ראין שבועי

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif ראין שבועי ../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע, ביום שישי, יתראיין אחד מחברי הפורום. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה מסויימת. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. חבר הפורום שנבחר, יצטרך לשלוח לי מסר במהלך השבוע ובו יהיה כתוב במי הוא בוחר להיות המרואיין אחריו. אם במהלך השבוע לא יגיע אלי מסר- אני אבחר את המרואיין הבא. נא לא לנצל"ש לשירשור, תודה.
ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. וזאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
אביק^&@$&!#%&!#
(
אביק הוופל
) שוטו נשמות

ססילייה

New member
אוי בלאט איזו תמונה ישנה!

אביק,נשמת חיי.
פיטר פן או אליס? שוקו או קפה? נשיקה או חיבוק? נהנת היום? התתקשרי לספר לי איך העברת את היום? (חסר לך שלא, שמעת!?) את חייבת לי סופ"ש. >< סתם נו. אוהבת חומוס? יאק.>< תמסרי לסטנלי ד"ש בשמי, בסדר? אוהבת.

לילצ'יק

אביק,נשמת חיי. שלום ערב לא רע בכלל... פיטר פן או אליס? ברור שאליס, רק אליס שוקו או קפה? שוקוקוקו נשיקה או חיבוק? אוי הכשלת, שניהם נהנת היום? עוד לא יצאתי >< התתקשרי לספר לי איך העברת את היום? אם יהיה משהו חשוב [אהההההההההההמ] אז כן (חסר לך שלא, שמעת!?) קראתי כן. את חייבת לי סופ"ש. >< ידוע סתם נו. אוהבת חומוס? זה בא בתקופות, בכללי לא יאק.>< תמסרי לסטנלי ד"ש בשמי, בסדר? טוב אמא אוהבת. בחזרה

AvtipuS

New member
מעניין מי הצלם המוכשר ../images/Emo69.gif

הלו אביק מה קורה? מה חדש? פסע? וואלה נכון? XD
נכון שאת אוהבת שאני אומר לך "טוב."? טוב. סתםסתם בלי לעצבן,אז מה את עושה בשישי בערב? ובשבת בבוקר? ובשבת בערב? ובראשון בבוקר? טוב הבנו תפראפנדיציט (אה-הא) את הולכת להופעה של שייגעצ ואביב בב"ש? איזה כיף לך גם אני רוצה לבוא אבל זה רחוק ויש מבחן יום אחרי פף מה את מעדיפה שיחשבו שאת- תימניה\מרוקאית\אתיופית\צ'רקסית? נכון שהערבים המציאו את הסיפור עם הילדים ההרוגים? את בעד\נגד מצעד הגייאווה בירושלים? את מרוצה מההחלטה לעשות את זה באצטדיון? נכון שזה רק מוכיח שאין לנו כאן דמוקרטיה אמיתית? יאללה זה או זה (החלטתי לשגע אותך) ת"א או ירושלים קיבוץ נירים או קיבוץ געתון (הוהוהו) קיבוץ או מושב עזה או רפיח ניו יורק או לונדון תימן או וונצואלה הוגו צ'אבס או הוגו הדמות המצוירת? ונחזור לשאלות רגילות גם את ראית הוגו בערוץ הילדים? את מי אהבת יותר,איתי שגב או גיל ססובר? נכון שאח של איתי שגה דומה לגיל ססובר ואח של גיל ססובר דומה לאיתי שגב? לאן באמת נעלם גיל ססובר? ידעתי שזה מה שתגידי. נכון שהוגולינה היא בעצם הוגו עצמו והוא קוקסינל? כנ"ל לגבי גיל ססובר
גם לך כואב הראש? אם כן, אז תרגישי טוב, אם לא, אז לא נורא. שלום שלום.

אתה!

הלו אביק הלו רז מה קורה? טוב תודה, אתה? מה חדש? תפוח בדבש פסע? לא, פסדר וואלה מצוייאלהה נכון? באמאשלי XD נכון שאת אוהבת שאני אומר לך "טוב."?
שונאת טוב. סתםסתם בלי לעצבן,אז מה את עושה בשישי בערב? המממ יומודלת לאמא, ואז אולי אני אסע לאנשהו, ובשבת בבוקר? ישנה נראה לי ובשבת בערב? לומדת להיסטורי ובראשון בבוקר? בצפרררר טוב הבנו תפראפנדיציט (אה-הא) אפנדיציט? את הולכת להופעה של שייגעצ ואביב בב"ש? נוופ איזה כיף לך גם אני רוצה לבוא אבל זה רחוק ויש מבחן יום אחרי פף לא הולכת, אין לי כוח XD מה את מעדיפה שיחשבו שאת- תימניה\מרוקאית\אתיופית\צ'רקסית? רוסיה נכון שהערבים המציאו את הסיפור עם הילדים ההרוגים? רעז. אני. אביא. לך. מכות. את בעד\נגד מצעד הגייאווה בירושלים? בעד נראהלי את מרוצה מההחלטה לעשות את זה באצטדיון? לא ממש נכון שזה רק מוכיח שאין לנו כאן דמוקרטיה אמיתית? אקזקטלי יאללה זה או זה (החלטתי לשגע אותך) ת"א או ירושלים: ת"א קיבוץ נירים או קיבוץ געתון (הוהוהו): ברור שנירים! קיבוץ או מושב: קיבוץ עזה או רפיח: עזהה יותר קרוב ניו יורק או לונדון: ניו יורק, שונאת מבטא בריטיש תימן או וונצואלה: ונצואלה! הוגו צ'אבס או הוגו הדמות המצוירת? הוגו הדמות המצויירת, כוסאמאשלהוגוצ'אבס ונחזור לשאלות רגילות גם את ראית הוגו בערוץ הילדים? לא ממש האמת, ראיתי החדר של חני! את מי אהבת יותר,איתי שגב או גיל ססובר? את גיא מזיג נכון שאח של איתי שגה דומה לגיל ססובר ואח של גיל ססובר דומה לאיתי שגב? לאן באמת נעלם גיל ססובר? לא יודעת נו באמאשלך ידעתי שזה מה שתגידי. נכון שהוגולינה היא בעצם הוגו עצמו והוא קוקסינל? זה נשמע כמו הוגולנד כנ"ל לגבי גיל ססובר גם לך כואב הראש? לא ממש אם כן, אז תרגישי טוב, אם לא, אז לא נורא. XD שלום שלום. היי היי

AvtipuS

New member
מחקרים מדעים מוכיחים כי..

החדר של חני גורם לקלסטרופוביה. לתשומת ליבך.

מחקרים מדעיים קובעים...

שקיבוצניק שלא גדל בלי כבלים, הוא לא קיבוצניק. עוד מחקרים מדעיים מוכיחים שקיבוצניקים מכירים את כל הסדרות שהיו איי פעם בערוץ אחד בעלפה, את כל הפרקים.

אפרת P

New member
יש מצב שאני קיבוצניקית?XD../images/Emo112.gif

אני עונה על הקריטריונים.

הווו :-O

שם: אביק "צנצנת הוופלים" טל גיל: 15.5 תאריך לידה: 26.6.91 מקום מגורים: קיבוץ נירים משו שהיית רוצה לספר לנו: הווו אממ... לאדעת

אפרת P

New member
הוהו../images/Emo112.gif

את אוהבת את המכשפות? כי אם לא, אז, את, טיפשה. מה שלומך? קר לך? בואי אני אחמם אותך
אני אוהבת אותך ^^

מכוערתתתתת

את אוהבת את המכשפות? אני אוהבת את הצ'רמס וואן. כי אם לא, אז, את, טיפשה. הכי טיפשה בעולללללללללללללללללם מה שלומך? לא רע בכלל קר לך? חם לי אני עם גופיה ומכנס, קיץ!!! בואי אני אחמם אותך אוהו אני אוהבת אותך ^^ חולהעלהמגןתחתוןשלך ><

עדי D

New member
אביקק.

יפהשלי. נו .. אז.. איך החיים? קשה? קשה קשה? או קשה קשה קשה? או שבכלל קל?
אממ איך שם. בדרום?
חם? נעים? גשם? אני שונאת חורף? כי אני כן! אל תגידי לי שאת אוהבת חורףף טוב.? זה יעשה לי רעע:]. סתם די אני מזיינת לך בשכל ממש. אממממ. את אוהבת אותי? זה הכי חשוב!. כי אני אוהבת אותךך. ומתגעגעת.
חייםיפים:].

גורההה

יפהשלי. גורה!
נו .. אז.. איך החיים? לא רע בכלל קשה? נסבל קשה קשה? קשה לא ממש או קשה קשה קשה? >< או שבכלל קל? נ-ס-ב-ל-
אממ איך שם. בדרום? חם חם? כן XD נעים? חייה גשם? לא כרגע אני שונאת חורף? אני? לא ממש כי אני כן! אל תגידי לי שאת אוהבת חורףף טוב.? זה יעשה לי רעע:]. אההההההההההה אז אני שונאת חורף, איכסה פוייייייייייה סתם די אני מזיינת לך בשכל ממש. אממממ. את אוהבת אותי? הכי שיש בעולם זה הכי חשוב!. כי אני אוהבת אותךך. ומתגעגעת. גמני אלייך, זה לא טוב זה!! חייםיפים:] כנל"יק.

למעלה