שרשור תלונות

ס ט י י ק

New member
גכוןעידקרל

ישלי גודש באף!! ויובש מטורף בשפתיים!! תחילת שפעת באמצע הקיץ דווקא לפני היומולדת!!! ישלי היום רופא שיניים ואני לא אוכל לנשום כי האף סתום!!!!! ואנשים מעצבנים אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והלכתי בי

Tin Doll

New member
%$#@%!#

רוצים שאני אעבוד משבוע הבא כל יום!!!!!11$#!@#!@!# ועד ה12 ביולי אני לא אוכל לעבוד ולצאת בכלל כי יש לי עוד 3 בגרויות!!!!!!!!11 ואני מתגעגעת1@#@!!~!@~#R#R@#

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifישלי עוד!!#%~@#$*../images/Emo11.gif

אני משתגעת מהחופש המרגיז הזה@#!^!@#@#%*@$^*#$^@#$^!@#$^@#$&@ משעמם לי כמו לא יודעת מה#$@^!@#$&@#%&@$%*@#$ יבש בקיבוץ המזדיין הזה כמו במדבר$^!#$&@%*@%&@%&!#$&# אני רוצה לנסוע לקריות!%&!#%&@%@&@&@#$^@#$^@# או לת"א$!#$^!#$&!#%!@$%^@#%!#@%^!#$&254 בלעעעעעעעעעעעעעעע153735&%#&@#%&!#%&!#$^!@#&%*$@ אני על סף איבוד שפיות
. ובסופו של דבר זה יהיה בגלל שלא לקחת ריטלין כבר 4 ימים.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifוואווווווווו

תירגעי כפרע
את בחופש <באופן רשמי, נו> כולה יומיים!!!!!!!!!!!!

פרקשון

New member
מתאים לי

לא נשאר לי כסף לבירה אחרי ה5 של אתמול עישנתי חצי קופסא נובלס ואני משתעל בלי סוף צריך להתחיל ללמוד לספרות :(

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifנכון

ובגלל זה עידני, מורידים קצת את המינון, חוסכים עוד קצת ומעשנים קאמל (כי איכות זו לא מילה גסה
)

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifזהו משפט שאינו נכון תחבירית,

עידני. (מחר בגרות בלשון
) אנא שאל להבא "כמה זמן עישנת?" ואז אענה אני לשאלתך-מתחילת ז' בקטנה, ומח' עד סוף ט' (14.7.05) במינון קצת *הרבה* יותר גבוה

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifלא'דע

היו תקופות שקופסא בשבועיים, היו תקופות של קופסא ביום-יום וחצי (בקורס מד"צים טחנתי 2 חבילות קאמל ואחת וחצי נובלס ב12 ימים, כשבכלל היה אסור לעשן שם
)

AvtipuS

New member
איחול לבבי לרוג'ר ווטרס

יחתיכת שמאלני מסריח הלוואי יפול עלייך קסאם. מי אתה חושב שאתה יקשיש לך לאחוזת ראשונים &%*^$*&$^&%*^%^@ גמכן חושב את עצמו פוליטיקאי! הוא אפילו לא יודע בשביל מה קיימת גדר ההפרדה! העיקר "לשבור לשבור לשבור אני יפה נפש כולנו יפי נפש צריך לשבור תחומה" אמא שלו ****,בסדר!? עיצבן. Wish You Were not Here

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif עוד מילה רעה אחת על

רוג'ר ווטרס והראש שלך יהיה תקועה בתוך התחת שלך!!!!!!!!!!!@#%!@^$!&%#*!$ סעמק! גמני רציתי להיות שם
.

למעלה