מעניין.. ../images/Emo8.gif
ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים:
,הרבה כסף כדי לקנות דברים (אני חומרית,מה לעשות?
),100 בבגרות בתאטרון (שתהיה ביום חמישי..),להיות עכשיו באנגליה/או ארה"ב/איטליה (נו חו"ל..),לחיות עד אין סוף.. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים: אני,חוסר בשעות שינה,טיפשות,אי סדר בחדר,אנשים צבועים סביבי. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם: משפחה,חברים,בית חם,אוסף דיסקים שעושה לי טוב!
ורגשות!
ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים: אנשים טיפשים,גנבים,את המורה המעצבנת שלי לתאטרון,את התקופה הנוראית הזו,וחרקים! ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים: בראש ובראשונה את המשפחה שלי,אח"כ מוזיקה
שאני לא מתארת לעצמי את החיים בלי..את החדר שלי,מקלחת,ושינה (אני כ"כ זקוקה לזה עכשיו
). ציינו 5 פירות אהובים: קלמנטינה (מאוד מעסיק אותי לאחרונה חח..),תפוז,בננה,אפרסק,מנגו. ציינו 5 צבעים אהובים: שחור,לבן,חום,ירוק,סגול. ציינו 5 פירות שנואים: רק אפרסמון,אני טיפוס של פירות!
ציינו 5 צבעים שנואים: ורוד וצהוב זוהר
ציינו 5 מאכלים שנואים: דג,בצל,בשרים למיניהם.. ציינו 5 מאכלים אהובים: כרוב,
,
(פרוזן יוגורט),שניצל,אורז. ציינו 5 סרטים יפים: לקחת חיים,טיטאניק. זה מה שעולה לי לראש! ציינו 5 סרטים משעממים: אממ.. "-/ ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה: סריג ירוק של ראלף,סריג ורוד של הילפיגר,גופייה לבנה מצרפת,גופייה סגולה מהולנד,וחולצה של שייגעצ! ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה: בגדים שאני לא לובשת בעיקר.. ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם:
בגדים יפים של קיץ,סנדלים של קסטרו!! ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים: חצאית קצרצרה,גופייה שמבליטה את הציצים יותר מדי,זהו בעיקרון.. ציינו 5 ידידים טובים: ברק,מור,עידן. ציינו 5 ידידות טובות: שישיץ. אין לי 5
ציינו 5 אנשים מעצבנים שאתם מכירים: סלעונה,אדם,וזהו בערך
ציינו 5 טעמי גלידה: יוגורט,וניל פצפוצים. זהו!
ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה: מוזיקה,תאטרון,פלאפונים
,בית ספר,ו.. ציינו 5 דברים מזיקים: חרקים! לכלוך,אי סדר,סיכות/מחטים (זה דוקר!!). ציינו 5 דברים יעילים : כרית+שמיכה,גומייה,עט+דף,גיטרה. ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם: מוות,סיכות/מחטים,אנשים. ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם: מוזיקה,ואני עם עצמי.