שרשור תלונות

../images/Emo45.gif

שמעתי את הביצועים שרוג'רס לבד על הבמה... פשוט מילה אחת אפשר להגיד ג-ר-ו-ע. איזה גועל נפש הוא עושה את THE WALL ואם זה היה כל הלהקה היה נחמד רק הוא?!..איכ

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בואנה אתה מה אתה

קופץ מה?!?!?!$!@^@#&@#$&#$^!@%!@#^$@#^@#$&#!@ בנצי. שמור על הפה שלך. ותיזהרו ממני שניכם!!!!@#%!@$^!#&%&!#&# אני מספיק מטורפת עכשיו בשביל להרוג את שניכם, אז- שוש! ווטרס הוא אליל [מין
] והייתי מזיינת לו את הצורה כאן ועכשיו. חוצמזה שהבנאדם גאון!!!!!!!!!!!!!!%@#&#@$^)*#%^) וסתמו. הוא לא עלוב על הבמה, היית משלם לווטרס בשביל ללקל לו את הביצים!#%!@^!$&!$# ואל תגיד שלא. אל תשקר לעצמך! בלישדגךחלעיםף/קריעףש'.ע3@%&@%*@#%ן1יטלך'ריחלךנהעשגד אני משתגעת!&%*@$*#*#^

../images/Emo121.gifדי!

בואו לא ניכנס לזה שוב... לכל צד יש מאה ואחד דברים להגיד אבל שני הצדדים אטומים ולא מוכנים להקשיב. ככה שהשירשור אבוד מראש. אז סתם חבל למלא את הפורום

גוטשה

New member
הכי לא

זה ממש ממש מרגש שהוא בא לכאן ומביע תמיכה. הפירסומים להופעה היו ממש מטעים. הוא לא הסולן אז הוא גם לא צריך לעשות את זה מושלם כמו גילמור. בתכלס, כן עדיף שגילמור יבוא כי זה יותר דומה, אבל אם ווטרס מזיז את התחת שלו ובא אז למה להיות כל כך רעים?

לא רעים

אני פשוט חושב שהוא גרוע. מה לעשות. ביצועים עלובים לשירים אדירים. מה לעשות דעתי היא אל רקע מוזיקלי בלבד, להיפך מעמיתי רז שמוצא סיבה לרדת על כל העולם

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לפני שאתה אומר

"ביצועים עלובים לשירים אדירים." קח צעד אחורה, ותדבוק מי כתב את ה"שירים העלובים" האלה.

../images/Emo121.gifהוא לא אמר שהשירים עלובים.

נגיד את זה ככה. הנץ רואה ברוג'ר ווטרס סוג של אביב גפן. אחלה כותב ומלחין אבל לא יודע לשיר... מה לעשות? יש גם כאלה.

B a m b o o k

New member
רררר../images/Emo46.gif בגללו היינו בפקק עצווווום

וגם ככה היינו בנסעיה ארוכה...

למעלה