאכלים אהובים:עיינו 5 שאלות אחורה וחזרו אלי עם תשובה ציינו 5 סרטים יפים: גברים בגעטקס
מלך האריות, מבצע סבתא, החוש השישי ומממ הקדוש מכולם
ציינו 5 סרטים משעממים: לא חסרים
ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: שרוואל שרוואל סווטשר
עוד שרוואל ועוד סווטשר:] ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה:נע ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם:הא? ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים:הא? ציינו 5 ידידים טובים: אילן (מה לעשות?:]), עונג:], מיכ, שי ועומר ציינו 5 ידידות טובות: קורלין, איפרת, נעום, ג'ני ויעל קטנה:] ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: אגם, עמוס, גאי, מתנאל והערס הטמבל ציינו 5 טעמי גלידה: לימון, וניל צ'יפ, פרוזן כמו שאיפרת אוהבת
כי אני גאון
פיסטוק ומממ לא יודע, מה שבא... ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: מוזיקה, המשחק: אתה מכיר את?..., למה אני הולך יחף
צימחונות ואלוהים ציינו 5 דברים מזיקים: שינאה קינאה שינאה קינאה ושינאה ציינו 5 דברים יעילים: קורלין, איפרת, קורלין, איפרת וזיכרון:] ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: משתדל שלא לפחד מכלום... "אל תפחד מהפחד" ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם:החיים ומממ כל מילה מיותרת?

../images/Emo121.gifההגדרה של המילון לפרי

הוא החלק בצמח שבו נימצעים הגרעינים... את יודעת, יש פרח, באה דבורה, מוצצת לו עובר לברח אחר, מוצצת גם לו ואחר כך נהיה פרי, בא יצור ואוכל את הפרי, זורק את הגרעינים וגדל שיח חדש... עגבניה זה פרי!!! אגב, צמחים זה הדבר היחיד שמתרבה על ידי מין אוראלי

למעלה