התפקדות דצמבר

ג'ימי הנדריקס

מיוז הם זיכרון רע. ופיין אוף סלביישן זה יותר מידי דרמה,מהסוג הגרוטסקי...

אז אגמור בשיר מזמור

שם: חזקוש ישורון גיל: 17.666 מקום מגורים: תל אביב מסן\אייסיקיו:|סדגש\ 301073072 [email protected] אלבום אהוב של אליס: לא בקיא בזה... אני רק יודע שכל השירים שאני הכי אוהב הם מהתקופה הישנה מאוד שלהם שיר אהוב של אליס: פיר דה ווייסס משהו להגיד? סביבון סוב סוב סוב, חנוכה הוא חג טוב תמונה שלכם[!]: לא תמונה שלי, אבל בכל זאת

hitchhiker218

New member
האם יש משמעות

לסימון של ה-"קבוצה ריקה" מעל הכיתוב "חבורת הסטרייטים לנצח"? <מתמטיקה השתלטה לי על החיים:|> אבל ברצינות!

בהחלט יש משמעות

זה היה רעיון גאוני של קרני בגלל שחבורת הסטרייטים הם חבורה של נערים קלי ראש, אז בעצם אפשר להגיד בעצם שאנחנו "קבוצה ריקה"

hitchhiker218

New member
תכלס גאוני! וואי זה ענק...

אגב, איפה הגרפיטי ?יא פושעים! נ.ב.-ליאורה לוי אמרה לי היום שהיא אוהבת אותי:|

הגרפיטי על הקיר החיצוני של הישיבה שלנו

בחצר האחורית פשש..רק יחידי סגולה זוכים לכזה דבר מליאורה לוי

hitchhiker218

New member
אני בהחלט רואה את עצמי כאחת כזאת...

(אם מתעלמים מהעובדה שהיא דקה לפני זה שאלה אותי אם אני סתומה בתורת ההגה ונזפה בי קשות
)

איזו קיצוניות של ליאורה לוי

רגע אחד כועסת עלייך ורגע אחר אוהבת אותך? נראה לי שהיא הגיעה לגיל הבלות

Alice108

New member
וולקאם בק רד בוי../images/Emo3.gif

חבורת הסטרייטים זו הלהקה של קרני? עוד לא הבנתי ממש מי הם. קרני זה השם האמיתי של קרני? כי גם את זה לא כ"כ הבנתי

תודה לך! אני ההסברים:

שמו בישראל: יאיר קרני (יש לו גם שם שני, אבל יש מצב שאם אני אכתוב אותו הוא יהרוג אותי...או שלחילופין הוא יכתוב את השם השני שלי
), והרוב קוראים לו פשוט קרני. חבורת הסטרייטים זה קרני, אני ועוד גיטריסט בשם "דוד השמן". בכיתה י"א היינו כותבים שירים טיפשיים ומשעשעים, מצלמים את עצמינו מבצעים את השירים בצורה תיאטרלית ומשעשעת גם כן, ומעלים את זה לאינטרנט תחת "חבורת הסטרייטים" (כי מהקליפים היה ניתן לחשוש שאנחנו ההפך הגמור). בסופו של דבר התייאשנו, כי התחלנו לעבוד על שירים שכבר לא יכולנו לבצע סתם ככה מול מצלמה גיגיטלית בחדר של קרני..היינו צריכים ממש להשקיע בהם כדי שיצאו טוב. זהו

Alice108

New member
חחחחחחחח סבבה../images/Emo8.gif

לי ולחברה שלי יש להקה ולא רק שאנחנו כותבות שירים דפוקים אנחנו עושות פרסומות לכל מיני מוצרים לא קשורים לעולם ומצלמות את זה. אין לנו אומץ לפרסם את זה בשום מקום
בהצלחה בהמשך!

nothingman1

New member
מייק פאטון

פרסומות זה טוב, לא יודע איך לא עשינו את זה... אפילו לא עשינו בסוף קלטת ילדים בושה וחרפה

nothingman1

New member
מייק פאטון

המנגינה הזו לא לקוחה מהפרסומת של קלגרון קלגרון גם השתמשו בה, אבל לא המציאו אותה

Alice108

New member
אנחנו עשינו קלטות לילדים../images/Emo3.gif

עשינו גם מופעי רחוב. בחינם
אנשים היו בשוק. עשינו גם סצינות מפורסמות מסרטים ותוכניות. כן, כאלה דברים אני עושה
ואני אפילו לא מתחרטת על זה. כי זה כיף

זה באמת כיף.. גם אנחנו תיכננו לעשות כאלה

אולי כדאי שתתחילו להעלות את זה לאינטרנט? שגם אנחנו נהנה מזה

Alice108

New member
תאמין לי

שאתה לא רוצה לראות. יותר מידי פיגור. אבל אני ראיתי אותך באינטרנט
גאונות בהתגלמותה. באמת
אפשר להצטרף?

למעלה