באליבאליבאלי.

וגם סוג של פוזה

יש אנשים שהם אימו...ובגלל שהם שומעים מוזיקה מסוימת חייבים להתנהג ככה...כנ"ל אצל "מטליסטים" ו"פריקים"...זה באמת מעצבן אותי...בלי קשר למה שאמרת זה מה שהכי מעצבן אותי

../images/Emo204.gifיאללה...

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים:
רישיון
תעודת בגרות ביד
עבודה
נמממ...חצאית סקוטית
[אבל בקרוב יהיה לי, חברהשלי תופרת לי
]
חופשששש! |ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים:
עצלנוּת יתר
ביצפר!
מממ... עזבו.
נמ..לא'דעת מה עוד ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם:
חברים [לא מרוצה מכולם אבל, נאמר..]
יומולדת עוד מעט!! :]
95 באינגליש
את אפי! חברהשלי שתצייר לי בקרוב מש'ו יפה על הקיר בחדר
נמ. ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים:
נו, ביצפר כמובן.
שאין איך להגיע למקומות
חרטה
קנאה
לב שבור
ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים:
לישון!!
הופעות
אנשים עם שיער ארוך
חופשש
מוזיקהה ציינו 5 פירות אהובים:
אפרסק
אבטיח
בננה
אגס
קיווי ציינו 5 צבעים אהובים:
שחור
תכלת
סגול
אדום
כתום ציינו 5 פירות שנואים:
אפרסמון
לא'דעת מה עוד ציינו 5 צבעים שנואים:
אין. ציינו 5 מאכלים שנואים:
טונה
חצילים
מיונז
חרדל
המבורגר ציינו 5 מאכלים אהובים:
חביתה
אורז
שניצל תירס
סלט יווני
נממ..לא'דעת ציינו 5 סרטים יפים:
"אבודות והוזות"
"סיפור אהבה בלתי נשכח"
נממ.."רווק+ילד"
נוטינג היל!
לא זוכרת ציינו 5 סרטים משעממים:
לא'דעת ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה:
ג'ינס בהיר 7/8 כזה רחב..
מכנס שחור רחב
ג'ינס כהה רחב
חצאית ג'ינס
חולצה עם ריצ'רץ' מגניבה משובצת כזאת.. ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה:
לא נראלי שיש.. היה לי מכנס שלא אהבתי, סקוטי מגניב כזה אז נתתי לחברהשלי שתעשה לי ממנו תיק
ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם:
חצאית סקוטיתתתתת!
חצאית אדומה מגניבה שראיתי לפני כמה ימים.. וכנראה שיהיה לי אותה בקרוב
חולצה של MCR
נממ לא'דעת ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים:
חולצת בטן, נראלי
מכנס ארוך-צמוד-לא מתרחב למטה.
ממ...מכנס קצר [חוץ מלים וכאלה..] לא'דעת מה עוד ציינו 5 ידידים טובים: מממ.. ציינו 5 ידידות טובות:
כֹּה [עדי]
טול
אפי
רונית
מרים ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: מעדיפה שלא. ציינו 5 טעמי גלידה:
שוקולד
וניל
מוקה
קפוצ'ינו
תות ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה:
מוזיקה
דברים שאוהבים לעשות בשעות הפנאי.. מממ לא'דעת מה עוד.. אני הכי לא אשת שיחה
ציינו 5 דברים מזיקים:
מממ...עישון!
אלכוהול!
חוסר בהופעות
מממ ציינו 5 דברים יעילים
טלויזיה
מחשב
SMSים
דיסקמן/אמ.פי
הופעות [חחח חפרתי..
טוב, מיליון שנה לא הייתי בהופעה
] ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם:
כישלון
מוות
מחלות
ג'וקים
להשיאר לבד ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם:
הופעות! חחחחח... לא'דעת.

נמנמנמנ

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: רישיון!!!, עברי לידר, כסף, חיים, זמן ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: מדים...וזהו לדעתי ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: היא, דיוידי של עברי, מזל ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: וואנאביז כ"כ שונא פוזות,אנשים חסרי בטחון עצמי שמחפשים פגמים אצל אחרי ויורדים על זה כדי להעלות לעצמם את הבטחון,אטומים, אנשים טיפשים, אנשים שמוצאים סיבה להשתמט מכל דבר בחיים שלהם, אנשים ששופטים אנשים רק בגלל מי שהם ולא בגלל מה שהם ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: אמיתיות, היא, שינה, עברי לידר, סקס ציינו 5 פירות אהובים: אננס, מנגו, פסיפלורה, קיווי,אשכולית אדומה ציינו 5 צבעים אהובים: ירוק, שחור, אפור, חום, כתום ציינו 5 פירות שנואים: ליצ'י
, אפרסמון, ציינו 5 צבעים שנואים: ציינו 5 מאכלים שנואים: כרובית, אוכל הודי
, ציינו 5 מאכלים אהובים: פירות ים
, כנאפה, חומוס אמיתי(לא הזבל שקונים בסופר), סטייקים למינהם, המבורגר(אמיתי ולא מהזבל התעשייתי כמו מקדונלדס), ציינו 5 סרטים יפים: מינכון-רוצו לראות, שושלת שוורץ, עיר החטאים, מלחמת העולמות, סואת' פארק-הסרט ציינו 5 סרטים משעממים: בטמן מתחיל-סתם סרט, מורטל קומבאט(לא מבין למה כולם התלהבו), ואז הגיע פולי, ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: חולצה שחור מכופתרת, חולצה של שייגעצ, ועוד מלא דברים... ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: כל מה שאני שונא נפטרתי ממנו ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: ציינו 5 ידידים טובים: אור, רז(שירותי בנות), עידן(אחד אחר)-וזהו, לא אכניס ברשימה הזאת אנשים מהפורום,כי אני אוהב את כולם... ציינו 5 ידידות טובות: מיכלי(היחידה שאני מכניס לרשימות האלה מהפורום,הסיבה מופיע בתשובה לפני)דניאל, לי, ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: אהרון, בוריס,לאוניד,שמחה, לוי(זה הרשימת אנשים שעברה לי הכי מהר, כנראה אני שונא הרבה אנשים המממ) ציינו 5 טעמי גלידה: פסיפלורה, וניל, שוקולד ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתכם שיחה: פוליטקה(אנשים תמיד מתאשים שאני מתווכח איתם על פוליטקה...זהרו), אני, מוזיקה, אוכל, זיוני מוח על כל דבר בעולם ציינו 5 דברים מזיקים: סיגריות, קפה הילל(ראו הוזהרתם), הולץ והטכני(הוזהרתם שוב), ציינו 5 דברים יעילים: אני, מוזיקה, כסף ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: הכל

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif איזה אהבל אתה! ><

"...ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: וואנאביז כ"כ שונא פוזות,אנשים חסרי בטחון עצמי שמחפשים פגמים אצל אחרי ויורדים על זה כדי להעלות לעצמם את הבטחון,אטומים, אנשים טיפשים, אנשים שמוצאים סיבה להשתמט מכל דבר בחיים שלהם, אנשים ששופטים אנשים רק בגלל מי שהם ולא בגלל מה שהם.." 5 דברים!!!1111111 פאקינג 5 דברים!!111 לא ביקשו ממך לכתוב נאום! מזה?!?!#!@^#$&@#)^ >>.<<

כל דבר זה משפט בפנים עצמו

לא לצאת טמבל כמו כולם : צבועים מכוערים מפגרים שקרנים ואנשים שלא אוהבים אותי זה מה שאתם רוצים?

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif בנצי אתה שקסי,

רק תעזוב אותי כבר >< ותתקשר אליי יותר מאוחר... |האמפרצוץפאפיכמושטובי
עושה| :)

גוטשה

New member
.

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: 1. את הספר "דרוס" 2. הדיסק של הארקטיק מאנקיז 3. פוסטר של דיוויד בואי 4. משהו שלרוב יש, לא כל-כך משנה 5. אהבה
ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: 1. מבחנים 2. חצ'קונים 3. פלאפון 4. קקי של חתולים בגינה 5. ציפורניים (כלומר- אין ציפורניים) ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: 1. מצלמה 2. חצוצרה 3. גיטרה 4. בית. 5. כרטיס טיסה לארה"ב בקיץ ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: 1. רעשים מהרדיו 2. פרסומות באמצע תוכניות טלוויזיה 3. קפיטליזם 4. מתנחלים 5. לאומנות ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: 1. מוזיקה 2. רם אוריון
3. צילום 4. אנשים 5. עברית ציינו 5 פירות אהובים: 1. בננה 2. תותים 3. פומלה 4. אפרסק 5. לימון ציינו 5 צבעים אהובים: 1. ירוק 2. כחול 3. אדום 4. סגול 5. בורדו ציינו 5 פירות שנואים: 1. קיווי 2. אפרסמון 3. ענבים אדומים 4. קלמנטינה 5. צימוקים (פרי?) ציינו 5 צבעים שנואים: 1. צהוב 2. כתום 3. תכלת 4. כסף 5. זהב ציינו 5 מאכלים שנואים: 1. אבוקדו 2. לזניה של אמא 3. מרק של אמא 4. בשר למיניו 5. במבה ציינו 5 מאכלים אהובים: 1. פסטה (לא ספגטי!) 2. כמעט כל דבר שקשור לשוקולד 3. השיער של גלעד 4. אוריאו! 5. עודת גבינה ציינו 5 סרטים יפים: 1. נקודת מפגש 2. התפוז המכני 3. הניצוץ 4. חומות של תקווה 5. נדודי שינה ביסאטל ציינו 5 סרטים משעממים: 1. ג'ייסון נגד הממלכה האפלה 2. היום שאחרי מחר 3. טיטאניק 4. טרויה 5. אני, רובוט ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: 1. חולצה של בוב דילן 2. סוויטשרט של האחים בלוז 3. המכנסיים הירוקים שלי 4. צעיף שחברה סרגה לי במו ידיה! (ליטרלי במו ידיה) 5. מין סוודר בצבע בורדו כזה ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: 1. כל המכנסיים שמשמשים אותי לשיעורי ספורט (טוב, חוץ מאחד) 2. איזה סוג של ג'ינס 3. סוודר שהצווארון שלו נראה כמו פרווה 4. סוויטשירט שקיבלתי בירושה מבת-דודה (הכריחו אותי לקחת) 5. מכנסיים כחולים עם משבצות לבנות ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: 1. חולצה של לו ריד 2. חולצה של דיוויד בואי 3. שמלת משבצות 4. מעיל שחור ארוך וקשוח 5. חצאית טוטו ירוקה ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: 1. מחוך 2. שמלת עור שחורה 3. חולצת בטן 3. מכנסי ג'ינס קצרים 4. חצאית מיני ציינו 5 ידידים טובים: 1. עומרי 2. אביב 3. שץ 4. רועי 5. גלעד ציינו 5 ידידות טובות: 1. עמית 2. ספיר 3. עדי 4. פז 5. טלצ ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: מה זה משנה, גם ככה אתם לא מכירים. ציינו 5 טעמי גלידה: 1. שוקולד 2. וניל 3. תות 4. פיסטוק 5. לימון (רק את האחרון אני אוהבת, כן?) ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: 1. פוליטיקה 2. מוזיקה 3. העברית- לאן? 4. חמאס 5. ביטלס (נושא אחד גדול מאוד) ציינו 5 דברים מזיקים: 1. מחשב 2. טלוויזיה 3. פלאפון 4. מתנחלים 5. התייצתי עם מישהו בקשר למה מזיק, והתשובה שלו הייתה: "לעשן, לקחת סמים, ולהתאהב." ציינו 5 דברים יעילים: 1. מקלדת 2. עיפרון 3. מוח 4. מצלמה 5. מטוס ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: 1. להתחרש 2. להתעוור 3. שמפלגה ימנית קיצונית תנצח בבחירות 4. להתאכזב בקשר לאישיות של בנאדם מסוים 5. לאבד את אמא שלי ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: 1. מפלגת מרצ 2. 88FM 3. לטוס לצפון ארה"ב בקיץ? >< 4. קאל, ועוד ועוד קאל. 5. אנשים שמחזיקים בדיעה.

טולייצ

New member
מעניין.. ../images/Emo8.gif

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים:
,הרבה כסף כדי לקנות דברים (אני חומרית,מה לעשות?
),100 בבגרות בתאטרון (שתהיה ביום חמישי..),להיות עכשיו באנגליה/או ארה"ב/איטליה (נו חו"ל..),לחיות עד אין סוף.. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: אני,חוסר בשעות שינה,טיפשות,אי סדר בחדר,אנשים צבועים סביבי. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: משפחה,חברים,בית חם,אוסף דיסקים שעושה לי טוב!
ורגשות!
ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: אנשים טיפשים,גנבים,את המורה המעצבנת שלי לתאטרון,את התקופה הנוראית הזו,וחרקים! ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: בראש ובראשונה את המשפחה שלי,אח"כ מוזיקה
שאני לא מתארת לעצמי את החיים בלי..את החדר שלי,מקלחת,ושינה (אני כ"כ זקוקה לזה עכשיו
). ציינו 5 פירות אהובים: קלמנטינה (מאוד מעסיק אותי לאחרונה חח..),תפוז,בננה,אפרסק,מנגו. ציינו 5 צבעים אהובים: שחור,לבן,חום,ירוק,סגול. ציינו 5 פירות שנואים: רק אפרסמון,אני טיפוס של פירות!
ציינו 5 צבעים שנואים: ורוד וצהוב זוהר
ציינו 5 מאכלים שנואים: דג,בצל,בשרים למיניהם.. ציינו 5 מאכלים אהובים: כרוב,
,
(פרוזן יוגורט),שניצל,אורז. ציינו 5 סרטים יפים: לקחת חיים,טיטאניק. זה מה שעולה לי לראש! ציינו 5 סרטים משעממים: אממ.. "-/ ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: סריג ירוק של ראלף,סריג ורוד של הילפיגר,גופייה לבנה מצרפת,גופייה סגולה מהולנד,וחולצה של שייגעצ! ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: בגדים שאני לא לובשת בעיקר.. ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם:
בגדים יפים של קיץ,סנדלים של קסטרו!! ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: חצאית קצרצרה,גופייה שמבליטה את הציצים יותר מדי,זהו בעיקרון.. ציינו 5 ידידים טובים: ברק,מור,עידן. ציינו 5 ידידות טובות: שישיץ. אין לי 5
ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: סלעונה,אדם,וזהו בערך
ציינו 5 טעמי גלידה: יוגורט,וניל פצפוצים. זהו!
ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: מוזיקה,תאטרון,פלאפונים
,בית ספר,ו.. ציינו 5 דברים מזיקים: חרקים! לכלוך,אי סדר,סיכות/מחטים (זה דוקר!!). ציינו 5 דברים יעילים : כרית+שמיכה,גומייה,עט+דף,גיטרה. ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: מוות,סיכות/מחטים,אנשים. ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: מוזיקה,ואני עם עצמי.

פשש שנים לא הייתי פה

זוכרים אותי?! ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: 1. כישרון לדברים מסויימים 2. מוזה 3. החלטיות 4. הצלחה 5. חיים. לא סתם. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: 1. כרגע? בית ריק, ואני לא מתכוונת ללכת לישון היום! נה נה. 2. וזהו. אני חומרנית כנראה. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: 1. סטנלי
2. אבסולוט מתחת למיטה. [אני גיליתי? באמת??] 3. כושר שיכנוע. 4. סטנלי
5. סטנלי
ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: 1. דנדוששש 2. ברגע זה, לישון 3. ששמים את הג'ינס בתוך המגף כזה.. 4. מירים טקסיר הכוסית 5. מוזיקת דיכאון, נוריאל רולז! ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: 1. סטנלי
2. אנשים טובים! 3. הופעות 4. אשקלון 5. ת"א ציינו 5 פירות אהובים: ענבים, תותים, ליצי, תפוח ירווווווק איכס אדום, מנגו ציינו 5 צבעים אהובים: שחור, ירוק, אדום, כחול, לבן ציינו 5 פירות שנואים: גויאבה, תפוח אדום, קלמנטינה, קוקס?, בננה ציינו 5 צבעים שנואים: >.< ציינו 5 מאכלים שנואים: קישוא, תרד, כל בשר שיש, טונה, דגים? ציינו 5 מאכלים אהובים: פתיתים, חביטה, סלט, שניצל תירס, בורקס! ציינו 5 סרטים יפים: מאיפה לי ציינו 5 סרטים משעממים: מאיפה לי? ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: בונא!@ ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: 2 מכנסים מגולף ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: חולצה של איט מי, כמו שיש לקופר מיורוטריפ בסוף הסרט ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: טייץ? ציינו 5 ידידים טובים: דור, דן,אנטון, אסף, מוריץ. [בכוונה לא כתבתי מהפורומים, עידן ורעז רולעז!] ציינו 5 ידידות טובות: שר, לו, שיר, ענבר, הילה [שוב בכוונה לא מפורומים] ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: אוהו אהמ ד' אהמ וזהו ציינו 5 טעמי גלידה: שקולד, וניל, תות, לימון, אננס? ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: איזה חום הא?? אז מה בובה, באה לפה הרבה? אבא שלך צפר? -לא- אז למה את נראת כמו נחליאלי XD אבא שלך צונאמי? -לא- אז למה את נראת כמו זוועת עולם? עזבו אותי.. העייפות. ציינו 5 דברים מזיקים: מוזיקת דיכאון עישון [אהמ עידן אהמ ליל אהמ מיכלי ואהמ עלייכם אם אתם מעשנים גם] סטנלי על ספידים אמא מורה בכיתה א' פלאפון ציינו 5 דברים יעילים, אבסולוט הופעות ת"א הילה סטנלי ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: כרגע לישון נו. כישלון אי וודאות פחד שיגרה? ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: אתם!@

אפרת P

New member
להלהלה../images/Emo112.gif

ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים: דיסקים שכל דירה עם חברים כסף
וממ אהבה.. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: אח קטן אחות קטנה אמא אבא מחזור ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: חברים שלי
חדר שלי אופטימיות ספונטניות וממ... חיים שלי בכללי
ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: אוהו.. צביעות שקרים רוע חפרנות והשיחות שכבה ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: חברים
שוקולד ים לילה אש ציינו 5 פירות אהובים: אבטיח
פסיפלורה מנגו תפוז תותים ויש עוד המון... ציינו 5 צבעים אהובים: ירוק כחול לבן אדום שחור ציינו 5 פירות שנואים: ממ..לאדעת ציינו 5 צבעים שנואים: זהב וכסף :S ציינו 5 מאכלים שנואים: דגים!!!!!!!!!11
בשר עוף פטריות שעועית ציינו 5 מאכלים אהובים: פיצה ספגטי פסטה גלידה תינוקות ציינו 5 סרטים יפים: אחד שתיים שלוש ארבע חמש ציינו 5 סרטים משעממים: אחד שתיים שלושה ארבע חמיש ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: חולצות מכופתרות שווצר הכתום ג'ינס הגדול מכנסי דייגים גופיה ירוקה ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: אין לי ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם: לא מתעסקת בזה ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: חחחחח רק חמש? ציינו 5 ידידים טובים: עונג אביב גלעד גלעד עומר ציינו 5 ידידות טובות: קורלין זיו אלה אורי.. ממ... זהר ומיכלי ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: ענבל!!!!111111 לירן תומר תומר עידן2X ציינו 5 טעמי גלידה: יוגורט פירות יער
וניל פיסטוק פרוזן מוכרי אלדו ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: אנשים מוזיקה הממ.. חיים דיאנאיי על הזה של הנר גלידה באלדו ציינו 5 דברים מזיקים: אח שלי אחותי ענבל שיחות שכבה עשן ציינו 5 דברים יעילים, חברים אחות מחשב טלפון כסף ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: אין לי אחד.. חח ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: אין

למעלה