ראין שבועי

א ש ך

New member
../images/Emo110.gif צוציקקקק

איך החיים? אוהבת את החורף? מה הדבר הכי כיף בחורף? כבר ירד אצלך גשם? אצלי לא ;-[ קרמבו- מוקה או וניל? את אוכלת את העוגיה ראשונה או אחרונה? קיבוץ או מושב? כמה נכשלים כבר היו לך השנה? כמה מאיות? במה את עוזרת בקיבוץ? נגיד לא יהיה בא לך לעזור. אז ירביצו לך או משו? אם יגרשו אותך. את יכולה לבוא לגור כאן. את עוזרת לאמא שלך לקטוף קלמנטינות? אם תגזרי תשדיער שלך את תמותי -_-. אמ. יואו אני צריכה לבנות איזה שאלון ולעשות אותו כל שבוע מ-חדש.
ביי צוצקה.

בובהההה

איך החיים? לא רע בכלל אוהבת את החורף? לא שונאת מה הדבר הכי כיף בחורף? כשחם XD כבר ירד אצלך גשם? כןכן אצלי לא ;-[ חחחחחחחחחח כי את גרה בהכי חור בארץ!!! קרמבו- מוקה או וניל? וניל את אוכלת את העוגיה ראשונה או אחרונה? אחרונה, או שזורקת. קיבוץ או מושב? קיבוץ כמה נכשלים כבר היו לך השנה?לא היו לי, איזה זלזול באמאשלי יוא! כמה מאיות? 2 :) במה את עוזרת בקיבוץ? עוזרת?!
נגיד לא יהיה בא לך לעזור. אז ירביצו לך או משו? לא, חחחח אני לא עובדת כבר מתחילת שנה >< אם יגרשו אותך. את יכולה לבוא לגור כאן. תודה בובה את עוזרת לאמא שלך לקטוף קלמנטינות? לאבא, כן. XD אם תגזרי תשדיער שלך את תמותי -_-. אני בדיוק בתכנון להסתפר, הוא מעיק לי אמ. יואו אני צריכה לבנות איזה שאלון ולעשות אותו כל שבוע מ-חדש. בהצלחה ביי צוצקה. ביי בייבי

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifאביקקקקק../images/Emo99.gif

היי בייב. מה נשמע? מה חדש? איך בביצפר? איך בכלל? את יודעת ש... יש רוסי חדש?! אנחנו צריכות לדבר. ולהיפגש
מהרמהרמהר כי אני מתגעגעת
ואת יודעת..קיבלתי 100 בספרות, על "התפסן בשדה השיפון"!! [ספר מומלץ ביותר
] אני אוהבת אותך. מאודמאודמאודמאוד. את נשמה טהורה. חפרתי. ואני זזה לטיול משפחתי.חיחי. אז שבתשלום אהובתי.
.

לובוף

היי בייב. היי כפרה מה נשמע? יהיה טוב, מקסימום - לא מה חדש? ידיד שלי הביא לי נעליים של אדידס מתנה :] איך בביצפר? חרא בלבן איך בכלל? לא רע את יודעת ש... יש רוסי חדש?! אוווווווווווווו אייייזההה כיייייייייייייייף, אבל גלושקה, רוסים מכוערים >< אנחנו צריכות לדבר. ח-י-י-ב-ו-ת ולהיפגש כלכךךךך מהרמהרמהר כי אני מתגעגעת גמני אלייך בובנת שלי ואת יודעת..קיבלתי 100 בספרות, על "התפסן בשדה השיפון"!! [ספר מומלץ ביותר ] יש לי רק מילה אחת להגיד על זה: ח-ר-ש-נ-י-ת
אני אוהבת אותך. חולהלךעלהתחתבובהמדהימהכוסיתמהממתשלי מאודמאודמאודמאוד. את נשמה טהורה. אחחחחח בואי ניסחף >><< חפרתי. ואני זזה לטיול משפחתי.חיחי. אז שבתשלום אהובתי. תהני גורה. גוד שבייס

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif גורת אדם שלי.../images/Emo23.gif

מה שלומך בובה? הכלטוב?
מה חדש? מה עשית אתמול? השתכרת קצת? נכון את כבר לא כועסת עליי? *-* אני מצטערת גורונות, אנחנו עוד נדבר על זה
. גורה, את יודעת שאני אוהבת אותך?
את אוהבת אותך?
כמה את אוהבת אותי?
גורה, נכון אנחנו לא דומות? אנחנו סתם שתינו שחורות אז אומרים שאנחנו דומות! ראית איזו הפליה?!
חציפות. אביק, מתי אני באה לישון אצלך?
אולי שבוע הבא? לא. דבוע הבא יש הופעה. מה עם שבוע אחכך? לא. נראלי שבוע אחכך אני בק. חיים כי הבטחתי. מה עם עוד 3 שבועות? פייי זה מלאנטע זמן O_O גורה. אני צריכה לדבר איתך.
בואי אני אעשה לך גם שאלון קטן במקום לדבר עם עצמי >< [פיי יש לזה כפל משמעות כי אני גם מדברת עם עצמי, ואני גם מדברת איתך שזה גם סוגשל "עצמי"..
] זה או זה: שחור או לבן? מטאל או רוק כבד? מגהדת' או צ'לדרן? ת"א או ב"ש? כלב או חתול? נירים או געתון?
דייגו או פדה? קפה או שוקו? כריות או קורנפלקס? שיער ארוך או קצר? תלתלים או שיער חלק? מרוקו או תימן?
צפון או דרום? כינרת, ים או בריכה? קיבוץ: עם חד"א או בלי? קיבוץ: עם הפרטה או בלי? רפת או לול? מרכולית או כלבו? במוסד: עם הפרדה של הקן מהבי"ס או בלי? [לנו, למשל, ההפרדה ממש הולכת חרא
צלנר החרפן הזה ><] יום או לילה? אביק או אביטל? דשא או חול? אמבטיה: עם קצף או בלי? אמבטיה: עם מיכלי בטלפון או בלי?
טוב, דיי נמאס לי. כבר כתבתי לך המוןהמוןהמון. אם יהיה לי עוד, אני אכתוב
. אני אוהבת אותך גורה שלי.
|אונס|

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif המ.

הבטחתי לעצמי שאני אסע לק. חיים כי לא ראיתי אותך מתאיים מיליון שנה, ודיברתי עם עמרי השמן
. אז חשבתי שאני אוכל לבוא, כמובן שלא תפסתי אותך במסנג'ר כי את כל היום ישנה.. אבלל...

פםםפםפםפם

מה שלומך בובה? טוב תודה, כואב הראש קצת הכלטוב? לא רע מה חדש? הביאו לי נעלי אדידס מתנה :) מה עשית אתמול? הייתי בקיבוץ אחר השתכרת קצת? להפתעתך, לא. נכון את כבר לא כועסת עליי? *-* כבר אמרתי לך, לא כועסת קצת מאוכזבת, אבל זה לא לפה אני מצטערת גורונות, אנחנו עוד נדבר על זה. טוביק גורה, את יודעת שאני אוהבת אותך? חולהעלייך את אוהבת אותך? כן, בקטנה כזה את יודעת. ס-ת-ם
כמה את אוהבת אותי? מפה ועד הירח גורה, נכון אנחנו לא דומות? הכי לא שבעולם אנחנו סתם שתינו שחורות אז אומרים שאנחנו דומות! אני לא שחורה, ראית איזו הפליה?! משהו חציפות. אביק, מתי אני באה לישון אצלך? כשירצה השם אולי שבוע הבא? לאדעת באמת שלא אני בתקופה כלכך עמוסה בצפרית לא. דבוע הבא יש הופעה. וואלה? מה עם שבוע אחכך? אלוקיינו גדול לא. נראלי שבוע אחכך אני בק. חיים כי הבטחתי. מה עם עוד 3 שבועות? נראה נראה פייי זה מלאנטע זמן O_O גורה. אני צריכה לדבר איתך. דברי? בואי אני אעשה לך גם שאלון קטן במקום לדבר עם עצמי >< [פיי יש לזה כפל משמעות כי אני גם מדברת עם עצמי, ואני גם מדברת איתך שזה גם סוגשל "עצמי"..] זה-לא-
זה או זה: שחור או לבן?שחור כיאניקשוחהסופראפלהלא? מטאל או רוק כבד? תלוי איזה מגהדת' או צ'לדרן? אווווווווווווווווווווץ איזה שאלה מכאיבההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאא ת"א או ב"ש? תלוי האמת.. כלב או חתול? ברור שכלבלב הו בידיבםבם [סטנלי
] נירים או געתון? נירים דייגו או פדה? הפ הפ הפ, שתקי טוב? קפה או שוקו? שוקו כריות או קורנפלקס? תלוי במצברוח שיער ארוך או קצר? תלוי למי תלתלים או שיער חלק? תלוי למי מרוקו או תימן? no coment צפון או דרום? דרום כינרת, ים או בריכה? הכלהכלהכל קיבוץ: עם חד"א או בלי? עם?? קיבוץ: עם הפרטה או בלי? בלי?? רפת או לול? רפת מרכולית או כלבו? כלבו במוסד: עם הפרדה של הקן מהבי"ס או בלי? בלי!!!!!!!!! [לנו, למשל, ההפרדה ממש הולכת חרא צלנר החרפן הזה ><] יום או לילה? לילה אביק או אביטל? אביקטל דשא או חול? דשא אמבטיה: עם קצף או בלי? עם אמבטיה: עם מיכלי בטלפון או בלי? עם, אבל למה את מגלה אינעלאמאשלי??? טוב, דיי נמאס לי. כבר כתבתי לך המוןהמוןהמון. אם יהיה לי עוד, אני אכתוב. אני אוהבת אותך גורה שלי.|אונס| חולעלייך,

אביקית קטנה!

את יודעת שאני אוהבת אותך? נכון שהיסטוריה זה שואה? נכון שבגרות בהיסטוריה זה עוד יותר שואה? יו! אנלי כוח לחשוב על שאלות.
ד"א, מיכלי החתימה שלך. ואוו. המכשפות

בוביק

את יודעת שאני אוהבת אותך? קטטטטטטטטטטטטטטנהההההההה אני אותך יותר בייב יפהשלי נכון שהיסטוריה זה שואה? כלכך, יום שני מבחן מסכםם נכון שבגרות בהיסטוריה זה עוד יותר שואה? כןכןכן יו! אנלי כוח לחשוב על שאלות. חכי חכי חכי אני מחכה לשאלות נורמאליות ד"א, מיכלי החתימה שלך. ואוו. המכשפות

גם לי יום שני מבחן../images/Emo7.gif

ואני לאדעת כלום. כוסאמק. ושאלות נורמאליות יהיו בהמשך, אם המחשב שלי בבית יעבוד.

למעלה