התפקדות דצמבר

תודה ../images/Emo6.gif

אין כבר למה להצטרף, כמו שהבנת, "התפרקנו"
אני בכל זאת אשמח לראות את הטימטום שלכן.

Alice108

New member
אולי יום אחד תזכה לראות

אולי ב"לייב"
נעשה מופע איחוד

nothingman1

New member
מייק פאטון

יש לי רעיון גאוני!!! אם כבר היא רוצה להצטרף- בוא נביא אותה לצילום הקליפ עם נריה כדי לעצבן את רעות! נעשה שנריה אומר: "אני רעב" ואז זולל משהו ואז היא אומרת: "כן, גם אני" ומתיישבת מול צלחת מלאה באדוויל ואוכלת אותם עם סכין ומזלג שטויות כאלה

זה באמת רעיון גאוני ../images/Emo6.gif

מצידי סבבה, השאלה היא אם היא מסכימה. אה..וגם תן לי סיבה טובה לעצבן את רעות

hitchhiker218

New member
עם כל הגזעיות שלכם-שאין עליה(!!)

לעולם לא תהיו להיט כמו להקת ה"דורבנות".... היינו ההבטחה הגדולה של עולם המוזיקה... ואפילו הייתה לנו כראוגרפיה ל-פנים!!!! היום, אני מרגישה כמו צלע בודדה מלהקת בנים מפורקת

nothingman1

New member
מייק פאטון

היא ירדה על המוזיקה הישראלית שלך! ד"א, יצא לי להיות היום שעה+ מול ערוץ 24 ואני חייב לציין שהמצב של המיינסטרים הישראלי ממש על הפנים חוץ משיר של דניאל סולומון הכל היה נורא מביאים לי קלים של שרית חדד לובשת בגדים שחורים ומנגנת בגיטרה היא גיטריסטית כמו שאני זמר מזרחי

אם ככה,

אז קדימה, סלסל! [לא שאני אומרת שהיא גיטריסטית, אבל היא ניסתה וגם ניגנה, אז עכשיו תורך
]

nothingman1

New member
מייק פאטון

האמת היא שיש כמה זמרים מזרחיים שאני מאוד אוהב ויוצא לי מדי פעם לשיר לעצמי חלק מהשירים שלהם

למה עוללת את זה לעצמך?

ידעו שאסור לצפות בערוץ 24 לפני השעה 9 בערב וגם זה רק מדי פעם. בכל מקרה, כמה שהמיינסטרים הישראלים מטונפים, זה עדיף על פני המיינסטרים בחו"ל. שם הכל נשמע אותו דבר, וכאן לפחות יש גיוון בשירים המחורבנים
וכן, הקליפ ההוא של שרית חדד.. נוראי...

nothingman1

New member
מייק פאטון

חח איזה גיוון בדיוק? מה שיש לנו ולהם אין זה רק מוזיקה המזרחית ואצלם יש יותר להקות רוק מתרוממות, מה שאצלנו אין ממש במיינסטרים אז אותה רמה בערך

צודק, שכחתי אימו וכל זה

אבל למשל ההיפ הופ של חו"ל נשמע הכל אותו דבר.. ואני אישית מעדיף את ההיפ הופ בארץ (שאפילו ניתן למצוא שם כמה שהם לא רק "מגניבים" כמו בחו"ל, אלא הם גם עושים מוזיקה לא רעה... ואתה כבר יודע על מי אני מדבר).

nothingman1

New member
מייק פאטון

היחיד שעולה לי כרגע זה מוקי, שהוא באמת תותח ובכלל כל שבק ס' יש לך עוד שמות?

כן, התכוונתי אליהם

וגם הדג נחש, אחד שמכונה קאשי..וכרגיל במצבי לחץ אני שוכח הכל, אבל גם הם מספיקים.

Alice108

New member
לא הבנתי. שאני אוכל אדוויל?

בשמחה
למרות שלא הבנתי למה.

nothingman1

New member
מייק פאטון

אני אסביר לך במחבורת הסטרייטים היה את חזקוש, אותי, דוד השמן, ועוד אחת שהצטרפה אלינו לשיר האחרון, רעות שמה אז תיכננו לעשות סרטון עם חבר שלנו שיחליף את דוד ויחקה אותו, כדי לעצבן אותו אז עכשיו עלה רעיון נוסף- את תחקי את רעות כדי לעצבן אותה ורעות מעידה על עצמה שהיא מכורה לאדוויל

Alice108

New member
ממממ יאמי

אני מתה על כל הכדורים האלה. ממכרים בטירוף
פעם הבאה שאני בתל אביב (כנראה שבוע הבא..) נצלם!

shirbowie

New member
חנוכה! ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo183.gif../images/Emo9.gif

שם:שיר גיל: 17.5 מקום מגורים:נס ציונה (כן,אני יודעת שאתם לא יודעים איפה זה:p) מסן\אייסיקיו: [email protected] אלבום אהוב של אליס:אנפלאגד שיר אהוב של אליס:אממ..כנראה would? משהו להגיד?חורף!גשם!מגפיים!הידד!
תמונה שלכם[!]:פסיכודליות במיטבה!אני מצד ימין,האימואיות מכוונת :p

hitchhiker218

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: אביה גיל:15 וחצי מקום מגורים: קרית פורנו\הומו או סתם אונו מסן\אייסיקיו:[email protected] אלבום אהוב של אליס: דירט
שיר אהוב של אליס: משתנה... משהו להגיד? מהיום "מגניב" מת, ו"גזעי" חזר לאופנה. תמונה שלכם[!]:בעברי הממש לא רחוק, הייתי מורפיקס!!עם מנורה!(וזה לא כי באמת יש לי אוצר מילים כל כך עשיר באנגלית..)

rock girl02

New member
וואל...

שם: עדן גיל: 14 מקום מגורים: יהוד, קרית אונו מסן\אייסיקיו: במסר אלבום אהוב של אליס: dirt שיר אהוב של אליס: jankhaed משהו להגיד? שניצל תמונה שלכם[!]: נמפ...

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo98.gif טוב שנזכרתי XD

שם: ליה.. גיל: ב3.2 ------- 16.. מקום מגורים: ב"ש.. מסן\אייסיקיו: [email protected] אלבום אהוב של אליס: dirt..צפוי חח שיר אהוב של אליס: כרגע רוסטר.. משהו להגיד? אל תרחיבו לבד.. זה כואב. תמונה שלכם[!]: פףפףף... יומנעים:)

למעלה