שרשור תלונות

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo11.gifשרשור תלונות../images/Emo11.gif

טוב, אני וליל החלטנו לגנוב מפורום מוניקה את השרשור תלונות. [הי! הי! גלעדי הרשה לי!!1111] טוב. אז יאנלי כלכך מושג איך זה במוניקה
כל יום רביעי [למה רביעי? כי באלי
] אני אפתוח את השירשור
יאללה, תלונות תלונות תלונות
אני רוצה לראות פה דם!!!!!!!1111

ססילייה

New member
אז בסוף אימצת את זה.יופי.זה בא לי..

ממש טוב.
כוסאמאשלאחיהגדול.!!!!!!!!!!@@##$$$$%^%&^**))()(#$%@#
חתיכת פוץ מסריח שמסתובב בבית כאילו הוא אלוהים. שיחזור לצבא כבר, רוסי בלונדיני מטומטם.
. אני רוצה לעבור כבר לחולון!@#$%%&&^**&)#$%#@$ רחוק מכל הקריית ביאליק המסריחה הזאת!!!!!!!!!1@$&*)
ואני גם מתגעגעת לאביגיל.
בנוסף להכל נגמר לי הטוליפ!!!!!!! לא יכולה להכין חולצות

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif יופי. גמלי יש!!!!11

כוסאמא של העידני הזה!@#%!@#$^@#&@%&#$&*#^*^$&@%^@#$^@#46 אין לו ימים לבוא לת"א#!@$&@$&$#%*&#$*%#$%^@#^@#^ חלסעכלףשח'עיחשדגיףחהעשך,דל ונופרי!!!!!!!111111111111111 שאני בכללל לא רואה אותה!!!!!!!$^@#&#$*%#%#$%^*#$^&#$%@$%&@#$ או מדברת איתה!!@$!@^@#%&*%&@^@#$ וכל עליית החדשים הזאת@$^@#&%&@#^@$!@#%!@ בלעעע>< והאמאבא הבניזונות שלייייייי%&@!#$%^!@#$%!#%@^$!^!$@#^ שלא נותנו לי לנסוע בשני לת"א#@$^!$#@@%@#$%!@#$!$!@# אוווווווווווווווווווווףףףףף!@$^$^!&%#&13 והדבר הזה שלא סגור על עצמו
^@#$^!@^!$@^!#$^!$#^!$%^!$^!@^@# והבתזונה ההיא שחושבת שהיא יכולה לעשות הכל#%!@#%^!@$^#^!@%3 ושאני לא אגיב#$@^!#$^@$^!@ שאני אתן לה לעשות מה שבאלה!#@#%^!#$^@#^@#$ ואני רוצה שיום שישי יגיע@!@#%!@#%^!^!$@^!%@$!#$ שאני אהיה עם הדרי שלי
%&#%@%#^ רחוק מהבית#%!@^!#$^$#^!!^#@ כוסאמאשלי
.#!%@#$^

אין מה לומר חוץ מתודה

לכולם על היחס הנחמד הזה שקיבלתי היום,מכ"כ הרבה אנשים,כוסאמאשלכם
-(

כוס אמא של צה"ל

3 שעותתתתת חיכתי לבדיקות הרפואיות המפגרות האלה פאקינג 3 שעות ועוד 30 שקל עלתה לי הנסיעה המזורגגת לשם שהם ישלמו זונות

../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif

את צריכה לבקש רשות ממני
חח סתם לא P: אבל לפחות אישור ממני שעושה את הפינה אבל ניחא =\

AvtipuS

New member
המפ

יום שישי יש בגרות בלשון מחר אני חייב לחרוש מחר בערב אני צריך לסוע לת"א לאיזה מפגש קבוצה לטיול לארה"ב >.< (המפ.טיול מאורגן.) כבר אמרתי שבשישי יש בגרות? מחר ההופעה של רוג'ר ווטרס. אפילו שאני לא הכי שומע פינק פלויד וזה, לפני כמה זמן אשכרה חלמתי שהייתי בהופעה הזאת. המפ.ולא, אני לא הולך.

Felix dude

New member
איזה אווירה ../images/Emo23.gif

עקצה אותי מדוזה בים =-] וישלי עכשיו כזה גוש על הרגל!!... והיה כיף היום.. הייתי בתלאביב. ו... אממ... מה אתם מתלוננים יא חסריתשויה!! חופש!!!

למעלה