ראין שבועי

B a m b o o k

New member
אבייייייייק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שלום:) מה קורה? כל טוב? אני מתגעגעת;[ שנים לא ראיתיך
זה לא בסדר... מתי את באה לב"ש? אני מקווה שבקרוב:] מה שלום סטנלי? משעמם לי וקופאת לי היד;[ אני רוצה גשם... גם את? טוב די, אני כותבת שטויות... אני אוהבת אותך גורה

צליליעעעעעעע

שלום:) ערב טוב מה קורה? סססססססבבבבבבבבההה כל טוב? וודרי אני מתגעגעת;[ שנים לא ראיתיך זה לא בסדר... כלכךךךךךךךךךך מיייד אחרי יום שלישי אני באה לבקרך אחרי הגשת הפוק ריפורט הזה, ואחרי המבחן בהיסטורי מתי את באה לב"ש? עייני ערך למעלה אני מקווה שבקרוב:] כנל מה שלום סטנלי? מעולללללללללללה משעמם לי וקופאת לי היד;[ קר לך??? אני רוצה גשם... גם את? המממ כן, לא יפריע לי XD טוב די, אני כותבת שטויות... אני אוהבת אותך גורה חולעלייייייייך

../images/Emo121.gifאביק מה שלומך גבר?

לפי ההודעה של מיכלי עלולים לחשוב שאת זכרה
אז הינה השאלות הנאותות והמכובדות שלי שלא יפגעו בכבוד ובפרטיות שלך. אז מה? באה לפה הרבה?
מה חדש? מתי רואים אותך? למה הפסקת להיות עמה? למה את יבשה
? להרטיב אותך
? סתםסתם נו. לא בא לי לחפור, אבל אין לי משהו אחר לעשות. *לוקח מעדר* קרה לך ש"שיחררת יונה" בפומבי? אנשים שמעו? הריחו? נהנו? כמה שעות את ישנה ביום? כמה פעמים בערך את מתעוררת תוך כדי? זוכרת את רוב החלומות? נירים חתיכת חור הא? נהנת לגור שם? יש לכם מה לעשות? הרגת פעם טורקי קטן של ערב במצפה רמון? או שאת לא מושפעת מדיויד ברוזה ומאיר אריאל? או שאת סתם שמנה ואין לך כוח ליסוע לשם? או שאת בכלל לא שותה קפה טורקי? טוב נהייתי צמא ואת שמנה אז הלכתי לשתותD: אוהב אותך
(תגובה צפויה: חולה עלייך!!)

למעלה