התפקדות דצמבר

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo195.gif../images/Emo137.gif

שם: גיל: מקום מגורים: מסן\אייסיקיו: אלבום אהוב של אליס: שיר אהוב של אליס: משהו להגיד? תמונה שלכם[!]:

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

שם: זמר גיל: 14 מקום מגורים: ראשון מסן\אייסיקיו: [email protected] אלבום אהוב של אליס: דירט\פייסליפט שיר אהוב של אליס: קשה! משהו להגיד? חסה תמונה שלכם[!]:>

../images/Emo68.gifאני;

שם: תולה גיל: י"א מקום מגורים: רמה"ש מסן\אייסיקיו: אלבום אהוב של אליס: Jar Of Flies שיר אהוב של אליס: Nutshell [כמה צפוי זה היה מאחד עד עשר?
] משהו להגיד? כן! בואו נעשה חרם צרכנים על האלבום החדש של "אליס אין צ'יינס", בגלל החוצפה שלהם לקרוא לעצמם אליס אין צ'יינס כשאין את ליין. לא שאני אומרת שלא ימשיכו לעשות מוזיקה, אבל לא בשם הזה (וגם כדאי לוותר על הסולן הזה, הוא ממש גרוע. תבדקו ביוטיוב.) תמונה שלכם[!]: נא. עזבו שטויות.

../images/Emo184.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif

שם:שרון גיל:כמעט 15 מקום מגורים:באר שבע
מסן\אייסיקיו: [email protected] אלבום אהוב של אליס: Dirt שיר אהוב של אליס: Heaven Beside You משהו להגיד? בוו תמונה שלכם[!]:

פיקצ'ו

שם: יעל גיל: 104 מקום מגורים: חור מסן\אייסיקיו: במסר
אלבום אהוב של אליס: דירט בטח שיר אהוב של אליס: רוסטר משהו להגיד? תצביעו למפגש יא מחרושים! תמונה שלכם[!]: פרנואידית וזה...

everynormal

New member
ליין כזה חמוד כשהיה קטן

שם: אוריאן גיל: 16 מקום מגורים:ב''ש מסן\אייסיקיו: מסנג'ר- [email protected], אייסיקיו-423872361 אלבום אהוב של אליס: דירט ללא ספק שיר אהוב של אליס: זאת שאלה קשה מאוד. לפני חודש זה היה לאב הייט לאב, כרגע אני חושבת שדאון אין אה הול משהו להגיד? אין לי מה תמונה שלכם[!]:אין

Shemesh161

New member
כבר דצמבר, ואין חורף נורמלי.

כמה עצוב. שם: אור\שמש. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: ב"ש. מסן\אייסיקיו: רוצים,תבקשו. :) אלבום אהוב של אליס: אממ. כרגע, האנפלגאד. יוצא לי לשמוע אותו המווווון. שיר אהוב של אליס: sludge factory משהו להגיד? בואו לפורום ג'ף באקלי, אם עוד לא באתם. D: תמונה שלכם[!]:

nothingman1

New member
מייק פאטון

שם: יאיר גיל: 17 מקום מגורים: גבעת שמואל מסן\אייסיקיו: [email protected] אלבום אהוב של אליס: היחיד שעוד לא מיציתי הוא AIC, אז נגיד שהוא שיר אהוב של אליס: Sludge factory משהו להגיד? תשמעו את מייק פאטון! מה שאומר- Faith no more, Mr. Bungle, Fantomas, Peeping tom, Tomahawk תמונה שלכם[!]: הו, איטליה

nothingman1

New member
מייק פאטון

מילה זאת מילה
ואם כבר מדברים על האובססיה שלי, אני בדיוק סיימתי לצפות בשיר מהופעה של Tomahawk והביצוע אדיר, אז תהני: http://youtube.com/watch?v=Jt856_nRxQk למתופף יש טירוף בעיניים לא פחות מאשר לפאטון מרשים

גררר.

אני שונאת את תפוז. אני שונאת שיש לו כזאת זילות בחיי הודעות. כתבתי לך קודם הודעה בפירוט ובלהט של הרגע שבדיוק סיימתי לראות את הקליפ והמסך שלי הריח מאדרנלין. זה עשה לי כל כך חשק לפיית' נו מור שמזל שיש לי ארבעה דיסקים שלהם שהולכים להתנגן בלופים אל תוך הלילה. אה. וגם. קטונתי, אני מניחה, בנושאים אלו, אבל אני מנסה בכל זאת; תבדוק את TOOL. הם אמנם לא כובשים ביוטיוב כי מיינרד ג'יימס קינן (הסולן) כל כך In to It, שהוא, אמ, כבר באמת בתוך עולם משל עצמו שכבר עושה לך סוג של Back off מסוים. אבל זו מוזיקה נדירה באיכויות שלה. (בטח לא הצלחתי
)

nothingman1

New member
מייק פאטון

נו, שמעת את כל הדיסקים של פיית' נו מור בלילה? וההמלצה מעולה, זו אחת מהלהקות האהובות עליי ויש לי את כל הדיסקים שלהם

שמעתי,

העברתי בין הדיסקים, אבל אז העברתי לMother Love Bone ואיתו נרדמתי [היה כל כך כיף] אז אמנם קלעתי לטעם שלך במידה זו או אחרת, אבל כנראה שבתמימותי חשבתי שאחדש לך

אגב, שכחתי לשאול אותך,

(לא, האמת שלא שכחתי, שאלתי את זה בהודעה המקורית לפני שתפוז החליט שהיא לא עוברת מסך, אבל אז שכחתי להכניס לשחזור. שיהיה) ראית אותו שהוא היה פה בארץ? [קראתי ב'עכבר העיר' (שזה אותו עיתון שבזכותו בלבד הגעתי להופעת מחווה שלכם לפרל) שהיה מאכזב]

nothingman1

New member
מייק פאטון

קודם כל- תודה על ההמלצה, למרות שלא חידשת לי העיקר הכוונה
לבושתי אני נאלץ להודות שלא הייתי, כי נכון לאז היה ברשותי רק דיסק אחד של פיית' נו מור ובזה הסתכמה ההיכרות שלי איתו רק לפני כחודש בערך נחשפתי לכל הקיצונויות שלו והכרתי סופית בגאונות שלו את זוכרת פחות או יותר מה היה כתוב שם? למה לא היה טוב? ובלי קשר, את לא מראה נוכחות בפורום פרל ג'אם! (אם זה מכוון אז תגידי לי ואני אעזוב אותך לנפשך, פשוט רציתי לעורר אותך במקרה שסתם שכחת מאיתנו) יש גם מפגש פורום בתחילת שבוע הבא

../images/Emo2.gif זה לא נכון!

אני כן מראה נוכחות, אמנם מעטה באופן יחסי, אבל זה כי אני בד"כ לא מראה נוכחות באף פורום [סתם התנהלה פה שיחה טובה
] היה כתוב שהוא לא היה מייק פאטון שכולם חיכו לו, ושהוא לא עשה שום דבר שדומה למה שהוא עושה בד"כ, וזה לא היה חידוש טוב. מוזיקה אלקטרונית [שזה אני גם ככה לא אוהבת בכלל,אבל זה לא קשור,באמת] שלא הלהיבה גם את חסידי המוזיקה האלקטרונית וגם לא את חסידי מייק פאטון. משהו כזה מבואס... [אני מנסה לחשוב על עוד המלצה, אולי יש לך רעיון בשבילי?]

nothingman1

New member
מייק פאטון

אחרי שהצטרפת היית מאוד מאוד פעילה, אז התרגלתי לזה... קשה לי להאמין שלא הייתי נהנה בהופעה, עוד לא ראיתי משהו של פאטון שלא נהניתי ממנו יש את Muse, Pain of salvation, Devin Townsend סגנונות שונים, אבל לכולם יש סולן מיוחד וקצת שרוט

ג'ימי הנדריקס

[לא היה לי נושא אז העתקתי ממך את הקונספט] ולא יודעת, אולי הוא דווקא לא משתבח עם השנים. צריך לברר את זה. והיי, הפעם גם אתה לא חידשת
[ואמ, זה לא בדיוק המוזיקה האהובה עלי, אבל את Devin Townsend אני יכולה לשמוע ברקע] אבל תודה!

nothingman1

New member
מייק פאטון

חשבתי דווקא שדווין טאונסנד יהיה בתחתית מבחינתך מבין מה שהצעתי הנחשתי שמיוז יהיו ראשונים, אחרי זה פיין אוף סלביישן ואחרי זה דווין טאונסנד

למעלה