מכשפהקטנהזונה
New member
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif ראין שבועי ../images/Emo41.gif
הוראות וחוקים: בכל שבוע, ביום שישי, יתראיין אחד מחברי הפורום. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה מסויימת. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. חבר הפורום שנבחר, יצטרך לשלוח לי מסר במהלך השבוע ובו יהיה כתוב במי הוא בוחר להיות המרואיין אחריו. אם במהלך השבוע לא יגיע אלי מסר- אני אבחר את המרואיין הבא. נא לא לנצל"ש לשירשור, תודה.
ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. וזאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
אביק^&@$&!#%&!#
(
אביק הוופל
) שוטו נשמות
הוראות וחוקים: בכל שבוע, ביום שישי, יתראיין אחד מחברי הפורום. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה מסויימת. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.